Coffe Liqueur Tia Nadal 20º je sladký kávový likér s lahodnými praženými, kakaovými a vanilkovými tónmi, vyrobený výhradne na Malorke, z prirodzenej extrakcie chuti a vône najlepších pražených kávových zŕn, s alkoholom z prémiových obilnín a cukrom. Na pohľad má tmavú farbu. Voňať je veľmi aromatické. Na podnebí vyniká intenzívna chuť kávy s nádychom kakaa, vanilky a toastu. Môže sa konzumovať čistý, studený alebo s ľadom, ale jeho oživenie je spôsobené nárastom koktailov vyrobených s kávovým likérom, ako
„Najpredávanejší koktail na svete, lahodný, osviežujúci a jednoduchý na prípravu za pár sekúnd. Pridajte pár lístkov mäty do pohára s drveným ľadom, do polovice naplňte Zibao Mojito a dolejte sódou alebo perlivou vodou pre chutné, nízkoalkoholické Mojito.
Zibao Strawberry Daiquiri 10% je ideálnym doplnkom na rýchlu a jednoduchú prípravu jedného z najobľúbenejších letných kokteilov. Vyrobené z prémiového bieleho rumu z Karibiku, čisto prírodného extraktu z jahôd z malorského mesta Campos a jedného dielu limetkovej šťavy s pridaným trstinovým cukrom na vyváženie chuti.
Zibao Piña Colada 15% je jedným z našich koktailov pripravených na servírovanie, ktorý dopĺňa rad klasických hotových koktailov. Vyrobené z karibského bieleho rumu a prírodných výťažkov zo zrelých ananásov z Kostariky a kokosu z Panamy s pridaním tekutého roztoku trstinového cukru.
Mišpulová pálenka Antonio Nadal 0,5 litra je vďaka vlastnostiam tohto vynikajúceho ovocia, okrem mnohých minerálov a vysokému obsahu vlákniny, ako aj draslíka a vápnika, dokonalým digestívom a čistiacim destilátom. Na jeho výrobu zbierame organické mišpule z Malorky na začiatku leta, keď sú v optimálnej zrelosti, aby sme ich macerovali v poľnohospodárskom alkohole a následne vykonali druhú destiláciu v medenej destilácii, čím sme získali eau-de-vie s výnimočnou jemnosťou a chuťou.
Pri hľadaní najtradičnejších chutí Mallorky bol vytvorený organický destilát vyrobený z jedného z najcharakteristickejších plodov miestnej krajiny, fíg. Tradičná macerácia toho najlepšieho výberu organických fíg z usadlosti Es Pinaret, v Raiguer de Mallorca, s vysokokvalitným obilným alkoholom, po ktorej nasleduje destilácia v medenej destilácii pod starostlivým dohľadom nášho majstra liehovarníka Pepa Nattu, robí túto novinku jeden z vlajkových produktov miestnej produkcie a ideálny digestív po večeri.
Antonio Nadal je organický remeselný destilát vyrobený v malých dávkach s marhuľami z Malorky. Toto je nová kategória vo svete kvalitnej alchýmie, klenot. Tento destilát vyjadruje čistú esenciu ovocia. Je to organický alkoholový destilát vyrobený v malých dávkach systémom vákuovej destilácie. Systém, ktorý má lepšiu extrakciu a menší dopad na ovocie.
Tradičný taliansky nápoj, ktorý je mimoriadne obľúbený po celom svete, sa liehovary Antonio Nadal s pomocou malorských surovín pustili do dobrodružstva vytvorenia špičkového limoncella. S alkoholovým základom z obilia, kde sú macerované šupky citrónov z mallorského sadu (Ariany), čím sa zabezpečuje ich prirodzená pigmentácia, a citrónov z oblasti Sorrento. Arómy sa extrahujú vysokoobjemovým extrakčným procesom Soxhlet a kyslosť sa potom stabilizuje prírodným trstinovým cukrom.
Ferone limoncello 100% prírodný mallorský produkt najvyššej kvality. Má alkoholový základ z obilia a pri jeho výrobe sa macerujú šupky citrónov z mallorského sadu (Ariany), čím sa zabezpečuje prirodzená pigmentácia. Arómy sa extrahujú vysokoobjemovým extrakčným procesom Soxhlet a následne sa kyslosť stabilizuje prírodným trstinovým cukrom. Konečným výsledkom je vysoko aromatické limoncello so skvelou rovnováhou medzi sladkým a pikantným, so sviežimi a pretrvávajúcimi tónmi citrónovej kôry.
Bio destilát vyrobený z najvyhľadávanejších pomarančov na ostrove Malorka. Pomaranče zo Sólleru, krásneho mesta v pohorí Sierra de Tramuntana, ktoré predstavili arabskí námorníci pred viac ako 700 rokmi, priniesli slávu tomuto malému mestu a priľahlej oblasti, ktorá má viac ako 100 000 pomarančovníkov, ktoré sa stali známymi ako zlaté jablone. Je bohatý na vitamíny a prírodné antioxidanty a je jedným z najlepších plodov na posilnenie imunitného systému tela.
Antonio Nadal 0,5 litra je jedinečný destilát vyrobený z najlepších bio jahôd z obce Campos na Malorke, zozbieraných v optimálnej zrelosti a macerovaných v tradičnom systéme s prémiovým obilným alkoholom, aby sa pridala druhá destilácia v medených destilačných prístrojoch, v rafinovanom, organickom a vysokokvalitnom produkte.
Nová forma rumu a lokálny produkt z Malorky. Malé dávky rumu privezené z Guatemaly, poprednej svetovej oblasti výroby rumu, potom dozrievajú minimálne 5 rokov na Malorke v sudoch, v ktorých sa predtým skladovalo organické mallorské víno Manto Negro, miestna pôvodná odroda hrozna z vinárstva Tianna Negre.
WHISKEY KM.1 je zmesová sladová whisky. Ide o zmes najkvalitnejších sladov, starostlivo vyberaných a po troch rokoch zrenia v Škótsku ich konečne zušľachťujú na Malorke vo Fudres (sudoch) obalených pôvodnou odrodou vína Callet. To jej dodáva jemnosť a jedinečnosť, čo z nej robí jedinečnú whisky svojho druhu.
37,5º Dry Gin vyrobený výhradne na Malorke, s alkoholom poľnohospodárskeho pôvodu a starostlivou maceráciou plodov borievky z Pyrenejí a sériou starostlivo vybraných rastlinných látok, ktoré dodávajú klasickému suchému ginu guľatosť a rovnováhu. Ideálne na prípravu Gin Tonics a klasických koktailov, ktoré vyžadujú profil suchého ginu, ako je Negroni alebo Gin Fizz.
Ovocné vyjadrenie klasického 37,5º Palmbridge Gin, stredomorského ginu získaného prírodnou maceráciou jahôd z Campos s poľnohospodárskym alkoholom, na následnú destiláciu v medených destilačných prístrojoch. Vyrobené výhradne na Malorke, z miestnych produktov a tradičným spôsobom.