Ázijské potraviny. Viac ako 1000 druhov ázijských produktov a skvelé recepty | Priamo z Ázie | Rýchle dodanie | Tovar skladom | Skvelá cena
Pasta Tikka Masala na prípravu kuracej masaly 283 g. Krajina pôvodu India. Tikka Masala je jedným z najobľúbenejších druhov indického karí, známych pre svoju pálivú paradajkovú omáčku. Patakova pasta Tikka Masala je krémovo korenistá pasta s rôznymi aromatickými koreninami zmiešaná s citrónom, koriandrom a paradajkovou pastou. Jemné pálivá pasta sa najlepšie hodí ako marináda na kuracie alebo jahňacie mäso, či aromatické bravčové ragú. Podávajte svoje tikka masala kari s ryžou basmati a uhorkou raita (jog
Aromatizovaný vínny nápoj Choya Original s príchuťou japonského ovocia Ume (slivka) 10%, 500 ml. Krajina pôvodu Nemecko. Neprekonateľná jemná aróma a vynikajúca chuť - to je Choya Original. Vychutnajte si túto japonskú špecialitu s ľadom, v kokteily alebo ako aperitív pred jedlom (odporúčame). Tento všestranný vínny slivkový nápoj môžete podávať s ľadom v lete alebo horúci v zime.
Polievkový základ Lee Kum Kee na Satay Shau Shabu Hot Pot 75 g. Krajina pôvodu Čína. Pohodlná polievková základňa Lee Kum Lee, pripravená v širokej škále chutí, vám prináša lahodný Hot Pot a ušetrí vám čas na prípravu v kuchyni. Tento koncentrovaný polievkový základ, pripravený z najkvalitnejších arašidov, kokosu, korenia a ďalších ingrediencií, má plnú chuť satay a je ideálnym základom pre hot pot-y, rezance a zapekané jedlá. Recepty: https://usa.lkk.com/en/recipes/soup-base-for-satay-hot-pot https://usa
Varené lotosové semienka konzervované v náleve 440g. Krajina pôvodu Čína. Varené lotosové semienka majú ľahko nahorklú a zároveň sladkú chuť, ktorá dodá vašim jedlám jedinečnú exotickú chuť. V ázijskej kuchynii sa lotos používa pre svoje liečivé účinky. Blahodárne pôsobí na tráviaci systém. Najčastejšie sa semienka lotosu pridávajú behom varenia k ryži alebo iným obilninám. Lotosové semienko je veľké asi 1cm, biele a vnútri obsahuje horké embryo (lotosový kľúčik). Odstránením horkých kľúčikov vzniká lotos
Mangové chutney sladké 340g. Krajina pôvodu India. Patak's chutney je zmes šťavnatého manga s červeným čili a zázvorom, ktorá sa najviac hodí do šalátov alebo aj k rôznym druhom indického chleba či placiek. Chutney je bezlepková, korenistá alebo slaná prísada pochádzajúca z Indie. Vyrába sa z ovocia, zeleniny a bylín s octom, cukrom a korením. Používa sa na vyváženie rôznych jedál alebo na zvýraznenie špecifického chuťového profilu. Slovo chutney sa v súčasnosti používa na všetko konzervované v cukre a oc
Omáčka Hoisin na marinovanie 700 ml. Krajina pôvodu Thajsko.. Hoisin omáčka je hustá voňavá omáčka bežne používaná v čínskej kuchyni. Má tmavú farbu, sladkú a slanú chuť. Hlavnou zložkou omáčky je fermentovaná sójová pasta. Používá sa najmä pri príprave čínských mäsových jedál (napr. pekingská kačica), ako marináda na mäso, dip ku zelenine alebo k dochuteniu polievok. Hoisin omáčka sa nazýva aj čínska barbecue omáčka. Je vyrobená zo zmesy fermentovaných sójových bôbov, cesnaku, octu, čili a sladidla.
Pasta Pad Thai od firmy Mae Pranom Brand 390g. Krajina pôvodu Thajsko. Ľahká a jednoduchá omáčka na výrobu rezancov Pad Thai. Usmažte cibuľu alebo šalotku, vyprážané tofu, kura alebo krevety, konzervovanú repu, sušené krevety a potom vajíčko. Pridajte ryžové rezance, pad thai korenie, čínsku pažítku a fazuľové klíčky. Na doplnenie tohto obľúbeného jedla ozdobte drvenými arašidmi.
