Výsek z rebier, ktorý je bohato obalený chutným mäsom, nemôže chýbať v žiadnej poriadnej nedeľnej polievke. Vhodné na polievky, vývary a mäsité časti aj na pečenie. Vákuovo balené Produkt doručujeme len v piatok.
Je základom kvalitného hovädzieho vývaru. Po vyvarení sa konzumuje s chrenom a horčicou, vynikajúco chutí aj s rôznymi omáčkami a knedľou. Vákuovo balené Produkt doručujeme len v piatok.
Je neodmysliteľným základom obľúbeného táborníckeho jedla, majúceho veľké množstvo prísad a receptov, kde sa fantázii kuchára medze nekladú. Vákuovo Balené Produkt doručujeme len v piatok.
Naša burgerová zmes, zomletá z čistého mäsa, je kombináciou krku, pliecka, nadrebra a stehna, s prídavkom potrebného percenta čistého loja. Je vhodná tak na mäsové guľky a plnené papriky ako aj na grilovanie burgrov. Vákuovo balené Produkt doručujeme len v piatok.
Nádherné svieže tmavoružové mäso s minimom tuku. Hovädzie stehno je používané na guláš, na španielske vtáčiky, či sviečkovú na smotane. Vákuovo balené Produkt doručujeme len v piatok.
Hovädzie mäso nakrájané na malé kúsky, čisté a predchystané na prípravu na šťave ako klasický ragout, či na čínsky spôsob so zeleninkou. Vákuovo Balené Produkt doručujeme len v piatok.
Výborné ako dusené na smotane alebo marinované a opekané na ohni. Marinácia v majoránovom náleve ho prevonia a zjemní. Je kľúčovou prílohou pre “pajšel” a “jegerek”. Vákuovo Balené Produkt doručujeme len v piatok.
Je základnou surovinou na restovanú pečeň. Typicky sa podáva so zemiakmi alebo ryžou. Gurmáni ju milujú v poľovníckom ragú „jegerek“. Vákuovo Balené Produkt doručujeme len v piatok.
Výzva pre všetkých šikovných kuchárov. Obličky sa používajú na soté, ktoré sa po náročnej príprave odmení nezabudnuteľnou chuťou. Vákuovo Balené Produkt doručujeme len v piatok.
Hovädzie pľúcka sú základnou surovinou na prípravu kvalitného smotanového pajšlu. Ani naši domáci miláčikovia týmto pokrmom nepohrdnú. Vákuovo Balené Produkt doručujeme len v piatok.
Orezové mäso sa často používa na fašírky či ako doplnkové mäso do gulášov a soté. Je veľmi obľúbené chovateľmi psov – výborné pre ich pohybový aparát a celkové zdravie.lt;/span>Tučnota je veľmi individuálna - podľa tučnoty daného zvieraťa. Obecne na jeseň a zimu sú tučnejšie a od jari tuk zase ubúda. Vákuovo Balené Produkt doručujeme len v piatok.
Vhodná na všetky druhy pečenia a steakovania. Na steaky sa používa vyzretá či prípadne vopred naložená v oleji a korení. Roštenka sa dá samozrejme použiť aj na kráľovskú sviečkovú či rozbíf. Vákuovo Balené Produkt doručujeme len v piatok.
Je kráľovnou hovädzieho mäsa a jej jemnosť a výraz sú obľubou znalcov. Jediné mäso, ktoré je sto percentne vhodné na delikátny „Tatarák“ a samozrejme, že je najjemnejším a najexkluzívnejším mäsom na steaky. Zo sviečkovej špičky sa pripravuje najjemnejší „Stroganoff“. Vákuovo Balené Produkt doručujeme len v piatok.
Dôsledne opracovaný prozaický pupok vyzreje vo vákuu na jemnú delikatesu, ktorá je skoro schopná konkurovať pravej sviečkovej v kvalite a chuti. Flank steak je špičkovým materiálom na grilovanie a poteší každého labužníka. Vákuovo Balené Produkt doručujeme len v piatok.
Rovnomerne urezaný steak z falošnej sviečkovej, minimálne 4 týždne vyzretý vo vákuu. Je lahodný a veľmi jemný. Vákuovo Balené Produkt doručujeme len v piatok.