Zátka z veľmi kvalitného plastu, určená na opakované jednoduché a rýchle uzatváranie/otváranie demižóna.
Platová zátka, určená na jednoduché a rýchle uzatváranie/otváranie hrdla demižóna. Môže sa používať opakovane.
Zátka z veľmi kvalitného plastu na opakované jednoduché a rýchle nepriedušné uzavretie/otvorenie demižóna.
Zátka na jednoduché uzavretie demižóna vyrobená z veľmi kvalitného plastu. Veľmi ľahko sa s ňou manipuluje, môže sa použiť opakovane.
Hrniec oválneho tvaru na pečenie chleba, mäsa, rýb, zeleniny a mnohých ďalších potravín vhodný na diétne varenie.
Forma na pečenie chleba a rôznych ďalších druhov pečiva, mäsa, zeleniny a iných potravín v rúre. Vlastnosti špeciálneho materiálu, z ktorého je forma vyrobená, umožňujú taktiež prípravu jedál vo vodnej pare bez pridaných tukov a olejov –
Hrniec z veľmi kvalitnej kameniny na nakladanie uhoriek, kvasenie kapusty alebo výrobu a uskladnenie tuku alebo aj mlieka. Kamenina sa vyznačuje vynikajúcimi tepelnými vlastnosťami, ktoré zaručujú stabilnú teplotu vnútri nádoby, a je
Bukové drevo je najlepšie na údenie a grilovanie rýb, hydiny, jahňacieho a teľacieho mäsa. Triesky majú vďaka obsahu vody nižšiemu než 11 % ideálnu vlhkosť, neobsahujú žiadne impregnačné ani konzervačné látky.
Triesky z dreva buku a jelše sú vynikajúce na údenie aj grilovanie hovädzieho, bravčového a ovčieho mäsaTriesky neobsahujú žiadne impregnačné ani konzervačné látky, ide o úplne čisté drevo s ideálnou vlhkosťou vzhľadom na obsah vody nižší
Triesky z dreva slivky sú určené na údenie a grilovanie rôznych druhov mäsa, rýb a hydiny. Drevo je bez impregnačných a konzervačných prísad, má ideálnu vlhkosť – obsahuje menej než 11 % vody.
Triesky neobsahujú žiadne impregnačné ani konzervačné látky, ide o úplne čisté drevo s ideálnou vlhkosťou vzhľadom na obsah vody nižší než 11 %. Sú vhodné na údenie aj grilovanie hydiny, rôznych druhov mäsa a rýb.
Jabloňové triesky sú ideálne na údenie a grilovanie rôznych druhov predovšetkým červeného mäsa, rýb aj hydiny. Drevo neobsahuje impregnačné a konzervačné látky, má ideálnu vlhkosť – obsahuje menej než 11 % vody.
Triesky z dreva hrušky na údenie aj grilovanie hydiny, rýb a červených mias. Nie sú žiadnym spôsobom chemicky upravené, neobsahujú impregnačné ani konzervačné látky.
Připravujte si jogurty doma s pomocí tohoto kvalitního jogurtovače s termostatem. Na 1,5 l jogurtu.
Kvalitní sušička na ovoce umožní sušení ovoce, zeleniny, hub i bylinek nebo masa.