cukrár, formy, sviečky, jedlé obrázky, smartflex, pasta dama, gélová farba, carlex, formičky, čokoláda, kakao, dezertné kelímky, torty
Zloženie: cukor, mandle (20%), invertný cukrový sirup, stabilizátor: E420, zahusťovadlo: E466, invertáza, potravina: E330, prírodná mandľová aróma. Môže obsahovať stopy sóje a vajec. Tento produkt je certifikovaný podľa Halal, Kosher D a bezlepkových (NL-090-080). Marcipán FunCakes nemá azo farbivá. Prehľad pomerov marcipánu:50% cukru - 50% mandlí = 1: 167% cukru - 33% mandlí = 1: 275% cukru - 25% mandlí = 1: 380% cukru - 20% mandlí = 1: 4
Nože PRESTO sú špeciálne tvarované a brúsené pre maximálny účinok a bezpečné použitie - čepeľ z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele, ergonomická rukoväť z odolného plastu, vhodné do umývačky.
Valček disponuje nepriľnavým povrchom. Dobre sa s ním spracovávame veľké kusy fondánu alebo váľa cesto. Stačí jeho povrch posypať práškovým cukrom a jednoducho vyvaľkajte požadovanú veľkosť. Rozmery: 30,5x4 cm
Táto špachtľa je vhodná pre roztieranie polevy, náplne, tekutej čokolády a krémov. Môžu sa s ňou zdobiť torty aj rezy. Rukoväť cukrárskej špachtle je vhodná ako pre pravákov, tak pre ľavákov. Kruhová čepeľ z odolnej nerezovej ocele uhladí každú nedokonalosť. Materiál nehrdzavejúca oceľ + plastová rukoväť. Možno umývať v umývačke riadu. Rozmery: dĺžka = 17,5 cm, dĺžka rukoväte = 12cm
Cukrová dekorácia 23x16 cm Cukrová dekorácia Krajina pôvodu: Thajsko Doba spotreby: viď obal, cca 2roky Produkt je vyrobený z cukrovej hmoty, ale vzhľadom na to, že obsahuje nejedlé časti (drôtiky,..) je výrobcom označený ako nejedlá dekorácia.
Vytvorenie perfektných čokolád nikdy nebolo jednoduchšie! Táto forma Silikomart je flexibilná, čo zjednodušuje vysunutie čokolády. Táto forma obsahuje 15 dutín na výrobu kociek. Táto forma od spoločnosti Silikomart je vhodná na pečenie, chladničku a umývačku riadu. Forma je vhodná pre teplotu od -60 ° C do + 230 ° C. Rozmerová dutina: 5,1 x 2,3 x 1,4 cm. Objem: 86 ml.
Cukrová dekorácia 14 x 10 cm Krajina pôvodu: Thajsko Doba spotreby: viď obal, cca 2roky Produkt je vyrobený z cukrovej hmoty, ale vzhľadom na to, že obsahuje nejedlé časti (drôtiky,..) je výrobcom označený ako nejedlá dekorácia.
Cukrová dekorácia 6 x 5 cm Krajina pôvodu: Thajsko Doba spotreby: viď obal, cca 2roky Produkt je vyrobený z cukrovej hmoty, ale vzhľadom na to, že obsahuje nejedlé časti (drôtiky,..) je výrobcom označený ako nejedlá dekorácia.
Kvalitná forma na prečenie mini tortičiek a iných dezertov s odnímateľným dnom. Vybavené nepriľnavou vrstvou.Veľkosť: Ø 8 cm.Nie je vhodné do umývačky riadu.
Vytvorenie perfektných čokolád nikdy nebolo jednoduchšie! Táto forma Silikomart je flexibilná, čo zjednodušuje vysunutie čokolády. Táto forma obsahuje 15 dutín na výrobu kociek. Táto forma od spoločnosti Silikomart je vhodná na pečenie, chladničku a umývačku riadu. Forma je vhodná pre teplotu od -60 ° C do + 230 ° C. Rozmerová dutina: 3 x 1,8 cm. Objem: 150 ml.
Vďaka vysokej koncentrácii dosiahnte veľmi sýte farby pridaním malého množstva farby do hmoty. Vhodné do poťahovacích hmôt, marcipánu a krémov. Zloženie: glycerin E422, voda, farbivo E124, zahušťovadlo E551, E466, aróma, konzervant E202, regulátor kyslosti E330 Dávkovanie: 0,27 - 0,74 g/kg Obsah: 35 g Farbivo E124 môže mať nepriaznivý vplyv na činnosť a pozornosť detí.
Obsahuje sladidlá.Zloženie: škrob, aróma, sladidlo: E950, koncentrát reďkovkovo - ríbezľovo - jablkový. Energetická hodnota na 100g produktu: Energia 1504 kJ / 354 kcal, tuk 0g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0g, Sacharidy 87,2g, z toho cukry 0,6g, Bielkoviny 0g, Soľ 0,03g. Priemer cca 12,5 a výška cca 6 cm.
Obsahuje sladidlá.Zloženie: škrob, aróma, sladidlo: E950, farbivá: E102, E129. Farbivá E102, E129 môžu mať nepriaznivý vplyv na aktivitu a pozornosť detí. Energetická hodnota na 100g produktu: Energia 1504 kJ / 354 kcal, tuk 0g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0g, Sacharidy 87,2g, z toho cukry 0,6g, Bielkoviny 0g, Soľ 0,03g. Priemer cca 12,5 cm a výška cca 6 cm.
Velvet sprej na studené torty a zákusky vďaka ktorému vytvoríte krásnu farebnú vrstvu. Uchovávajte pri izbovej teplote 20-25 ° C 2 hodiny pred použitím. Dobre pretrepte a zahrejte plechovku v teplej vode medzi 25-35 ° C. Naneste homogénnu vrstvu na zamrznutý povrch vo vzdialenosti 20-25 cm. Odporúčaná doba prípravy je cca 4 hodiny pred servírovaním. Po použití otočte nádobu hore nohami a striekaním niekoľko sekúnd vyčistite. Trysku čistite teplou vodou, ak sa nerozstrekuje rovnomerne. Zloženie: kak
Velvet sprej na studené torty a zákusky vďaka ktorému vytvoríte krásnu farebnú vrstvu. Uchovávajte pri izbovej teplote 20-25 ° C 2 hodiny pred použitím. Dobre pretrepte a zahrejte plechovku v teplej vode medzi 25-35 ° C. Naneste homogénnu vrstvu na zamrznutý povrch vo vzdialenosti 20-25 cm. Odporúčaná doba prípravy je cca 4 hodiny pred servírovaním. Po použití otočte nádobu hore nohami a striekaním niekoľko sekúnd vyčistite. Trysku čistite teplou vodou, ak sa nerozstrekuje rovnomerne. Výrobca Funca