Predajca kvalitných alkoholický a nealkoholických nápojov dobrepitie.sk. Veľký výber nápojov rôznych značiek.
Vrstvená medová torta s marhuľovým krémom (51 %), ozdobená kúskami sušených marhúľ a medovou mrveničkou. Zloženie: cukor, pšeničná múka, margarín [palmový tuk*, pitná voda, úplne hydrogenovaný kokosový tuk, repkový olej, emulgátory (mono- a diglyceridy mastných kyselín, slnečnicové lecitíny), jedlá soľ, aróma, regulátor kyslosti (kyselina citrónová)], vaječná melanž, mlieko, marhuľovo-jablčný džem 9,5 % [cukor, marhule 20 %, jablká, regulátor kyslosti (kyselina citrónová), želírujúca látka (pektíny), anti
Vinikajúce víno sa po malolaktickej fermentácii skladuje a zceluje v nádobách z nehrdzavejúcej ocele, kým nie je pripravené na plnenie do fliaš. Je to hlboké červené víno s fialovými odleskami. Vo víne Don Luigi sa kombinuje korenistý Merlot s bohatou, a ovocnou vôňou Primitiva. V chuti má vynikajúcu štruktúru čierneho bobuľového ovocia s dlhotrvajúcim záverom. Odporúčame kombinovať s pečenými tmavými mäsami a stejkmi.
Víno dozrieva v nádobách z nehrdzavejúcej ocele, čo zachováva jeho sviežosť následne sa plní do fliaš a ide do predaja. Je to plné červené víno s výraznými fialovými odleskami. Bohatá, ovocná vôňa sliviek a griotky, je typická pre odrodu Primitivo. Dobre sa hodí k pečenému mäsu, koreneným syrom, cestovinám a cestovinám so smotanou alebo bešamelu.
Odroda Primitivo di Manduria získava vďaka teplejšej klíme v oblasti Salento vyššiu koncentráciu cukru a alkoholu. Hrozno riadene kvasí v tankoch z nerezovej ocele tak, aby sa zabezpečila jeho vysoká kvalita a koncentrácia. Krátke zrenie v sudoch mu dodáva jemnú ovocnú vôňu s príchuťou vanilky a pikantného dreva. Víno je červeno rubínovej farby s komplexnou vôňou. Sladká vanilková aróma a náznaky lesných plodov sa kombinujú so zrelou ovocnou vôňou, v ktorej prevažujú slivky a čerešne. Chuť je intenzívna,
Ručne zberané hrozno, ktoré sa pre vysoké denné teploty až 40°C zberá v noci, zreje v amerických sudoch a následne vo francúzskych dubových sudoch po bližšie nešpecifikovanú dobu, nakoľko moderné technológie výroby vína stanovujú dobu zrenia na základe chemických, fyzikálnych a senzorických analýz tak, aby sa dosiahla optimálna ovocná vôňa s príchuťou vanilky a ľahko toastovaného pikantného dreva. Víno má jasne červenú farbu a intenzívnu vôňu, kde možno v náznakoch poznať sladkú vanilku a kombináciu ovocn
Život prináša rôzne situácie. Niekedy chceme oslavovať, tešiť sa, inokedy len tak stráviť momenty s priateľmi alebo rodinou. A všetky tieto príležitosti je možné užiť si aj bez alkoholu. Práve vznikol prvý slovenský nealkoholický ,,gin – ideálny spoločník počas bežného všedného dňa, ale aj na výnimočné chvíle. Jedinečný nealkoholický drink je vyladený chuťou borievok, lúčnych kvetov, citrusov a lupeňov ruží. Ma všetko, čo od klasickeho ginu možno očakávať, no bez jedinej kvapky alkoholu!
S pôdou bohatou na minerály, 300 slnečnými dňami v roku a chladivým vetrom Mistral ponúka Provence ideálne podmienky na pestovanie hrozna Grenache, Syrah a Cinsault, klasickej zmesi používanej na výrobu AIX Rosé.Maison Saint Aix je jednou z najväčších domén v apelácii AOP Coteaux d'Aix-en-Provence. S nadmorskou výškou 420 metrov nad morom je zároveň jednou z najvyšších. A vďaka tejto nadmorskej výške si užívame chladnejšie noci a väčší efekt vetra Mistral, sušenie viniča po rannej rose, vďaka čomu je ovoc
Tradičné Delikátne francúzske kakaové pralinky v elegantnej krabičke. Zloženie: rastlinný tuk (kokosový a palmový), cukor, odtučnený kakaový prášok, sušená srvátka, kakaové maslo, emulgátor: sójový lecitín. Môže obsahovať stopy lieskových a pistáciových orechov. Trvalo udržateľné suroviny: v čokoládovni Mathez dbajú na ekologickú trvalú udržateľnosť: kakao nakupujú iba z fariem s UTZ certifikáciou, ktorá označuje plantáže ktoré produkujú kakao s ohľadom na trvalú ekologickú udržateľnosť pestovania.
