Coffee break — kávové predplatné vám prináša možnosť vychutnať si našu kávu v pohodlí vašej kancelárie, či domova, bez zbytočných objednávok a otravných telefonátov. Stačí si raz objednať kávové predplatné v dĺžke trvania 3, 6 a 12 mesiacov — podla toho ako častko kávičkujete — v rôznych gramážach 500 g, 1000 g a 2000 g. Ďalej už všetko môžete nechať na nás a pravidelne raz do mesiaca vám príde najčerstvejšia pražená káva z našej ponuky.
Supremo patrí pre jej bohatú, hladkú a plnú chuť k najobľúbenejším kávam z Kolumbie. Kávovníky pestujú farmári v nadmorskej výške 1600 metrov v pohorí Sierra Nevada (severná Kolumbia) s ideálnymi klimatickými podmienkami, čo dodáva káve jedinečnú chuť. Pre Supremo je príznačná vyváženosť chutí so silnou arómou. V šálke tejto kávy sa spája plné bohaté telo s typicky jemnou kávovou kyslosťou, ktorej sa však netreba obávať, práve naopak, s čokoládovým základom chuti sa stáva absolútne vyváženým nápojom, ktor
Supremo patrí pre jej bohatú, hladkú a plnú chuť k najobľúbenejším kávam z Kolumbie. Kávovníky pestujú farmári v nadmorskej výške 1600 metrov v pohorí Sierra Nevada (severná Kolumbia) s ideálnymi klimatickými podmienkami, čo dodáva káve jedinečnú chuť. Pre Supremo je príznačná vyváženosť chutí so silnou arómou. V šálke tejto kávy sa spája plné bohaté telo s typicky jemnou kávovou kyslosťou, ktorej sa však netreba obávať, práve naopak, s čokoládovým základom chuti sa stáva absolútne vyváženým nápojom, ktor
Sladká klasika z Brazílie: Výberová káva z oblasti Cerrado - centrálnej brazílskej savany.Chuť: Vášnivá ako karneval v Rio. Plná chuť s vyváženou sladkosťou, stopami sladu, čokolády a kakaa. Aróma cereálií s dochuťou po pražených lieskových orieškoch.
Sladká klasika z Brazílie: Výberová káva z oblasti Cerrado - centrálnej brazílskej savany.Chuť: Vášnivá ako karneval v Rio. Plná chuť s vyváženou sladkosťou, stopami sladu, čokolády a kakaa. Aróma cereálií s dochuťou po pražených lieskových orieškoch.
Sladká káva s plnou chuťou: Výberová zrnková káva z oblasti Centrálneho údolia Costa Rica, schválená asociáciou The Specialty Coffee Association of Costa Rica , založenou v roku 1993 na podporu vývozu najlepšej kávy z Kostariky do celého sveta. Vyniká vysokou kvalitou a vyváženou chuťou kávy, kvôli vulkanickej pôde na ktorej sa káva pestuje a špecifickej miestnej klíme v danej oblasti. Chuť je čokoládová s jemnou aciditou.
Sladká káva s plnou chuťou: Výberová káva z oblasti Centrálneho údolia Costa Rica, schválená asociáciou The Specialty Coffee Association of Costa Rica , založenou v roku 1993 na podporu vývozu najlepšej kávy z Kostariky do celého sveta. Vyniká vysokou kvalitou a vyváženou chuťou kávy, kvôli vulkanickej pôde na ktorej sa káva pestuje a špecifickej miestnej klíme v danej oblasti. Chuť je čokoládová s jemnou aciditou.
Šálka tejto kávy sa vyznačuje výraznou oslnivou vôňou plnou exotiky s bohatosťou chutí, kde sa snúbi čokoládová horkosť s jemnými ovocnými tónmi. Zamätová zostatková chuť je dlhá, rafinovaná a korenistá. Káva pochádza z lokality Kaffa v lesnatom etiópskom regióne Sidamo. Káve sa v Etiópii hovorí „Bun“ alebo „Buni“. S tým súvisí aj istá spojitosť s anglickým ekvivalentom „Kaffa bun“ alebo „Coffee Bean“.
