Korková zátka s otvorom s priemerom 8 mm na fermentačnú sklenenú alebo plastovú trubicu na kvasenie na nepriedušné uzavretie demižónaRozmery: priemer 4,5 cm/dĺžka 3,7 cm.
Zátka z veľmi kvalitného korku, ktorá zaistí perfektné vzduchotesné uzavretie hrdla demižóna značky BiowinRozmery: priemer 5,5 cm/dĺžka 4,6 cm.
Zátka z veľmi kvalitného korku na úplne dokonalé vzduchotesné uzavretie hrdla demižóna značky Biowin.Rozmery: priemer 6,5 cm / dĺžka 5,6 cm.
Pri domácej výrobe piva sa nezaobídete bez pivných fliaš, ktoré bude, samozrejme, nutné uzavrieť kovovými viečkami a na to vám najlepšie poslúži tento jednoduchý, ale veľmi praktický a kvalitný zátkovač.Použitie je jednoduché – na hrdlo
Lievik z kvalitného plastu je využiteľný na niekoľko typov pohárov s rôznym priemerom hrdla. Môže sa umývať aj v umývačke riadu.
Praktické lieviky v šiestich rôznych farbách, použiteľné tak pri bežných činnostiach v kuchyni, ako aj pri domácej výrobe piva, vína a destilátov. Lieviky sú vyrobené z veľmi kvalitného potravinárskeho plastu a môžu sa použiť na bežné PET
Ak premýšľate o varení vlastného piva a odradzuje vás pocit, že je to príliš zložité, uisťujeme vás, že nie je! S týmto minipivovarom si svoje vlastné pivo pripravíte naozaj jednoducho! Ak dodržíte všetky postupy a nič nebudete urýchľovať,
Domáce varenie vlastného piva nie je zložité a týmto minipivovarom si svoje vlastné pivo pripravíte naozaj jednoducho! Keď dodržíte všetky postupy a nebudete sa zbytočne ponáhľať, budete mať výborne chutiace pivo, ktoré je plné zdraviu
Otváranie zavarenín je niekedy pomerne neľahké, ale s týmto otváračom budete mať po problémoch. Je vyrobený z kvalitného tvrdeného plastu a vďaka jednoduchému veľmi funkčnému systému ľahko otvoríte každý pohár s minimálnou námahou.
Plastová nádoba na fermentáciu (kvasenie) piva alebo vína aj ďalších produktov má na oboch stranách stupnicu kapacity objemu. Súčasťou je spodný stáčací ventil a dobre tesniace veko, nechýba otvor na trubicu kvasenia.
Pre fermentačný proces napríklad pri domácej výrobe piva alebo vína potrebujete kvasnú zátku. Fermentačná zátka – trubica – naplnená vodou zabraňuje prístupu kyslíka a zároveň umožňuje pravidelnú extrakciu oxidu uhličitého, ktorý vzniká
Pre fermentačný proces napríklad pri domácej výrobe piva alebo vína potrebujete kvasnú zátku. Fermentačná zátka – trubica – naplnená vodou zabraňuje prístupu kyslíka a zároveň umožňuje pravidelnú extrakciu oxidu uhličitého, ktorý vzniká
Pre fermentačný proces napríklad pri domácej výrobe piva alebo vína potrebujete kvasnú zátku. Fermentačná zátka – trubica – naplnená vodou zabraňuje prístupu kyslíka a zároveň umožňuje pravidelnú extrakciu oxidu uhličitého, ktorý vzniká
Hrniec je vyrobený z veľmi kvalitnej antikorovej ocele, ktorá znáša vysoké teploty aj mechanické namáhanie. Môže sa použiť na všetkých typoch ohrevu – plyne, elektrine, sklokeramike aj indukcii.
Klasické a veľmi obľúbené strúhadlo na kapustu je vyrobené z pevného brezového dreva. Má 2 ostré nože.