Predajca kvalitných alkoholický a nealkoholických nápojov dobrepitie.sk. Veľký výber nápojov rôznych značiek.
Perfektná pražená zrnková káva na začiatok dňa. Doprajte si trochu pomalšie ráno, keď kávu nemusíte do seba iba naliať, ale môžete si ju vychutnávať po dúškoch. Pri tejto značke sa to oplatí! Caffé Vergnano je rodinná pražiareň s dlhou históriou a zároveň aj zárukou prvotriednej kvality. Gran Aroma je presne taká, ako naznačuje jej názov – intenzívna a aromatická. Ide o perfektne namiešanú a poctivo upraženú zmes arabiky zo Strednej Ameriky a robusty z Orientu. Očarí vás bohatou plnou chuťou, zamatovou ko
Túžite cestovať v priestore a čase? Cnie sa vám za rozmarným letom a úzkymi farebnými talianskymi uličkami, v ktorých tak veselo pulzuje život? Garantujeme vám, že táto káva vás tam okamžite prenesie. Poctivo vybraná a pomaličky pražená zmes 100% arabiky zo stredoamerických plantáží vám zharmonizuje všetky zmysly. A ako chutí? Intenzívne, krémovo, sladkasto s letmým nádychom ovocia a stopou po korení. Rodinná pražiareň Caffé Vergnano, ktorá vznikla už v roku 1882 z pôvodnej malej lekárne, vás určite neskl
Beluga je svetoznáma luxusná ruská vodka. Vďaka svojmu aristokratickému pôvodu a idylickej kvalite si Beluga nárokuje svoje právoplatné miesto v globálnej kultúre spokojnosti a konzumu. Na vytvorenie najušľachtilejšej ruskej vodky Beluga bol vybraný liehovar Mariinsk Distillery. Liehovar bol založený v roku 1900, v srdci Sibíri, v jednej z ekologicky najčistejších a najpokojnejších oblastí Ruska. Verí sa, že pravá ruská vodka sa môže vyrábať výlučne v Rusku. Dnes je Mariinsk Distillery považovaný v tomto
Rum pochádzajúci z Maurícia, presnejšie z Pamplemousses – zo štvrti na severozápade ostrova. Tento rum sa starostlivo vyrába na jednej z najfascinujúcejších plantáží na Mauríciu a pomáhajú mu 175-ročné výrobné tradície. Čerstvo nazbieraná melasa z miestnej usadlosti je fermentovaná prirodzeným spôsobom počas určitého obdobia. Vďaka know-how majstra liehovarníka sa počas destilačného procesu jemne extrahujú menej prirodzené príchute cukrovej trstiny a exotického ovocia, ktoré sú špecifické pre miestne územ
Rum pochádzajúci z Maurícia, presnejšie z Pamplemousses – zo štvrti na severozápade ostrova. Tento rum sa starostlivo vyrába na jednej z najfascinujúcejších plantáží na Mauríciu a pomáhajú mu 175-ročné výrobné tradície. Čerstvo nazbieraná melasa z miestnej usadlosti je fermentovaná prirodzeným spôsobom počas určitého obdobia. Vďaka know-how majstra liehovarníka sa počas destilačného procesu jemne extrahujú menej prirodzené príchute cukrovej trstiny a exotického ovocia, ktoré sú špecifické pre miestne územ
Prémiový osemročný rum z Panamy zreje v dubových sudoch po bourbone, vďaka čomu získava plnú, dokonale zaoblenú chuť s medovkastým sfarbením. Rum je vyrobený fermentáciou a destiláciou melasy z cukrovej trstiny. Rum pochádza z produkcie Francisca “Don Pancho” Fernandeza, ktory je považovaný za legendu medzi tvorcami rumov.
