Vitajte na Natima.sk, vašom hlavnom online obchode pre všetko, čo súvisí so zdravým životným štýlom. Ponúkame starostlivo vybraný sortiment doplnkov stravy, biopotravín, kozmetiky, eko drogérie a ďalšieho sortimentu, ktorého cieľom je podporiť vašu cestu za zdravším životom nielen pre vás, ale aj pre našu planétu.…
75% extra horká čokoláda Alce Nero s certifikátom BIO a Fairtrade. Táto horká čokoláda má intenzívnu horkú chuť s nádychom sladkosti a neobsahuje lepok ani sójový lecitín.
Kakaový prášok Alce Nero je certifikovaný ako BIO a Fairtrade a neobsahuje pridaný cukor. Tento horký kakaový prášok sa vyrába z kakaových bôbov z plantáží, kde sa pestujú v súlade s ekologickými predpismi. Kakaový prášok je ideálny na dodanie chuti a vône pravého kakaa do pudingov, dezertov alebo nápojov.
Bio extra panenský olivový olej Alce Nero Monocultivar Biancolilla sa vyrába výlučne z olív Biancolilla pestovaných v Taliansku, čo zaručuje slamovožltý olej so zlatistými odleskami, vynikajúcou jemnou chuťou a vôňou od artičokov cez paradajky až po čerstvú trávu. Tento olej je ideálny na podávanie so surovou a varenou zeleninou, polievkami a grilovanými rybami.
Bio jablčný ocot Alce Nero sa vyrába výlučne z organických jabĺk pestovaných v dolomitských sadoch v Taliansku. Je to nefiltrovaný, nepasterizovaný jablčný ocot, ktorý obsahuje 5 % kyslosti. Vďaka vysokej kvalite zložiek poskytuje tento jablčný ocot intenzívnu arómu a bohatú chuť a je vhodný najmä do šalátov a ďalších pokrmov.
Bio citrónová šťava Alce Nero sa vyrába výlučne z čerstvých organických citrónov vypestovaných na Sicílii. Je ideálnym ochucovadlom šalátov, mäsových a rybacích pokrmov alebo k ovociu. Jedná sa o šťavu Not from concentrate (NFC), čo znamená, že je zachované maximum výživných látok zo surového citrónu.
Bio zeleninové bujónové kocky Alce Nero bez palmového oleja a lepku. Špeciálna receptúra so štyrmi druhmi zeleniny (cibuľa, zeler, mrkva a petržlen) je mimoriadne jemná. Zeleninové bujónové kocky Alce Nero sú k dispozícii v praktickom balení obsahujúcom 10 kociek a sú ideálne na obohatenie chuti omáčok, príloh, druhých chodov a rizota.
Bio bazalkové pesto Alce Nero sa vyrába z vybraných surovín vrátane talianskej bio bazalky a je obohatené o extra panenský olivový olej. Pesto je veľmi hustá omáčka, ktorá je ideálna na ochutenie cestovín všetkých tvarov a veľkostí alebo na prípravu lahodných aperitívov.
Bio červené paradajkové pesto Alce nero obsahuje tie najlepšie organické sušené paradajky z Talianska. Červené pesto Alce nero je vyrobené z prvotriednych surovín obohatených o extra panenský olivový olej. Vyrába sa z talianskych a bio paradajok a vyznačuje sa jedinečnou chuťou. Pesto je veľmi hustá omáčka, ktorá dodáva výraznú chuť a štruktúru a je ideálna na cestoviny a bruschetty.
Bio lúpané celé paradajky Alce Nero sa pestujú v juhovýchodnom talianskom regióne Apúlia. Všetky paradajky tejto odrody s pravidelným tvarom slivky a jasne červenou farbou dozrievajú rovnako rýchlo a zberajú sa len v júli, auguste a septembri. V súlade s predpismi ekologického poľnohospodárstva sa nepoužívajú žiadne syntetické prípravky a pridávajú sa len organické hnojivá, aby sa zabránilo vyčerpaniu pôdy a znečisteniu vody. Paradajky sa spracúvajú tak, aby sa zachovala ich chuť, vôňa a výživové vlastnos
Bio paradajkové pyré s bazalkou Alce Nero, vyrobené len z najlepších paradajok vypestovaných v Taliansku. Paradajky sa zbierajú v júli, auguste a septembri a spracúvajú sa tak, aby sa zachovala ich chuť, vôňa a výživové vlastnosti. Paradajky sa umyjú, vyberú, olúpajú a nakrájajú na kocky, pridá sa bazalka a paradajkový pretlak a výrobok sa zahreje na vysokú teplotu. Potom sa plní do fliaš a pasterizuje, aby sa zabezpečila jeho dlhodobá stabilita. Toto organické pyré od spoločnosti Alce Nero je úplne bez p
Bio paradajkové pyré Alce Nero, ktoré sa vyrába len z najlepších paradajok vypestovaných v Taliansku. Paradajky sa zbierajú v júli, auguste a septembri a spracúvajú sa tak, aby sa zachovala ich chuť, vôňa a výživové vlastnosti. Paradajky sa umyjú, vyberú, olúpajú a nakrájajú na kocky, pridá sa paradajkový pretlak a výrobok sa zahreje na vysokú teplotu. Potom sa plní do fliaš a pasterizuje, aby sa zabezpečila jeho dlhodobá stabilita. Toto organické pyré od spoločnosti Alce Nero je úplne bez prísad, konzerv
Bio paradajkové pyré Alce Nero, ktoré sa vyrába len z najlepších paradajok vypestovaných v Taliansku. Paradajky sa zbierajú v júli, auguste a septembri a spracúvajú sa tak, aby sa zachovala ich chuť, vôňa a výživové vlastnosti. Paradajky sa zozbierajú, umyjú a sparia, aby sa odstránila šupka, potom sa rozdrvia, precedia a zahustia. Toto organické pyré od spoločnosti Alce Nero je úplne bez prísad, konzervačných látok, éčok a pridanej soli.
Trojfarebné fusilli Alce Nero sa vyrábajú výlučne z organickej tvrdej (durum) pšenice pestovanej v Taliansku. Vynikajúca semolina získaná z tejto odrody tvrdej pšenice sa po preosiatí zmieša s pramenitou vodou z Trentinských Álp. Trojfarebné fusilli Alce Nero BIO sú zdrojom vlákniny a sú ideálne na prípravu originálnych jedál alebo na podávanie s omáčkami na báze paradajok.
Tieto Alce Nero Sirelli so žihľavou sú vyrobené z organickej tvrdej (durum) pšenice vypestovanej v Taliansku. Vynikajúca semolina získaná z tejto odrody tvrdej pšenice sa po preosiatí zmieša s pramenitou vodou z Trentinských Álp. Alce Nero organic spirelli so žihľavou sú zdrojom vlákniny, ideálne na podávanie s aromatickým korením a sú vynikajúce na prípravu vegetariánskych a vegánskych jedál.
Celozrnné špagety Alce Nero sa vyrábajú výlučne z organickej celozrnnej semoliny z tvrdej (durum) pšenice pestovanej v Taliansku. Celozrnná pšeničná semolina sa vyrába jednoduchým mletím celého zrna bez akéhokoľvek zušľachťovania alebo pridávania prísad. Semolinové cesto sa pripravuje z pramenitej vody z Trentinských Álp. Cesto používané na výrobu týchto cestovín je prirodzene bohaté na vlákninu. Dobre sa hodí k paradajkovým alebo zeleninovým omáčkam, napríklad k omáčkam značky Alce nero.