E-shop so širokou ponukou prírodných produktov.
Miso je fermentovaná vyzretá pasta zo sóje, ryže alebo obilia. Miso obsahuje rad minerálov, vitamínov. Miso neodmysliteľne patrí k japonskej kuchyni, má charakteristickú sýtu chuť a tmavú farbu. K výrobe Hatch Miso Muso (miso zo sóje) sa používajú celé sójové bôby. Miso je vyrábané tradičným spôsobom, rovnako ako pred mnohými storočiami. Vybrané sójové bôby zatěžkány kameňom fermentujú po dobu 3 rokov v cédrových sudcoch. Miso obsahuje rad minerálov, vitamínov. Vhodné pre vegánov a vegetariánov. Zloženi
Instantný nápoj zo Srí Lanky podľa prastarej ayurvédskej receptúry. Prípravok obsahuje 14 rôznych bylín a korenín, medzi ktorými prevláda zázvor, čierne korenie, koriander, kmín a sladké drievko. Kombinácia týchto zložiek vytvára jedinečný koktejl účinný predovšetkým proti nachladnutiu a na posilnenie imunitného systému. Vďaka zázvoru pôsobí čaj priaznivo pri chrípke, prechladnutí, kašli, nádche či bolestiach hlavy, kladne ovplyvňuje respiračný systém a uvoľňuje dýchacie cesty. Prehrieva celé telo. Výhody
Zahustené kokosové mlieko s jemnou krémovou konzistenciou a lahodnou chuťou. Vegan, bez laktózy, bez cholesterolu, bez lepku. Vyrobené čiastočným odparením vody z čerstvého kokosového mlieka. Široké možnosti využitia - do kávy, drinkov, koktailov, dezertov, krémov, kaší, zmrzlín alebo pudingov. Zloženie: kokosové mlieko (kokosový krém, filtrovaná voda), trstinový cukor, uhličitan vápenatý (stabilizátor - prírodný minerál, bez nežiaducich účinkov), morská soľ Výživové údaje na 100 g: energia 1622 kJ (38
História: Počas posledných pár rokov sa môžeme s ghí stretnúť v súvislosti s ajurvédou, čo je 5 tisíc rokov stará indická medicína. Tá považuje ghí pre svoje účinky na zdravie za elixír života. Z ajurvédy vychádza čínska medicína, ale aj všetka západná medicína. Ghí je ideálna v spojení s liečivými bylinami, takto získa telo z ich účinkov najväčší prospech. Použitie: GHI možno použiť v teplej kuchyni všade tam, kde by ste použili akýkoľvek iný tuk. Miesto oleja, masla, masti ... má vysoký bod zápalu, ted
100% rakytníkový olej – je plný biologicky aktívnych látok prospešných pre ľudský organizmus. Používa sa v studenej kuchyni alebo samostatne ako vitamínová bomba, je zdrojom cenných živín na podporu imunity. Možno použiť aj na pleť, poranenú kožu alebo ako maska na vlasy. Rakytníkový olej podporuje imunitný systém a obranyschopnosť. ZLOŽENIE 100% Olej z plodov rakytníka rešetliakového – Hippophae rhamnoides L (prvý lis za studena) DÁVKOVANIE 1 čajová lyžička 2-3× denne UPOZORNENIE Nie je určené
Pestrec mariánsky je prírodná bylina, ktorá sa vyznačuje svojími antioxidačnými a protizápalovými vlastnostiami. Používa sa bežne na detoxikáciu organizmu, ale predovšetkým na detoxikáciu pečene. Olej z pestreca mariánskeho je chemicky nerafinovaný, získaný prvým lisovaním za studena. Lisovaním za studena si zachováva všetky vitamíny rozpustné v tukoch, a to najmä vitamín E, a cenné nenasýtené mastné kyseliny ( omega 6 mastné kyseliny). KOMPLETNÉ ŠPECIFIKÁCIE Zloženie: 100% olej z pestreca
Oregánový olej obsahuje niekoľko zložiek, ktoré priaznivo pôsobia na imunitný systém, správnu funkciu pečene alebo dýchaciu sústavu. Schválené zdravotné tvrdenia podľa platných nariadení EU: Pamajorán obyčajný (Origanum vulgare, olej z oregana 20%) Normálne funkcie žlčníka normálne trávenie Dojčenie Normálna funkcia horných ciest dýchacích Imunita Normálna činnosť kardiovaskulárneho systému - krvný tlak Normálna činnosť pečene Duševný výkon - spánok Panenský olivový olej (Extra Virgin) N
