Prémiový alkohol z celého sveta, prestížny rum, whiskey, tequila a ďalšie výnimočné nápoje za skvelé ceny.
S.B.S Origin Ecuador Malacatos je chutný biely rum, ktorý ocenia najmä rumoví fajnšmekri a ľudia, ktorí hľadajú vo svete rumu nové zážitky. Vychutnať si ho môžete na množstvo spôsobov, či už samotný alebo v miešaných drinkoch. Ak sa rozhodnete pre druhú možnosť, odporúčame Daiquiri, v ktorom tento rum doslova zasvieti. Vôňa: Veľmi silná a sebavedomá, množstvo zrelého ovocia s náznakmi čerstvo rozkrojenej limetky, olív a lepidla. Chuť: Opäť veľmi intenzívna, ostrá, ale aj veľmi pekne vybalansovaná. Ucítite
S.B.S Origin Jamaica WPH je biely jamajský rum vyrobený v destilérii Worthy Park. Táto destiléria je známa svojou dlhou dobou fermentácie melasy, ktorá v niektorých prípadoch môže trvať aj niekoľko mesiacov. Výsledný rum je vďaka tomu veľmi špecifický a plný rôznych chuťových vnemov. Označenie WPH, Worthy Park Heavy Light, nazývané tiež marka (marque), nám hovorí o type daného rumu. WPH konkrétne predstavuje rumy s obsahom esterov medzi 240-360 gr/hLAA. Ide o druhý "najťažší" rum produkovaný vo Worthy Par
S.B.S Jamaica Giftbox predstavuje veľké finále limitovanej edície rumov Single Barrel Selection vydaných na jar roku 2023. Vnútri boxu nájdete 4 fľašky s objemom 0,2L. Každá obsahuje rovnaký rum pochádzajúci z jamajskej destilérie Hampden, konkrétne ide o rum označený markou DOK. Práve DOK predstavuje rum s najvyšším obsahom esterov, ktorý táto destiléria v súčasnosti produkuje. Ich množstvo sa pohybuje medzi 1500-1600 gr/hLAA. Aj napriek tomu, že fľašky obsahujú rovnaký rum, sa ich chuťové vlastnosti líš
Cassis alebo čierna ríbezľa je už od 18. storočia označovaná ako „elixír života“. Likér sa už desaťročia vyrába vo viacerých regiónoch Francúzska. Niektoré z najlepších bobúľ čiernych ríbezlí sa nachádzajú v Burgundsku a nazývajú sa Noir de Bourgogne a sú používané podobne ako aj bobule z údolia Loiry, nazývané Royal de Neapol. Čierne ríbezle majú vynikajúce aromatické vlastnosti a sú považované za najchutnejšie čierne ríbezle na jedenie. Používané sú aj Royal de Naples, ktoré majú jemnú, sladkú chuť. Pre
Na výrobu Mathilde Framboise sa používajú až tri odrody malín. Prvá, nazývaná Lloyd George, pochádza zo Škótska a je obzvlášť známa pre svoje bobuľové ovocie. Ďalšie dve odrody, obe z Burgundska, sú Rose de Plombieres a Violette de Boux. Maliny sa vylisujú na kašu a potom sa pridajú do alkoholového základu na maceráciu. Maliny Lloyd George sa používajú predovšetkým pre svoju žiarivú farbu, zatiaľ čo intenzívna aróma pochádza hlavne z bobúľ z Burgundska. Práve táto zmes troch odrôd vytvára dokonalú chuť li
Na výrobu Mathilde Poire sa používa hruška Bon-Chretien Williams, nazývaná aj Bartlett. Po dozretí sa môže pochváliť zlatistou šupkou a veľmi chutnou a šťavnatou dužinou. Aby sa z hrušiek vyťažilo čo najviac, plody sú lisované do šťavy, ktorá sa pred finálnou destiláciou nechá vykvasiť. Hruškový destilát je následne zvýraznený nádychom duly, hruškovitého ovocia s intenzívnou vôňou. Tento konkrétny krok zintenzívni chuť hrušiek. Týždenný proces macerácie zaisťuje, že následne vzniká čerstvý a šťavnatý hruš
Viničné broskyne používané na výrobu Mathilde Péche sú malé broskyne s tvrdou šupkou a stredne jemnou bielou dužinou s obzvlášť bohatou arómou. Sú považované za najchutnejšiu odrodu broskýň. Viničné broskyne sú neuveriteľne šťavnaté, napriek svojej malej veľkosti, s intenzívnou zvodnou chuťou. Pri výrobe Mathilde Péche sú využívané iba viničné broskyne pestované vo Francúzsku, ktoré sú ručne vyberané, aby sa zabezpečila ich čerstvosť. Šupka, dužina a kôstka broskýň sa macerujú v alkohole. Celá broskyňa sa
