Predajca kvalitných alkoholický a nealkoholických nápojov dobrepitie.sk. Veľký výber nápojov rôznych značiek.
Špeciálny slovenský vianočný kalendár Tatratea vám prináša širokú škálu čajovo-bylinných likérov. Tieto likéry sú vyrobené s prísnym dodržaním pomeru liehu, prírodných bylín, ovocných štiav, prírodného cukru a hlavne tatranskej vody. V degustačnom kalendári vás čaká 24 miniatúr s objemom 0,04 l. Nachádza sa tam 10 výborných a výnimočných príchutí. Kalendár má veľmi pekný, vianočný a minimalistický dizajn. V skratke ide o výborný tip na darček pre vašu blízku osobu alebo zberateľa, ktorý si chce skrátiť ča
Vodka je vytvorená z jemného kojetínského liehu a čistej tatranskej vody. Vyrába sa v Kežmarku, v Tatranskej likérky, kde sa tvoria nápoj TATRATEA. Výnimočnosť CZECHOSLOVAKIA vodka je v ho viacstupňový filtráciu. Vodka najprv prechádza špeciálnymi filtrami aktívneho uhlia, striebra a platiny. Nasleduje úprava prostredníctvom vzácneho kameňa Šungit, ktorý ju zbavuje elektromagnetického smogu a Aquadiskem, ktorý napravuje kryštalickú štruktúru vody. Na záver prechádza mechanickú filtráciou. Celý tento proce
Vodka, ktorá v sebe ukrýva odveké bratstvo Čechov a Slovákov. Czechoslovakia vodka je spojením tej najčistejšej tatranskej vody a najjemnejšieho kojetínskeho liehu. . Vodka prechádza špeciálnymi filtrami aktívneho uhlia, striebra a platiny, cez filter Aqvadisk a takisto prechádza cez kameň Šungit. Celý tento proces jej dodáva potrebnú iskrivú čistotu. Balenie obsahuje 2 poháre.
Akito Ueda, hlavný mixér, dodáva novú verziu Tokinoka zo zmesi 50% sladovej whisky a 50% obilnej whisky zrejúcej v 3 rôznych sudoch:bourbon, sherry a nový dub. Táto verzia, bohatšia na slad, predstavuje veľmi peknú guľatosť v ústach, a kombinuje ostrú, korenistú a krémovú stránku súčasne, s príchuťou, ktorá je sladká aj vanilková, charakteristická pre Tokinoka. Japonská whiskyJaponská zmes Tokinoka čierna6 mesiacov končí v sudoch s sherry Oloroso
Cesta jantárového destilátu METAXA, jediného svojho druhu, sa začala v roku 1888. Spyros Metaxa, dobrodruh, obchodník a muž s vyberaným vkusom, dlho experimentoval s cieľom vytvoriť jemný a unikátny nápoj. Do receptúry vložil celú grécku dušu – nákazlivý optimizmus a umenie užívať si život. Objavte jedinečnú chuť ušľachtilých muškátových vín z ostrova Samos, starených vínnych destilátov a výťažkov zo stredomorských bylín a z korenia, ktoré dotvárajú finálnu chuť METAXY. Zreje v ručne vyrábaných dubových s
Vynikajúci dominikánsky rum s jemnou príchuťou pomaranča. Tento rum nebol zamýšľaný len pre dámy. Je to vynikajúci jemný rumový likér. Rum obsahuje macerát z prírodnej, chemicky neošetrenej pomarančovej kôry. Tento rum je veľmi pozoruhodná liehovina vhodná ako aperitív alebo ako prísada do prvotriednych koktailov. Je to jedinečné spojenie vybraných 7-12 ročných dominikánskych rumov, zrejúcich systémom solera, s postupným macerovaním pomarančovej kôry.
