cukrár, formy, sviečky, jedlé obrázky, smartflex, pasta dama, gélová farba, carlex, formičky, čokoláda, kakao, dezertné kelímky, torty
Svetloružová cukrová hmota s vanilkovou príchuťou na poťahovanie tort a výrobu cukrových figúrok. Zloženie: cukor (EU) (min. 69%), glukózový sirup, rastlinný olej (palmový), modifikovaný škrob (E1422), voda, zvlhčujúca látka: glycerol (E422), zahusťovadlo: xantánová guma (E415), želatína, konzervant: sorban draselný (E202), vanilková aróma, kyselina: kyselina citrónová (E330), farbivo: Azorubin (E122)* - *môže mať nepriaznivý vplyv na aktivitu a pozornosť detí.Nutričné hodnoty v 100 g: energia 1728 kJ/40
Fialová cukrová hmota s vanilkovou príchuťou na poťahovanie tort a výrobu cukrových figúrok. Zloženie: cukor (EU) (min. 69%), glukózový sirup, rastlinný olej (palmový), modifikovaný škrob (E1422), voda, zvlhčujúca látka: glycerol (E422), zahusťovadlo: xantánová guma (E415), želatína, konzervant: sorban draselný (E202), vanilková aróma, kyselina: kyselina citrónová (E330), farbivá: Brilantná modrá FCF (E133), Azorubin (E122)* - *môže mať nepriaznivý vplyv na aktivitu a pozornosť detí.Nutričné hodnoty v 10
Ak ste milovníkom kvalitnej horkej čokolády alebo jemných mliečnych praliniek, ktoré sa rozplynú na jazyku, tak táto nepriľnavá forma s veľkonočnými tvarmi vás určite poteší. Stačí rozpustenú čokoládu naliať, pridať obľúbené ingrediencie, orechy, sušené ovocie, sušenú levanduľu a pod. a nechať stuhnúť v chladničke. Jednotlivé vajíčka, zajačiky a kačičky z pružnej formy jednoducho vylúpnete. Alebo ju použite na pečenie drobných maslových sušienok ku káve pre vašu milovanú polovičku. Výhody silikónových f
Čo tak upiecť si na Veľkú noc netradičnú dobrotu v tvare roztomilej sliepočky? Prepracované detaily, pružnosť a nepriľnavosť zaistí šiková forma v oranžovej farbe, na 4 kusy sliepočiek. Sladký múčnik z liateho, treného alebo klasického piškótového cesta môžete ponechať tak, ako je, alebo ho máčať v čokoládovej poleve, sypať orieškami alebo farebným posypom. V mise s veľkonočnými vajíčkami alebo na tácke s baránkom alebo sa budú sliepočky vynímať, zdobené napríklad peknou mašličkou. Taký muffin si vych
Jedným zo symbolov Veľkej noci je zajačik. Čo tak vyrobiť si čokoládové zajačiky doma? Stačí rozpustiť čokoládu vo vodnom kúpeli a naliať do šikovnej silikónovej formy, ktorá zachová všetky prepracované detaily a vďaka pružnosti zajačika ľahko vyberiete. Aj deti rady pomôžu pri ich príprave. Z tejto formy vyrobíte 3 zajačiky, prednú a zadnú časť potom stačí spojiť alebo ich nechať oddelené. Získate tak 6 kúskov veľkosti 9x4 cm. Koledníci s korbáčom aj maškrtný partner budú nadšení. Kombinujte horkú, mlie
Ak ste milovníkom horúcej, vysokopercentnej kvalitnej čokolády, alebo jemných mliečnych praliniek, ktoré sa rozplynú na jazyku, tak táto veľkonočná nepriľnavá forma vás určite poteší. Stačí rozpustenú čokoládu naliať, pridať vaše obľúbené ingrediencie, orechy, sušené ovocie, sušenú levanduľu a pod. A nechať stuhnúť v chladničke. Jednotlivé tvary z pružnej formy jednoducho vylúpnete. Alebo ju použite na pečenie drobných maslových sušienok ku káve, alebo deťom na desiatu do školy. Výhody silikónových fori
Menší drevený valček vtlačí sušienkam a perníčkom plastický veľkonočný vzor v šírke 16 cm. Rýchle a originálne maslové sušienky, syrové krekry alebo perníčky, ktoré potom nemusíte zdobiť polevou, budú hotové raz dva. Pochváľte sa originálnymi a chutnými výtvormi alebo úžasnou marcipánovou tortou. A deti ho môžu použiť na kreatívnu prácu s modelovacou hmotou alebo pri zdobení pečiva. Tip: Pred použitím ho zľahka potrite stolným olejom, valček sa tak naimpregnuje a cesto sa nebude lepiť. Po použití mu ro
Drobné šablóny sú šikovným pomocníkom na zdobenie mliečnej peny na horúcej káve. Stačí ich pridržať tesne nad penou a ideálne cez jemné sitko preosiať škoricu či kakao. V tejto sade si možno vybrať z motívu zrniek kávy, šálky, štvorlístka, mandaly, srdiečok s linkami a kvety zo srdiečok. Ozdobíte tak jednoducho nielen lahodné cappuccino, ale aj puding, tvarohový dezert, tiramisu alebo smotanový tortu. A ak milujete štýlové servírovanie zmrzliny alebo rôznych tort, posypte dezertný tanier kakaom, práškov
Tradičné pomôcky z prírodného dreva by nemali chýbať v žiadnej kuchyni. Špeciálny obojstranný jamkáč Vám pomôže pri pečení tlačených koláčikov alebo moravských plnených koláčov. Do vykysnutého cesta pripraví jamku pre náplne. Okraje cesta sa potrú rozšľahaným vajcom a koláčik sa posype posýpkou. Materiál: bukové drevo. Využiť ho môžete aj pri výrobe domácej pizze. Rozmery: d. 15 cm, priemer. 3/4 a 4/5 cm. Nie je vhodný do umývačky ani do rúry.