Jura Winter Edition vám ponúkne možnosť presunúť sa pred hrejivý zimný krb, v ktorého blízkosti je položený čaj zo zimných korenín spolu so škoricovo-jablkovým koláčom. S touto whisky sa totiž značka Jura vydala na expedíciu do sveta sherry finišov, ktoré sa na chuti whisky podpisujú veľmi špecifickým a veľmi chutným spôsobom. Po úvodnom zrení, ktoré prebehlo v sudoch vyrobených z amerického bieleho dubu sa whisky presunula do sudov po španielskom sherry. Tu sa dokončilo jej zrenie a chuťové obohatenie n
Jura Red Wine Cask Finish je whisky, v ktorej sa elegantným spôsobom snúbi typicky lahodná chuť whisky Jura s ručne vyberanými sudmi po červenom víne. Výsledkom je ovocná chuť s krásne plným telom a pôžitok v každom poháriku! Úvodné zrenie tejto whisky prebieha v sudoch vyrobených z amerického bieleho dubu, ktoré pôvodne obsahovali bourbon. Neskôr sa whisky presunie do ručne vyberaných sudoch z európskeho dubu. Tie boli predtým používané na zrenie červeného vína a whisky Jura Red Wine Cask Finish dodali
1731 Venezuela 8-ročný rum je vyrobený z melasy a destilovaný v kolónovom kotli v nespecifikovanej destilérke. Rumy sa skladujú minimálne 8 rokov v sudoch po bourbone z amerického dubu a zreje v tropickom podnebí Venezuely. Tento rum ako aj všetky 1731, obsahuje len 100% prírodné zložky a neobsahuje žiaden pridaný cukor a farbivá. Farba: Jantárová farba. Vôňa: Vôňa vanilky, karamelu a jemných korenín. Chuť: Stredne plná chuť. Sladká, korenistá a hladká s príchuťou vanilky. Záver: Dlhý, sladký a zložitý. O
1731 Dominican Republic 5 Y.O. je 100% rum z jedného zdroja s tropickým starnutím, ktorý bol starostlivo vybraný pre svoju farbu, chuť a regionálny charakter krajiny pôvodu. Tieto tradičné rumy sa vyrábajú z cukrovej trstiny pomocou kolónového alembiku a zrejú v dubových sudoch po dobu minimálne 5 rokov, ktoré predtým obsahovali bourbon. T ento rum odráža autentické chute Dominikánskej republiky a má 100% prírodnú chuť a prirodzenúfarbu bez akýchkoľvek prídavných látok. Rok 1731 predstavuje významný his
Ste milovníčka, či milovník arašidového masla? V tom prípade je Razel's Peanut Butter Rum stvorený pre vás. Razel's kombinuje krémovú chuť jemne slaného arašidového masla so sladkým kvalitným karibským rumom. Ak máte radi "snickers" alebo "horalky", určite si prídete na svoje. Chuťové vlastnosti Razel's Peanut Butter Rum + Aróma: Príjemná, nie príliš silná. Ucítite arašidy, vanilku, karamel a náznaky čokolády. + Chuť: Plne korešponduje s arómou v prvom dúšku doslova explózia chuti arašidového masla. Vyc
Určite poznáte ten pocit, keď sa vám rozplynie v ústach kus pravého čokoládového brownie. A čo by ste povedali na to, keby sa k tejto chuťovej extáze pridal ešte aj jemný tón rumu? Razel's Choco Brownie Rum vám prináša práve túto nezabudnuteľnú chuťovú kombináciu. Vychutnajte si krémovejšiu verziu slávneho brownie a nechajte sa uniesť chuťou kvalitného rumu. Chuťové vlastnosti Choco Brownie Rum + Aróma: Tmavá čokoláda, brownie cesto, vanilka. + Chuť: Doslova explózia čokolády, ktorá plne korešponduje s ar
Čo keby sa dalo zachytiť chuť obľúbených amerických dezertov a spojiť ju s karibským rumom? Táto myšlienka znie lákavo a výsledok je jednoducho vynikajúci. Razel's ponúka tekuté dezerty s rumom inšpirované klasikou amerických pekárenských receptov. Razel's Peanut Butter Rum spojí krémovú a miernoslané arašidové maslo s jemným karibským rumom. V ústach sa cíti olejovo krémový s jemnými tónmi karamelu a tmavej čokolády, ktoré autenticky zachytia nezameniteľnú chuť arašidového masla. Razel's Choco Brownie Ru
Espírito de Minas je jednou z najkvalitnejších a najznámejších značiek cachaça v Brazílii. Espirito de Minas Cachaça predstavuje kvalitnú brandy z cukrovej trstiny, ktorá sa vyrába tradičnými remeselnými metódami. Ručná výroba a jednoduchá destilácia v medených destilačných prístrojoch dodáva Espírito de Minas jemnú, ovocnú chuť. Vôňa je charakterizovaná zrelým ovocím, cukrovou trstinou a banánom a ucítite v nej celoročné zrenie vo vybraných dubových sudoch. Práve to dodáva Espírito de Minas nezameniteľn