Pekný rovnomerný kus roštenky, vhodný na narezanie steakov podľa požiadaviek kuchára-grilmajstra. Mäso je vyzreté po dobu minimálne 4 týždňov vo vákuu. Vákuovo Balené Produkt doručujeme len v piatok.
Roštenka odrezaná tak, aby sa z nej ľahko spravil jeden veľký, alebo dva klasické steaky. Roštenka je vyzretá po dobu minimálne 4 týždňov vo vákuu. Vákuovo Balené Produkt doručujeme len v piatok.
Jedno z najobľúbenejších mias na polievku. Kto raz ochutnal kvalitný hovädzí vývar z chvosta, vie o čom je reč. Vákuovo Balené Produkt doručujeme len v piatok.
Používajú sa ako klasický základ do omáčok, známy v kulinárskych kruhoch ako demiglace . Receptúra je veľmi jednoduchá. Veľmi dlho variť na pomalom ohni až dokiaľ nevznikne niečo na štýl rôsolu. Potom už len buď naložiť do zaváracích pohárov alebo nabaliť do mrazničky. Omáčka BEZ glutamánu, múky a iných drobností je hneď na svete. Vákuovo Balené Produkt doručujeme len v piatok.
Kosti sú bez svaloviny, čisté, bledunkej farby. Výborné na pravý hovädzí vývar, ktorému dodajú jeho jedinečnú arómu i chuť. Obsah balenia: 4 až 5 kostí v závislosti od váhy. Vákuovo Balené Produkt doručujeme len v piatok.
Celý hovädzí jazyk vhodný na úpravu či už na smotane alebo ako súčasť chladných mias na obložených misách. Vákuovo Balené Produkt doručujeme len v piatok.
Kvalitné a „univerzálne“ mäso na steaky, rozbíf či sviečkovú na smotane. Mäso sa blíži kvalitou pravej sviečkovej a šikovný kuchár ho vie od nej upraviť skoro na nerozoznanie. Steaky z kvalitne marinovanej falošnej sviečkovej sú ozajstnou delikatesou. Vákuovo balené Produkt doručujeme len v piatok.