Predajca kvalitných alkoholický a nealkoholických nápojov dobrepitie.sk. Veľký výber nápojov rôznych značiek.
,,London Bridge Sauternes Finish“Pred ponorením do mora produkt prechádza 12-mesačnou úpravou v starých sudoch Sauternes z Château Clos Haut-Peraguey – Grand Cru Classé 1855. Silné a horlivé aromatické spektrum napovedá o jemnosti a lahodnosti vína. Tento rum oplýva mierne opečenými tónmi pochádzajúcimi z dubových sudov – dodávajú eleganciu tejto edícii.
Termoska PIONEER s objemom 1,8 litra je ideálna na piknik, výlet, na univerzitu alebo do práce. Termoska má konštrukciu založenú na dvoch oceľových stenách oddelených vákuom a prvky z kvalitného plastu. Pod hrubým vonkajším krytom sa nachádza malá plastová miska, ktorú možno použiť aj ako pohár. Vnútorný uzáver má špeciálny dizajn - ak skladujete tekuté produkty, jednoducho odskrutkujte stredovú časť uzáveru, aby ste otvorili úzku náplň a znížili zbytočné straty teploty. Širší uzáver uľahčuje extrakciu hu
Oficiálna írska whiskey legendárnej skupiny The Pogues. Vyrába sa v Skibbereen, západný Cork, a iba v malých dávkach. Na tvorbu sa používa len jačmeň a pramenitá voda z ostrovov Emerald. Má príjemné hladkú a odvážnu chuť. Jedinečné spojenie vzpurnej skupiny spolu s najinovatívnejším nezávislým liehovarom v Írsku. Vôňa: slad, drvených orechov, mandle, horká čokoláda, korenieChuť: citrus, korenie, sušené ovocie, sladkosťZáver: dlhý a zaoblený, s jemnou rovnováhou
Rum Dos Maderas PX (5+5) najprv oddychuje päť rokov v Karibiku, potom ďalšie tri v destilérke Williams & Humbert v súdkoch, kde zrelo sherry Dos Cortados (Palo Cortado), a nakoniec absolvuje tretie štádium, 2 roky zrenia v sudoch, kde predtým zrelo sherry Don Guido (Pedro Ximénez), čím vzniká mimoriadny a hlavne prvotriedny rum. Don Guido aj Dos Cortados zreli 20 rokov, tak ako to dosvedčuje najstaršie určenie pôvodu v Španielsku Jerez-Xérs-Sherry. Farba: tmavohnedá so zlatými odleskamiVôňa: hrozienka, v
Klasický Mini Panettone v roztomilom 100 gramovom formáte je jemný koláč, získaný prirodzenou fermentáciou materských kvasníc a je výsledkom 72 hodín pomalého remeselného spracovania. Klasický mini panettone má jemné, dobre tvarované cesto, ozdobené šťavnatou kandizovanou pomarančovou kôrou a hrozienkami. Malá poznámka o sladkosti, ale bohatá na celú kvalitu Loison.
Klasický Mini Panettone v roztomilom 100 gramovom formáte je jemný koláč, získaný prirodzenou fermentáciou materských kvasníc a je výsledkom 72 hodín pomalého remeselného spracovania. Klasický mini panettone má jemné, dobre tvarované cesto, ozdobené šťavnatou kandizovanou pomarančovou kôrou a hrozienkami. Malá poznámka o sladkosti, ale bohatá na celú kvalitu Loison.
Classic Artisanal Panettone a.D. 1476 je typickým dezertom vianočnej tradície so žltým, mäkkým a dobre tvarovaným cestom, výsledkom 72 hodín pomalého remeselného spracovania. Jeho pasta je bohatá na šťavnaté kandizované sicílske pomaranče a citrón Diamante s prirodzene intenzívnou arómou, sladkými hrozienkami a prírodnou vanilkou Mananara z Madagaskaru. Klasický remeselný Panettone sa získava prirodzenou fermentáciou z materských kvasníc a základné suroviny sú všetky čerstvé: vajcia z voľného chovu v Tali
Plantation Single Vintage Panama 2010 je ročníkový rum patriaci do jednorazovej zberateľskej série Terravera. Po rume Fiji 2004 prichádza tento 13-ročný panamský klenot, ktorý master blender Alexandre Gabriel opäť dotiahol do dokonalosti. Podobne ako pri iných zástupcoch zberateľských sérií od Plantation, aj Panama 2010 prichádza v nesmierne prepracovanej a detailnej podobe darčekovej krabice aj samotnej etikety na fľaši. Tentokrát prišla inšpirácia z panamských džunglí. Na pútavej ilustrácii nájdete typi
70% čokoláda z kakaových bôbov z oblasti Guayas z Ekvádoru s drvenými kávovými zrnami aromatickej odrody Arabica z Brazílie (min 9%). Vysoká nadmorská výška oblasti Chiapas a ekologické spôsoby poľnohospodárstva dodávajú kávovým zrnám gurmánsku arómu a výnimočnú chuť, ktorá osloví aj náročných znalcov. Z čokolády sa postupne uvoľňujú tóny praženého kakaa, ktoré prebublávajú cez arómu kávy. Váš zážitok zavŕši ovocná a rastlinná sviežosť. Čokoláda je v bio kvalite, bezlepková a vegánska.