Koriander mletý, prášok charakteristický pre ázijskú a arabskú kuchyňu 100 g. Krajina pôvodu India. Koriander je charakteristický hlavne pre arabskú a ázijskú kuchyňu, kde sa veľa používa v čerstvej podobe, lebo v Ázii majú koriandra ako u nás napríklad petržlenu. S koriandrom ste sa jednoznačne stretli vo zmesiach na prípravu karí, prípadne v najrôznejších karí pastách, v ktorých oproti ostatným prísadám svojou výraznou chuťou a vôňou jednoznačne vyniká. Hodí sa k mäsu, do polievok, do šalátov, k posypan
Sladené mangové pyré Alphonso 850 g. Krajina pôvodu India. Ovocné pyré vhodné na prípravu sladkých pokrmov, ako sú napríklad pudingy, koláče, zmrzlina a iné dezerty. Mango pochádza z Indie a juhovýchodnej Ázie a pestuje sa už viac ako 4 000 rokov. Štúdie spájajú mango a v ňom obsiahnuté živiny s priaznivými účinkami na zdravie. Blahodárne pôsobí na imunitu, zdravie tráviaceho traktu, zrak, a tiež znižuje riziko niektorých druhov rakoviny. Mango má nízky obsah kalórií, ale vysoký obsah živín, najmä vitamín
Tapiokové perly veľké 400 g. Krajina pôvodu Thajsko. Tapiokové perly sú vyrobené z vysoko kvalitného tapiokového škrobu. Škrobové perly sú pre svoju lepkavou konzistenciu vhodné pre rôzne pokrmy alebo dezerty. Rovnako ako Európania používajú pri varení zemiakový prípadne kukuričný škrob, tak siahajú Juhoameričania a Aziati po tapioke. Na rozdiel od tunajších škrobov vyniká tapioka svojím univerzálnym využitím. Nepatrí k obilninám ani strukovinám a neobsahuje teda lepok alebo iné alergény. Je však nevhodná
Marináda Teriyaki Kikkoman 250ml. Krajina pôvodu Japonsko. Chceš si ugrilovať mäso alebo zeleninu a už nie je čas na vytvorenie vlastnej marinády? Stačí mať doma záchranu od Kikkoman, Teriyaki marinádu, do ktorej môžeš naložiť mäso, zeleninu alebo aj rybu. Stačí ti 30 minút, aby suroviny natiahli tú správnu chuť a vôňu z marinády, ale samozrejme, čím dlhšie budeš marinovať (kľudne aj deň či dva), tým intenzívnejšiu chuť po teriyaki tvoje jedlo bude mať. A malý tip pre všetkých milovníkov lososa. Nalož ho
Marináda Teriyaki barbeque s medom Kikkoman 250 ml. Krajina pôvodu Japonsko. Teriyaki je fermentovaná sójová omáčka s príchuťou BBQ, dochutená medom. Kikkoman Teriyaki BBQ omáčka s medom sa bude skvele hodiť ako dip na steaky, grilované mäso, mäso do hamburgeru, zeleninu i ryby. Teriyaki je japonská príprava grilovaného mäsa, ktoré je po jeho príprave potierané fermentovanou sójovou omáčkou. Táto omáčka je navyše dochutená tak, aby chutila ako typická omáčka BBQ, sladká je po mede a je trochu hustejšia, t
Thajské fazuľové klíčky sterilizované 340 g. Krajina pôvodu Holandsko. Fazuľové klíčky môžu byť pripravené rôznymi spôsobmi a to z nich robí neodmysliteľnú súčasť ázijskej kuchyne. Klíčky mungo fazule veľmi dobre chutia v jedlách pripravených vo woku, ale sú chutné aj ako príloha k mäsu, rybám a rôznym šalátom. Pred použitím by sa fazuľové klíčky mali dôkladne opláchnuť v studenej vode, aby správne vynikla ich chuť! Krátko ich zahrejte, aby boli chrumkavé a aby viac zosilnela ich chuť.
Aniz 100 g. Krajina pôvodu Španielsko. Táto krehká rastlinka pôvodne sa vyskytujúca na Strednom východe a vo východnom Stredomorí je botanicky príbuzná rasci, rímskej rasci, feniklu a kôpru. Pôvodne sa používala ako liečivá bylina, ale už starovekí Rimania rozšírili jej použitie o dochucovanie jedál, v tých časoch najmä koláčov podávaných po jedle na podporu trávenia. Aníz sa pestuje najmä pre semená, ale kulinársky zaujímavé sú aj jeho mladé listy. Vôňa aj chuť sú trochu sladké a veľmi podobné sladkému d
Omáčka na prípravu Pad Thai Por Kwan 225 g. Krajina pôvodu Thajsko. Pad Thai je možno najslávnejšie thajské jedlo. S touto omáčkou si ho zvládnete hravo pripraviť aj u vás doma. Omáčka Pad Thai je typická thajská omáčka na prípravu vyprážaných rezancov. Jej výnimočná, sladko-kyslá chuť tamarindu je ako stvorená na prípravu stir-fry pokrmov. Po otvorení skladujte v chladničke a rýchlo spotrebujte.