Predstavuje postavu Henryho Lightfoota, ktorý sa stal známym, pretože to bol práve on, kto bol označený ako prvý ,,Peaky Blinder“. V slávnej anglickej „Black Country“ sú Sadler's dodávateľmi tých najlepších liehovín a pív už od roku 1861. Viac ako storočné znalosti ich priviedli k jedinečnej írskej whisky – tú zmiešali s jemnou smotanou a lahodnou čokoládou – vytvorili tak ,,krémový írsky whiskey likér“ skvelej chuti. V jeho vôni a chuti cítiť tóny mliečnej čokolády, žiarivej vanilky, krehkých arašidov a
Edície whisky Jura cask, oslavujú spojenie medzi zemou a duchom. Prinášajú do ostrovného sladu výrazné regionálne chute vybraných sudov z celého sveta. Táto edícia sudov rumu skúma svet sudového dozrievania z Karibiku. Táto lahodne hladká, no zároveň žiarivá whisky prináša chuť sladkej vanilky, fondán, kokosu a korenistých tropických tónov. Farba: Bohatý zlatý jantár. Aróma: Teplé prívetivé tóny guavy a kokosu, cukrom obalených mandlí, marhúľ a nádych citrusov. Chuť: Sladká vanilka, fondán, vrstvy manga,
Jura Red Wine Cask Finish je whisky, v ktorej sa elegantným spôsobom snúbi typicky lahodná chuť whisky Jura s ručne vyberanými sudmi po červenom víne. Výsledkom je ovocná chuť s krásne plným telom a pôžitok v každom poháriku! Úvodné zrenie tejto whisky prebieha v sudoch vyrobených z amerického bieleho dubu, ktoré pôvodne obsahovali bourbon. Neskôr sa whisky presunie do ručne vyberaných sudoch z európskeho dubu. Tie boli predtým používané na zrenie červeného vína a whisky Jura Red Wine Cask Finish dodali p
Plantation Single Vintage Venezuela 2010 je šiesty exkluzívny prírastok do limitovanej edície Under the Sea . Rumy patriace do nej sú predstavované pomocou bohato ilustrovaných etikiet a obalov, ktorých dizajn je inšpirovaný podmorským svetom krajín pôvodu týchto výborných rumov. Rum bol destilovaný v roku 2010 v destilérii Sofa, kde zrel 8 rokov v sudoch, ktoré predtým obsahovali bourbon. Následne bol prevezený do Francúzska, kde zrel dodatočné 4 roky v sudoch po koňaku Ferrand. Práve toto druhé dozriev
Mandľový likér žiarivej farby so zlatými odleskami – farbou pripomína svetlú meď. Jeho mandľovú príchuť vytvárajú predovšetkým éterické oleje obsiahnuté v kôstkach čerešní, broskýň a marhúľ. Vo vôni dominuje pražená mandľa a marcipán. Chuť je jemne sirupová – cítiť v nej makrónky, pražené horké mandle, taníny z čierneho čaju, dezerty ako ,,Madeira cake“ a ,,Battenberg cake“ a ostrý citrón. Dobre zaoblená chuť, voňavá aróma a náznak vanilky v závere – toto odlišuje Luxardo Amaretto di Saschira od ostatných
Maraschino dodnes vyrábané podľa špeciálnej receptúry, ktorú vytvoril Girolamo Luxardo v roku 1821. Začiatkom každého leta sa zbierajú čerešne maraska – ,,Luxardo marasca“. Uložia sa do alkoholového nálevu do sudov zo smrekového dreva spolu s listami a vetvičkami z tých istých stromov. A to až na tri roky. Potom sa tekuté aj pevné časti destilujú v tradičných medených destilačných prístrojoch, používa sa iba ,,srdce – táto najchutnejšia časť destilátu následne zreje v kadiach z jaseňového dreva. V posled
Luxardo Limoncello sa získava infúziou citrónovej kôry v alkohole. Je to prírodný a remeselný výrobok, ktorý sa stále vyrába podľa pôvodného rodinného receptu, ktorý bol prvýkrát inzerovaný v roku 1905. Limoncello je autentický taliansky citrónový likér, ktorý je v Taliansku veľmi populárny. Výrobné metódy spoločnosti Luxardo, ktoré boli ocenené časom a napĺňajú alkoholom šupkami, dužinou a džúsom, zvyšujú prirodzenú vôňu a jasnú citrusovú chuť citrónov získaných v južnom Taliansku. Vychutnajte si Luxardo
Badián, bylinky a koreniny, alkohol, cukor a čistá vulkanická voda z vlastných prameňov Luxardo sú kľúčové ingrediencie, ktoré odlišujú Luxardo Sambuca dei Cesari od tých ostatných. Sambuca likér stále vyrábaný podľa pôvodnej rodinnej receptúry. Vysokokvalitné suroviny a špičkové výrobné postupy zaručujú najvyššiu možnú kvalitu. Aníz, rastlinka pôvodom z Číny, známa a oceňovaná už v staroveku pre svoje terapeutické vlastnosti, sa v priebehu storočí rozšírila do Stredomoria. Stala sa veľmi používanou na pr
Macallan bol jedným z prvých liehovarov v Škótsku, ktorý získal legálnu licenciu. Odvtedy si vybudoval reputáciu jednej z popredných jednosladových whisky na svete.The Macallan sa opiera o zásadné prispievajúce vplyvy Španielska, Severnej Ameriky a Škótska - a ich príslušných prírodných surovín v kombinácii s tradičnými metódami a remeselnou zručnosťou.Páleni Macallan založil Alexander Reid, farmár a učiteľ na škole.Pôvodný názov oblasti bol „Maghellan“, prevzatý z galského slova „magh“, čo znamená úrodná