Šálka tejto kávy sa vyznačuje výraznou oslnivou vôňou plnou exotiky s bohatosťou chutí, kde sa snúbi čokoládová horkosť s jemnými ovocnými tónmi. Zamätová zostatková chuť je dlhá, rafinovaná a korenistá. Káva pochádza z lokality Kaffa v lesnatom etiópskom regióne Sidamo. Káve sa v Etiópii hovorí „Bun“ alebo „Buni“. S tým súvisí aj istá spojitosť s anglickým ekvivalentom „Kaffa bun“ alebo „Coffee Bean“.
Krásne vyvážená jemná káva s hodvábne mäkkým telom, korenistou arómou a elegantnou kyslosťou. Rustikálne sladká vôňa čerstvo upečeného orechového chleba s jemnou pikantnosťou, kde sa snúbi neobvyklá kombinácia chuti ryže, jačmeňa a čaju, prináša zaujímavý kávový zážitok. Pestuje sa v juhozápadnej Indii v štáte Karnataka, v pohorí Bababudan Ghiri v nadmorskej výške 1000 až 1500m n.m.
Mexico El Jucán Decaf je tá správna voľba pre bezkofeínové espresso. Káva stráca kofeín švajčiarskym vodným procesom, ktorý prebieha bez akýchkoľvek chemických reakcií. Kofeín sa odstraňuje iba pomocou pary a horúcej vody. Tento spôsob úpravy kávy zachováva jej prirodzenú výnimočnú chuť a kvalitu. — Región: El JucánNadmorská výška: 900 m n. m.Odroda: BourbonSpracovanie: Švajčiarsky vodný procesPríprava: univerzálna káva na všetky spôsoby prípravyChuťový profil: sladká so stredným telom, nízkou aciditou a
Mexico El Jucán Decaf je tá správna voľba pre bezkofeínové espresso. Káva stráca kofeín švajčiarskym vodným procesom, ktorý prebieha bez akýchkoľvek chemických reakcií. Kofeín sa odstraňuje iba pomocou pary a horúcej vody. Tento spôsob úpravy kávy zachováva jej prirodzenú výnimočnú chuť a kvalitu. — Región: El JucánNadmorská výška: 900 m n. m.Odroda: BourbonSpracovanie: Švajčiarsky vodný procesPríprava: univerzálna káva na všetky spôsoby prípravyChuťový profil: sladká so stredným telom, nízkou aciditou a
Mexico El Jucán Decaf je tá správna voľba pre bezkofeínové espresso. Káva stráca kofeín švajčiarskym vodným procesom, ktorý prebieha bez akýchkoľvek chemických reakcií. Kofeín sa odstraňuje iba pomocou pary a horúcej vody. Tento spôsob úpravy kávy zachováva jej prirodzenú výnimočnú chuť a kvalitu. — Región: El JucánNadmorská výška: 900 m n. m.Odroda: BourbonSpracovanie: Švajčiarsky vodný procesPríprava: univerzálna káva na všetky spôsoby prípravyChuťový profil: sladká so stredným telom, nízkou aciditou a
Spolok malých farmárov RAOS (Regional Mixta de Agricultores Orgánicos de La Sierra) sa trvalo udržateľnému farmárčeniu s rešpektom k životnému prostrediu začal venovať v roku 1996. Ide prevažne o pôvodných obyvateľov z oblasti La Paz. Na začiatku príbehu, ktorý zlepšil život lokálnej komunite, bolo devätnásť miestnych rodín. Práve spolok RAOS sa stal priekopníkom v exporte organickej kávy z Hondurasu. Oblasť Marcala získala ako vôbec prvá chránené označenie pôvodu na kávu. — Región: Marcala (La Paz)Nadmor
Spolok malých farmárov RAOS (Regional Mixta de Agricultores Orgánicos de La Sierra) sa trvalo udržateľnému farmárčeniu s rešpektom k životnému prostrediu začal venovať v roku 1996. Ide prevažne o pôvodných obyvateľov z oblasti La Paz. Na začiatku príbehu, ktorý zlepšil život lokálnej komunite, bolo devätnásť miestnych rodín. Práve spolok RAOS sa stal priekopníkom v exporte organickej kávy z Hondurasu. Oblasť Marcala získala ako vôbec prvá chránené označenie pôvodu na kávu. — Región: Marcala (La Paz)Nadmor