Citrónová pálenka Antonio Nadal 0,5 litra sa vyrába prírodnou maceráciou bio citrónov z mesta Ariany na Malorke s prémiovým obilným alkoholom a druhou destiláciou v medených destilačných prístrojoch. Jeden z najcharakteristickejších plodov na ostrove Malorka, citrón, premenený na bio brandy.
30º likér Palo sa vyrába tradičným spôsobom z horca a mochna, stredomorských rastlín s liečivými, protizápalovými a tráviacimi vlastnosťami, ako aj z karamelizovaného cukru rustikálnym spôsobom v peci na drevo.
Malorská tradícia a história sa spájajú pri výrobe tohto lahodného 28º likéru. Vyrobené z aromatických rastlín pestovaných organicky na panstve Son Boi. Ručný výber 14 rôznych druhov bylín, ktoré sú macerované tradičným spôsobom, oddelene s destilovaným alkoholom na báze anízu, vďaka čomu je ideálnym tráviacim likérom na pitie po večeri. S hladkou, jemnou chuťou a bez pridaných farbív je Hierbas Túnel 14 Reserva Familiar dokonalým predstaviteľom malorskej a stredomorskej tradície likérov.
80 Yellow Absinthe má nápadnú žltú farbu a prekypuje citrusovými tónmi. Má silný stredomorský vplyv a je veľmi svieža. Spája výťažok z paliny, hlavnej zložky tohto likéru, s príchuťou limetky, citrónu, pomaranča a grapefruitu na nose a podnebí. Aromatické tóny zjemnené jemnosťou a sladkosťou anízu.
Absint je liehovina s vysokým obsahom alkoholu 80%, s jemnou anízovou príchuťou a horkým podtónom z macerácie bylín, z ktorých je vyrobený, hlavne Artemisia abinthium. Zelená verzia dopĺňa škálu farieb, aby bolo pitie zábavnejšie.
Absint je liehovina s vysokým obsahom alkoholu 80%, s jemnou anízovou príchuťou a horkým podtónom z macerácie bylín, z ktorých je vyrobený, hlavne Artemisia abinthium. Verzia Cannabis dopĺňa škálu farieb a chutí, aby bolo pitie zábavnejšie.
Absint je liehovina s vysokým obsahom alkoholu 80%, s jemnou anízovou príchuťou a horkým podtónom z macerácie bylín, z ktorých je vyrobený, hlavne Artemisia abinthium. Čierna verzia dopĺňa škálu farieb, aby bolo pitie zábavnejšie. Absint sa podáva v pohári, s jedným dielom likéru a dvoma až štyrmi dielmi studenej vody, ktoré sa do pohára nalejú cez dierovanú lyžicu s kockou cukru umiestnenou navrchu, aby sa cukor pri prechode vody zriedil.
Tento vynikajúci Absinthe je známy už niekoľko rokov. Vyrába sa z tradičných bylín a korenín a na nádherné červené sfarbenie sa používa červený ibištek aby sa zamedzilo používaniu chemikálií. Výsledkom je dokonalý čerstvý, kvetinový absinthe, ktorý vám po zriedení dokonale ozrejmí chuť pravého absinthu. Premium Absinthe Tunel je jednou z najstarších značiek na svete. Výroba sa začala už v roku 1898 na ostrove Malorca, kde sa vyrába tradičnou metódou dodnes. O jeho výnimočnej kvalite svedčia mnohé oceneni
Absinth Blue obsahuje tajný jedinečný recept na získanie jeho citrusovej arómy. Dotyk citrónu a pomaranču sa mieša s chuťou originálneho suchého anízu a paliny. Podávaný veľmi studený, s kockou cukru a vodou vytvorí osviežujúci a jemný drink. Premium Absinthe Tunel je jednou z najstarších značiek na svete. Výroba sa začala už v roku 1898 na ostrove Malorca, kde sa vyrába tradičnou metódou dodnes. O jeho výnimočnej kvalite svedčia mnohé ocenenia a v neposlednom rade aj fakt, že je to jedna z najobľúbenejší
Black Absinth je nová generácia absintu určená pre nespokojných konzumentov s existujúcou ponukou. Svoju neobvyklú chuť a čierno-fialovú farbu získava z lesných čučoriedok. Moderný svet rozlišuje v súčasnosti dva druhy absinthu. Prvý je francúzsky (alebo švajčiarsky), ktorý sa vždy destiluje a označujeme ho ako pravý absint (absinthe). Pije sa celé stáročia riedením studenou vodou zvyčajne v pomere 1:3. Dôsledkom je mliečne zakalenie nápoja, takzvaný Louche. Druhým typom je východoeurópska variant s označ
Absinth (z francúzskeho absinthe podľa latinského názvu paliny pravej artemisia absinthium) je horký bylinný destilát, vyrábaný maceráciou byliniek, následnou destiláciou a konečnou druhou maceráciou byliniek – farbenie.
Absinth (z francúzskeho absinthe podľa latinského názvu paliny pravej artemisia absinthium) je horký bylinný destilát, vyrábaný maceráciou byliniek, následnou destiláciou a konečnou druhou maceráciou byliniek – farbenie.