65% mliečna čokoláda pripravená zo vzácnych kakaových bôbov z Mexika. Čokoláda má krásnu ovocnú vôňu. Konzistencia je príjemne maslovo hladká s jemnými korenistými chuťovými tónmi. Pozorní si môžu všimnúť takmer nepostrehnuteľný chuťový tón čerstvej mäty. 65% mliečna čokoláda je ideálnou pochúťkou pre tých, ktorí sa nechcú rozhodnúť, či majú radšej horkú alebo mliečnu čokoládu. Mliečna čokoláda s takým vysokým obsahom kakaových bôbov má oboje: výraznú a rozmanitú kakaovú chuť horkej čokolády a hladkú zama
Vysokopercentná 55% mliečna čokoláda s pralinkami. Jemná zmes čokolády a pralinky. Pralinka v tejto čokoláde sa pripravuje pražením lieskových orieškov s cukrom. Zloženie: 70% - mliečna čokoláda 55%: kakaové bôby, kakaové maslo, cukor, sušené mlieko. 30% - pralinka: pražené lieskové orechy, cukor Spoločnosť Stéphane Bonnat je hrdá na kvalitu svojich surovín. Používa sa len na kapoty: kakaové bôby a čisté kakaové maslo bez pridaných rastlinných tukov trstinový cukor namiesto repného cukru všetky výrobky sú