Transparentná zdobička s piestom a výmennými špičkami sa hodí k rýchlemu zdobeniu jednohubiek, kanapiek, chlebíčkov, muffinov, tartaletiek i torty. Stačí si vybrať koncovku so závitom, ktorých je v sade 9 kusov, naplniť telo zdobičky z PS plastu, uzavrieť a postupne stláčať krém alebo nátierku. Je možné s ňou plniť aj trubičky a iné sladké a slané dobroty, napríklad retro pochúťku - plnené vajcia so sardelovou pastou. Vymeniteľné špičky z PP plastu majú okrúhle, pozdĺžne otvory aj klasickú hviezdu, vho
Tradičné pomôcky z prírodného dreva by nemali chýbať v žiadnej kuchyni. Forma v tvare kužeľa pomôže vytvoriť klasické vaflové zmrzlinové kornúty upečené vo vaflovači, ktoré môžete plniť domácou zmrzlinou, ovocím, krémom, dreňou, slanou nátierkou... Rovnako dobre je možné formu využiť na výrobu sladkých medových alebo orechových kornútkov plnených snehom.... Z cesta vykrojíte koliesko s pr. cca 12 cm, upečiete, ešte teplé vytvarujete pomocou tejto formy do kornútika a necháte vychladnúť. Materiál: bukové d
anilková pasta od francúzskej spoločnosti Eurovanille sa vyrába z prvotriednej bourbonskej vanilky. Vyznačuje sa svojou prenikavou vôňou, v ktorej môžme cítiť vanilku a príjemný nádych ovocia. Vanilková pasta má mnohé výhody oproti vanilkovým strukom, z ktorých je vyrábaná. Vďaka svojej jemnej textúre je jednoduchá na použitie a nemusí byť tepelne upravovaná. Možeš ju použiť do krémov, pudingov alebo do akýchkoľvek čajových a iných koláčov. Vanilka má svoj pôvod v Mexiku a je plodom orchidei. Francúzsky
Zloženie: Kandizovaná - papája 52%, ananás 26%, čerešne 22%, kyselina citrónová, cukor, prírodné identické arómy, konzervačná látka disiričitan sodný, oxid siričitý, spevňujúca látka chlorid vápenatý, farbivá E129. Môžu mať nepriazdnivé účinky na činnosť a pozornosť detí. Krajina pôvodu: Čína, Thajsko. Balenie 250g. Ilustračný obrázok.
Čokotransfer fólia 30x40cm Krajina pôvodu: Belgicko Doba spotreby: viď obal, cca 2roky Zloženie: rastlinný tuk (palmový), farbivá: E171,E172). Výživové hodnoty na 100g:Energia: 2035kJ/495kcalTuky: 54,9gZ toho nasýtene mastné kyseliny: 47,9g Sacharidy: 0gZ toho cukry: 0gBielkoviny: 0gSoľ: 0g
Čokotransfer fólia 40 x 30 cm Krajina pôvodu: Belgicko Doba spotreby: viď obal, cca 2roky Zloženie: rastlinný tuk (palmový), farbivo E172, E133. Výživové hodnoty na 100g:Energia: 2251kJ/548kcalTuky: 60,8gZ toho nasýtene mastné kyseliny: 52,9 g Sacharidy: 0 gZ toho cukry: 0 gBielkoviny: 0 gSoľ: 0 g