Bonboniéra Michel Cluizel „7 Champignons Caramel Nougatine“Šampiňóny plnené! Zábavná pochúťka, ktorá sa rozplýva na jazyku a pritom jemne chrumká. Z týchto hubiek od Michela Cluizela sa budete rozplývať aj vy! Nožička je plná maslového karamelu, zatiaľ čo klobúčik má v sebe nugát z jemne mletých mandlí, ktorého príprava zahŕňa celých 6 fáz. Všetko je zaliate bielou a tmavou čokoládou. Výnimočná kvalita surovín: Čo sa surovín týka, dáva si Michel Cluizel naozaj záležať. Dokonca si nechal patentovať ochrann
Výnimočná pre svoj obsah kakaa, čokoláda Noir Infini 99% je už od svojho vzniku v roku 1989 jednou z najintenzívnejších čokolád na svete. V roku 2021 ju Michel Cluizel predstavuje v novej edícii. Jedinečnosť tejto čokolády spočíva v intenzívnej čokoládovej a kakaovej chuti, ktorá je jemne umocnená škoricou, zázvorom a bourbonskou vanilkou. Čisto horký chuťový nástup sa rozvinie na jemné korenené tony. Konzistencia je hladká, čokoláda má výrazný a dlhý chuťový dozvuk. Získané ocenenia z medzinárodných súťa
Vysokopercentná – 45% – mliečna čokoláda s kúskami karamelu (18%) pripraveného na slanom masle (0,02%). Štipka slaného karamelu prekvapivo zvýrazňuje jemnú sladkosť tejto hladkej, zamatovej čokolády. Naozaj vyladená pochúťka! Získané ocenenia z medzinárodných súťaží: zlatá medaila, Academy of Chocolate, Londýn, 2013, kategória „Best Flavoured Milk Chocolate Bar“bronzová medaila, International Chocolate Awards, 2014, kategória „Milk chocolate bars flavoured with inclusions or pieces“Zloženie: cukor, kakaov
Vysokopercentná – 50% – mliečna plantážna čokoláda z Madagaskaru. Jemnučká, krémová, hladká čokoláda. Je oceňovaná pre svoj medovo karamelový nástup, ktorý sa rozvinie v chuti tropického ovocia a hrozienok, nasledované dochuťou s tónmi svetlého medu a perníku. Táto kompozícia prináša radostný, presvetľujúci pocit. Plantáž Mangaro sa nachádza v oblasti Ambohimarina, v údolí rieky Sambirano na severozápade Madagaskaru. Meno si vyslúžila podľa názvu džungle, ktorá obklopuje svojim tieňom kakaovníkmi – Mangam
73% plantážna čokoláda z plantáže „Los Anconès“ v Dominikánskej republike. Čokoláda vás osloví výnimočnými tónmi sladkého drievka, surového kakaa s náznakom pikantných zelených olív a radom ovocných tónov, najmä červeného ovocia ako maliny, ríbezle, ale aj sušené marhule či hroznové víno. Pripravená je z kakaových bôbov variety Trinitario v bio kvalite, ktoré na plantáži „Los Anconès“ pestuje rodina Rizkových už od roku 1903. Plantáž Los Ancones leží v strede ostrova v miernej výške nad morom a ťaží z tep
Ochutnaj Separov SEMTEX Extrem s guaranou a matchou. Novinka ponúkne chuť klasického perlivého energy drinku. Namiesto tradičného taurínu obsahuje prírodný extrakt z guarany s vysokým obsahom kofeínu… K cene bude pripočítaný recyklačný poplatok 0,15eur