Káva LAVAZZA pre reštaurácie, kaviarne a bary
Zmes korenia k dochuteniu pokrmov s hubovou príchuťou. Harmonická chuť a vôňa sušených hríbov, mletého korenia a byliniek dodáva jedlu vynikajúce vyváženie chutí. Používa sa do polievok, k mäsu, do omáčok, na prípravu rošteniek, k zeleninovým pokrmom.
Používa sa na prípravu hydinového vývaru, omáčok. Na 1l vody potrebujeme 25g hydinového bujónu.
Používa sa na prípravu hydinového vývaru, omáčok. Tiež je vhodný pre deti. Neobsahuje glutaman sodný. Na 1l vody potrebujeme 25g hydinového bujónu.
Používa sa na prípravu hydinového vývaru, omáčok. Tiež je vhodný pre deti. Na 1l vody potrebujeme 25g hydinového bujónu.
Rumanček kamilkový je jednoročná bylinka známa svojou príjemnou, korenistou vôňou. Dokáže upokojiť boľavé hrdlo, jeho použitie sa osvedčilo aj pri problémoch so spánkom a menštruačných bolestiach. Má všestranné použitie. Upokojí vašu myseľ, uvoľní organizmus a telo pripraví na odpočinok. Harmančeku by sa mali vyhýbať tehotné ženy. Zloženie: 100% harmanček
Chilli má pôvod v Mexiku. Má povzbudzujúce a antibakteriálne účinky, zahrieva organizmus. Chilli je charakteristické pálivou chuťou. Pri jeho použití treba dbať na množstvo. Použitie: na mäsové pokrmy, do údenín, omáčok, rýb, na mexickú zeleninu, pri strukovinách.
Cayanské korenie je prášok z chilli papričiek, má žltú až červenú farbu a veľmi pálivú chuť. Použitie: na mäsové pokrmy, do údenín, omáčok, rýb, na mexickú zeleninu, pri strukovinách. Poznámka: nie je to pravá zmes cayanského korenia.
Chilli má pôvod v Mexiku. Má povzbudzujúce a antibakteriálne účinky, zahrieva organizmus. Je charakteristické pálivou chuťou. Pri jeho použití treba dbať na množstvo. Použitie: na mäsové pokrmy, do údenín, omáčok, rýb, na mexickú zeleninu, pri strukovinách.
Chilli má pôvod v Mexiku. Jeho účinky sú povzbudzujúce a antibakteriálne. Je charakteristické pálivou chuťou. Pri jeho použití treba dbať na množstvo. Použitie: na mäsové pokrmy, do údenín, omáčok, rýb, na mexickú zeleninu, pri strukovinách.
Spojenie ovocnej chute zrelej jahody a sukulentu aloe vera prispelo k vytvoreniu tohto jedinečného a voňavého čaju. Aloe vera pôvodom zo Severnej Afriky pre svoj vysoký obsah antioxidantov prispieva k prečisteniu organizmu. Potláča duševnú a telesnú únavu, pôsobí protizápalovo.
Jahodový topping sa najčastejšie používa na dekoráciu dezertov, zmrzlín, ale i tanierov a pohárov. Je obľúbený aj v kombinácii s kávovými nápojmi.
Karamelový topping sa najčastejšie používa na dekoráciu dezertov, zmrzlín, ale i tanierov a pohárov. Je obľúbený aj v kombinácii s kávovými nápojmi.
Jemne pikantná, tradičná zmes korenia indického typu s väčším podielom kurkumy. Používa sa pod mäso, ryžové a strukovinové pokrmy, do polievok, omáčok, rizot, ku zelenine a do mletého mäsa.
Jemne sladkasto - korenistá zmes tradičného indického korenia, ktoré sa najčastejšie pridáva do omáčok, k dusenému mäsu, na hydinu, na nakladanie mäsa.