Čokoláda tmavá ARRIBA 5kg s výraznou charakteristickou chuťou čokolády, ktorú jej zabezpečuje vysoký podiel kakaovej sušiny a kakaového masla. Krásne tmavá, hodvábne lesklá, voňavá, chutná čokoláda s podielom kakaovej sušiny min. 50 %. Ľahko rozpustná tmavá čokoláda výborná na polevy, ganáže, pralinky, ale aj rôzne tyčinky, tabuľky či čokoládové dekorácie.
Mliečna čokoláda s obsahom kakaovej sušiny min. 36% vhodná pre cukrársku a cukrovinkársku výrobu.
Biela čokoláda s obsahom kakaovej sušiny min. 29,6%, vhodná pre cukrársku a cukrovinkársku výrobu. Skvelá biela čokoláda! Biela čokoláda NAPAL je produktom španielskej spoločnosti Chocovic, patriacej do skupiny Callebaut. Rýchlo a ľahko sa rozpúšťajúca čokoláda, ktorú viete spracovať rôznymi spôsobmi. Jemná, smotanovo biela čokoláda s dokonale vyváženou chuťou. Rovnováha medzi mliečnym tukom a pridaným cukrom v Bielej čokoláde NAPAL predstavuje to ideálne riešenie do každej cukrárskej výroby. S
Vanilínový cukor, vhodný na použitie v potravinárskej výrobe, v gastronómii a na priamu spotrebu.
Dekoračný cukor granulovaný, určený do pekárskych výrobkov, na pekárske výrobky pred pečením a na dekoráciu cukrárskych výrobkov.
Aróma dodá tvojím korpusom pri pečení výbornú vôňu. Do krému si ju môžeš pridať tiež, oživíš tak jeho chuť.
Aróma dodá tvojím korpusom pri pečení výbornú vôňu. Do krému si ju môžeš pridať tiež, oživíš tak jeho chuť.
Aróma dodá tvojím korpusom pri pečení výbornú vôňu. Do krému si ju môžeš pridať tiež, oživíš tak jeho chuť.
Aróma dodá tvojím korpusom pri pečení výbornú vôňu. Do krému si ju môžeš pridať tiež, oživíš tak jeho chuť.
Aróma dodá tvojím korpusom pri pečení výbornú vôňu. Do krému si ju môžeš pridať tiež, oživíš tak jeho chuť.
Aróma dodá tvojím korpusom pri pečení výbornú vôňu. Do krému si ju môžeš pridať tiež, oživíš tak jeho chuť.
Aróma dodá tvojím korpusom pri pečení výbornú vôňu. Do krému si ju môžeš pridať tiež, oživíš tak jeho chuť.
Aróma dodá tvojím korpusom pri pečení výbornú vôňu. Do krému si ju môžeš pridať tiež, oživíš tak jeho chuť.
Koncentrát s príchuťou straciatela vo forme pasty, určený na dochucovanie zmrzlinového základu v zmrzlinárskej výrobe a na dochucovanie nápní a krémov v cukrárskej výrobe.
Aróma dodá tvojím korpusom pri pečení výbornú vôňu. Do krému si ju môžeš pridať tiež, oživíš tak jeho chuť.