Tradičné Delikátne francúzske kakaové pralinky v elegantnej krabičke. Zloženie: rastlinný tuk (kokosový a palmový), cukor, odtučnený kakaový prášok, sušená srvátka, kakaové maslo, emulgátor: sójový lecitín. Môže obsahovať stopy lieskových a pistáciových orechov. Trvalo udržateľné suroviny: v čokoládovni Mathez dbajú na ekologickú trvalú udržateľnosť: kakao nakupujú iba z fariem s UTZ certifikáciou, ktorá označuje plantáže ktoré produkujú kakao s ohľadom na trvalú ekologickú udržateľnosť pestovania. p
Delikátna francúzska kakaová hľuzovka s pomarančovým likérom Cointreau v zlatom plechovom valci v elegantnom matnom prevedení. Chuť likéru vyrábaného z výťažku z pomarančovej kôry sa perfektne dopĺňa s kakaom v hľuzovke a spoločne tvorí naozaj nezabudnuteľnú kombináciu. Trvalo udržateľné suroviny: v čokoládovni Mathez dbajú na ekologickú trvalú udržateľnosť: kakao nakupujú iba z fariem s UTZ certifikáciou, ktorá označuje plantáže ktoré produkujú kakao s ohľadom na trvalú ekologickú udržateľnosť pestovania
Delikátní francouzské kakaové lanýže s malinovými makronkami v elegantní plechovce. Delikátní francouzské kakaové lanýže s malinovými makronkami v elegantní plechovce. (Makronky jsou tradiční francouzské sušenky vyráběné z mandlového těsta.) Trvale udržitelné suroviny: v čokoládovně Mathez dbají na ekologickou trvalou udržitelnost:kakao nakupují pouze z farem s UTZ certifikací, která označuje plantáže jež produkují kakao s ohledem na trvalou ekologickou udržitelnost pěstování.palmojádrový olej nakupují po
Freixenet talianske Rosé je lahodné cuvée z tradičných odrôd hrozna Glera a Pinot Noir. Svieže, ovocné s jemnou arómou červeného ovocia a jabĺk. V chuti lahodné, s dlhotrvajúcim perlením. Dokonalé pre všetky oslavy, ktoré majú mať ten správny štýl. Hrozno sa jemne lisuje a šťava prechádza pomalým chladeným kvasením. Tým sa zachováva jemné aromatické vône a sviežosť hrozna. Druhotné kvasenie prebieha pri kontrolovanej teplote v nádržiach z nehrdzavejúcej ocele s tlakom. Po niekoľkých týždňoch, výsledkom je
Vodka pochádzajúca z ďalekého Sibíra má tvar mamutieho kla. Jej tajomstvo mimoriadnej hladkosti, jemnosti a bohatosti tónov, spočíva v jedinečných sibírskych surovinách a remeselnom spracovaní. Vyrobená je z čistej sibírkej pšenice a krištáľovo čistej vody. Mamont vodka sa trikrát filtruje cez sibírske brezové drevené uhlie, čo jej dodáva nekonečnú jemnosť. Na finálne dochutenie sa používajú lokálne cédrové orechy. Vôňa: sladkosti, obilniny, sladké drievkoChuť: zrnitá, hustá, štipľavé jablko, drevo, badiá
Jemne slamovožlté šumivé víno so zelenkavými odtieňmi. Ako prvá sa objaví aróma čerstvo upečenej briošky, nasledujú ovocné tóny – jablko, hruška a broskyňa, spolu s rafinovanými arómami okvetných lístkov ruží a kvetov agátu. Víno sa v ústach prejavuje sviežo s atraktívnou kyselinkou na konci. Odporúčaná teplota konzumácie: 8°C - 10°C
Výnimočná zmes 12-ročných rumov, ktoré vyzrievali vo francúzskych dubových sudoch. Tie boli vystavené nepriamemu ohňu pri teplote 200°C po dobu 10 až 15 minút, pričom dosiahli 5mm opálenie. Pri tejto teplote sa organické zložky vo vnútri dubu dokonale skaramelizovali a zvýšila sa prítomnosť vanilínu. Finálna bodka prišla v Ex-Oloroso, Sherry Casks. Chuť je jemná a sladká, s tónmi vanilky, karamelu, Creme Bruleé a bielej čokolády. Čaká vás dlhý, výrazný a harmonický záver. Ron PuntaCana Club má výber remes