Oreganový olej má vynikajúce zloženie. Obsahuje najmä látku zvanú carvacrol, ktorá funguje ako prirodzený zabijak baktérií, vírusov, infekcií, mikróbov a parazitov. Oreganový olej pôsobí aj antisepticky a tiež dezinfekčne. Na základe týchto daností sa oreganový olej používa aj na infekcie na povrchu tela - na koži a slizniciach. Oreganový olej sa lisuje za studena z oregana, ktoré sa v sušenom stave používa aj ako korenina. Oregano sa prirodzene vyskytuje v Stredomorí a je silne aromatická. Olej z nej bo
Krajina výroby: Grécko Objem: 1l Skladujte na chladnom a suchom mieste pri teplote +10 °C až +25 °C, chráňte pred priamym slnečným žiarením Typ oleja: olivový Výživová a energetická hodnota: Energetická hodnota: 828 kcal, bielkoviny: 0 g, tuky: 92 g, sacharidy: 0 g
Mandľový panenský olej lisovaný za studena z mandlí. Má výraznú chuť mandlí, bežne sa pridáva do všetkých liekov určených na rekonvalescenciu po chorobách. Obsahuje vitamíny A, E, minerály (draslík, vápnik, kremík, horčík, fosfor, síru, nikel, zinok, selén), glyceridy (kyselina olejová - 80%, linolová - 15%, palmitová a myristová), sacharózu a asparagín. Má výraznú mandľovú chuť, hodí sa do sladkých pokrmov, nátierok, ale aj dresingov a najmä do ovocných šalátov. Je vynikajúci na tráviaci systém - prekysl
100% prírodný esenciálny olej Na výplachy ústnej dutiny (20 kvapiek / 2 dcl vody). Nepoužívať neriedené. Ingredients (INCI): Eugenia Caryophyllus Oil, Eugenol, Geraniol, Benzyl Salicylate Objem: 10ml Krajina pôvodu: Česká republika
Kvalitný olej plný zdraviu prospešných látok Zloženie: ľanový olej lisovaný za studena. Výživové údaje na 100 g výrobku: energetická hodnota: 3700 kJ / 900 kcal; tuky: 100 g; nasýtené mastné kyseliny: 7,2 g; sacharidy: 0 g; cukry: 0 g; vláknina: 0 g; bielkoviny: 0 g; soľ: 0 g. Krajina pôvodu: Česká republika. Objem: 175ml Skladovanie: Skladujte v tme pri teplote do 8 °C. Použitie: Určený pre studenú kuchyňu. Po otvorení spotrebujte do 6 týždňov.
Popis Jedlý rastlinný olej jednodruhový. Posilňuje obranyschopnosť organizmu aktiváciou syntézy bielych krviniek, má priame antimikrobiálne a dezinfekčné účinky. Má regulačný a posilňujúci účinok na imunitný systém vďaka množstvu nenasýtených mastných kyselín a preto sa hodí ako výborný podporný prostriedok v liečbe mnohých ochorení. Zloženie: nigella sativa. Výživové údaje na 100g:Energia: 3700kJ/ 900kcalTuky: 99,90gz toho nasýtené mastné kyseliny: 0gSacharidy: 0,30gz toho cukry: 0gBielkoviny: 0,30gS
Táto soľ je jedinečná pre svoj vyvážený obsah až 84 dobre využiteľných prírodných prvkov, a preto dodáva ľudskému telu potrebné minerálne látky a stopové prvky. Vďaka svojej hrubosti cca 1mm je vhodná pre všetky každodenné využitie v teplej i studenej kuchyni. Pre zachovanie najlepších prírodných vlastností našej soli, soľte najlepšie pred podávaním alebo na konci varenia. Bez chemických prímesí, nie je pridávaný jód, neobsahuje prípravky na zlepšovanie sypkosti. Balené v praktickej soľničke s variabil
Soľ diamantová mletá obsahuje minimálne množstvo minerálnych látok, má jemnejšiu chuť, jej kryštálová štruktúra odlišná od ružovej soli. Má špecifické informačné vlastnosti pre telové bunky, je energeticky silnejšia a veľmi dobre očisťuje organizmus od nahromadených nežiaducich látok. Je z vybraných čistých kryštálov, čo jej zaisťuje najvyššiu bioenergetickú hodnotu. Toto radí soľ Cereus medzi najvzácnejšie stolové sole. Naša soľ neobsahuje žiadne umelé alebo chemické prímesi. Diamantová soľ mletá s najvy