Internetový obchod s vínom a kvalitnou kávou za super ceny. V ponuke čaje, čokolády, kávovary a mlynčeky na kávu. Poradenstvo a someliérske služby.
Víno má vôňu medu, včelieho vosku a tropického ovocia.V chuti plné a zároveň svieže. Nájdete v ňom tóny citrusových ovocí, biskvitu a orieškov.Doporučujeme podávať k akejkoľvek hydine, k bravčovým medailónom.
100% hroznová šťava z odrody Muller Thurgau, bez pridaných konzervačných látok a sladidiel. Neriedené, pasterizované. Obsah alkoholu 0%.
Vyznačuje sa jemnou muškátovou vôňou s ovocným nádychom a sviežou harmonickou chuťou po citrusovom ovocí. Farba je krásna bledo zelená.
Víno má hlbšiu bordovo-červenú farbu, intenzívnu vôňu s prevládajúcimi tónmi čiernych ríbezlí a čerešní. Chuť je hrejivá, plná a robustná, s intenzívnymi, príjemnými a prirodzenými tanínmi či kyselinkami. V chuti možno nájsť tabakové tóny. Víno má pevnú intenzívnu štruktúru. Plnosť a harmónia vína sa bude vekom prehlbovať. Zrecí potenciál 15-20 rokov.
Víno je vyrobené zo zrelého a nepoškodeného hrozna, ktoré sa zberalo v októbri počas posledných slnečných dní. Jednotlivé strapce 3 mesiace dozrievali zavesené na šnúrkach za účelom dosiahnutia vyššej cukornatosti.
Víno ma intenzívnu karmínovo - červenú farbu. Ovocné vône s podtónom čerešní a višní v chuti s jemnou trieslovinou.
Hrozno je dopestované vo vlastnej vinici na južných svahoch so sopečným podložím. Víno južného typu sladkých zamatových trieslovín, silnej tmavočervenej farby plnej chuti ktorá vyniká jemne horkou čokoládovou príchuťou.
Dunaj je slovenský kríženec Muscatu Bouchet a Oporta, ktoré boli následne krížené so Svätovavrineckým. Dunaj pripomína vína južanského typu. Je tmavočervenej farby, plné ovocných tónov, harmonické. Ležaním vo fľaši získava na elegancii a vyniká zušľachtenými čokoládovými tónmi. Odporúčame k pečenej kačke, ku korenistým úpravám diviny, syrom s modrou plesňou, cestovinám a grilovaným steakom.
Víno rubínovo červenej farby s vôňou červeného bobuľového ovocia. Chuť je plná , harmonická , ovocno – tanínová s čokoládovou dochuťou.
Cielene vyrobené cuvé z odrôd: Hron, Merlot a Cabernet Sauvignon. Je vysadené na najteplejšej a najkvalitnejšej parcele honu Viničky I. nad mestom Veľký Krtíš. Týmto "slovenským" cuvé sme zahájili éru, netajíme, že s inšpiráciou francúzskych velikánov, ktorí robia len veľmi málo odrodových vín s odkazom, že jedna odroda nemôže mať stálu kvalitu v každom ročníku. Charakter tohto vína vyniká tmavou rubínovo-karmínovou farbou, vo vôni a chuti exotika, zrejme po novošľachtencovi Hron, ktorý má rodičov z najj
Čierny Pereg je vzácne víno vyrobené kupážou vína z liečivých plodov arónie čiernoplodej a vína z čiernych ríbezlí. Scelením týchto dvoch starostlivo vyberaných vín z čierneho bobuľového ovocia vzniklo excelentné cuveé s intenzívnou rubínovo-červenou farbou, s podmanivou vôňou plnou ríbezľových tónov a čiernych bobúľ arónie. Jedinečná zmyselná chuť je presvedčivo ovocná, so zvodne dováženou harmóniou prírodných kyselín, s vnemom príjemného zbytkového cukru, ktorý spolu s vysokým obsahom bukétnych a extra
Víno zapôsobí sýtou tmavorubínovou farbou. Šesť mesiacov ležania v barikových sudoch ho obohatilo o jemnú vanilku a tabak. Vôňa je ovocná, pripomína tmavé čučoriedky alebo černice. Chuť je zamatová, príjemne tanínová s prevahou sliviek. Odroda patrí medzi svetovo najznámejšie a najkvalitnejšie modré muštové odrody. Pochádza z oblasti Bordeaux, kde sa pestuje od 16. storočia. Vznikla podľa všetkého opelením odrody Cabernet franc bielou odrodou Sauvignon. Pestuje sa na celom svete a samozrejme aj na Slovens
Víno má podmanivú vôňu lesného drobného ovocia. V chuti vystupuje štruktúra vlastných trieslovín a chuť po čiernom ríbezlí. Je dlhá, s výraznou a komplexnou dochuťou. Doporučujeme k pečenej kačke, ku korenistým úpravám diviny, syrom so zelenou plesňou, grilovaným steakom.
Ľahké a svieže červené víno s nižším alkoholom, dozrievalo v nereze. Tmavogranátová farba. Ovocná chuť. S čistou arómou čiernych ríbezlí, zrelej čerešne a divokých kvetov.
Slamové víno vzniklo postupným sušením hrozna a následným vylisovaním. Hrozno uviazané na špagátoch sa musí sušiť minimálne tri mesiace. Takto zosušené sa následne lisuje a fermentuje. Výsledkom je krásne sladké víno, plné medových tónov pretkané chuťou šípkového lekváru. Vo vôni pripomína sušené hrozienka. Doporučujeme k dezertom a ako prípitok na zvláštne príležitosti.