Rum Nation 21 Panama Black je limitovaná edícia, ktorá by nemala chýbať v zbierke každého pravého milovníka rumu. Ide o zmes rôznych rumov, ktorú spoľahlivo vytvorili Master Blenderi jedného z najlepších liehovarov v Paname. Rumy tvoriace túto zmes sú vyrábané z melasy z cukrovej trstiny a sú destilované metódou kontinuálnej destilácie a dozrievajú po dobu minimálne 21 rokov v amerických dubových sudoch. Vysoký podiel rumov starších ako 21 rokov dodáva výslednej zmesi intenzívny charakter, komplexnosť, je
Glenfiddich 12 YO Single Malt zreje najmenej 12 rokov v sudoch zo španielskeho a amerického dubu. Pri výrobe whisky Glenfiddich sa všetky výrobné procesy od pestovania jačmeňa cez zrenia v sudoch až po fľašovanie odohrávajú v jednej rodinnej destilérke.Darćekové balenie s 2 pohármi
Elegantné šampanské víno, s bohatými poznámkami opečených briošiek a jemnou dymovosťou pridávajúcou hĺbku, v sebe spája jemne upravenú kyselinku, detailnú textúru a príchuť čierneho čerešňového pyré, jablkového koláča a strúhaného zázvoru. Poskytuje krémový záver s minerálnou farbou.
Španielske brandy Torres 30 Jaime I. obsahuje neuveriteľnú zmes niektorých ich starých nápojov, vrátane takých, čo boli vyrobené z hrozna Parellada (používa sa pri Torres 10), ktoré ďalej zreli na takéto príležitosti. Takisto obsahuje alkohol vyrobený z hrozna Folle Blanche, ktorý bol destilovaný v roku 1972.
Španielske hroznové brandy, vyrobené z hrozna Parellada a Ugni Blanc, ktoré zreje v dubových sudoch Limousin, kde získava svoju hlbokú farbu a bohatú chuť. Zmes podlieha dvojitej destilácii v medených nádobách. Brandy má tmavo jantárovú farbu, hlbokú, teplú arómu so stopami sušeného ovocia a orechov. V chuti sú elegantné náznaky korenia, je zaoblená, intenzívne zamatová a svieža na podnebí.
Macallan bol jedným z prvých liehovarov v Škótsku, ktorý získal legálnu licenciu. Odvtedy si vybudoval reputáciu jednej z popredných jednosladových whisky na svete. The Macallan sa opiera o zásadné prispievajúce vplyvy Španielska, Severnej Ameriky a Škótska - a ich príslušných prírodných surovín v kombinácii s tradičnými metódami a remeselnou zručnosťou. Páleni Macallan založil Alexander Reid, farmár a učiteľ na škole. Pôvodný názov oblasti bol „Maghellan“, prevzatý z galského slova „magh“, čo znamená úro
Jedno slávne priezvisko, šesť generácií – skutočný rodinný podnik. Výrazná, niektorí hovoria, že nezabudnuteľná, chuť škótskej whisky Highland Single Malt je výsledkom 150-ročných skúseností. Trvanie na použití tradičných destilačných metód dodáva výrobkom ducha a osvedčenú kvalitu. Destilácia prebieha dvakrát v tradičných priamo ohrievaných kotloch. Glenfarclas, z galštiny „údolie zelených trávnatých porastov“, sa nachádza na úpätí Ben Rinnes v Škótsku – ďaleko v horách, kde na vresom pokrytých svahoch s
Jedno slávne priezvisko, šesť generácií – skutočný rodinný podnik. Výrazná, niektorí hovoria, že nezabudnuteľná, chuť škótskej whisky Highland Single Malt je výsledkom 150-ročných skúseností. Trvanie na použití tradičných destilačných metód dodáva výrobkom ducha a osvedčenú kvalitu. Destilácia prebieha dvakrát v tradičných priamo ohrievaných kotloch. Glenfarclas, z galštiny „údolie zelených trávnatých porastov“, sa nachádza na úpätí Ben Rinnes v Škótsku – ďaleko v horách, kde na vresom pokrytých svahoch s
Zmes melasových rumov z Barbadosu,Trinidad a Panama. 3 vedúce krajiny pri tvorbe vysoko kvalitného rumu. V destilérke Cashcane si dávajú záležať na kvalite cukrovej trstiny, pretože ju zberajú až po 14 mesiacoch od nasadenia. Jeho úplná zrelosť umožňuje extrahovať šťavu optimálnej kvality. Výsledná zmes rumov je vo veku 6 až 8 rokov a dozrieva v bourbonových sudoch s objemom 220 litrov.