Cukrárske potreby pre všetkých, obchod kde kúpite poťahové hmoty, pomôcky pre cukrárov a cukrárske potreby.
Zloženie: cukor, čiastočne stužený rastlinné tuky (olej z palmových jadier, kokosový), kakaový prášok (10-12%), emulgátor: SOJOVÝ lecitín, arómy.Prípravok môže obsahovať stopy MLIEKA, MLIEČNE výrobky.Cukrársky výrobok určený na dekoráciu zákuskov , tort a zmrzlín.
Zloženie: cukor, čiastočne stužený rastlinné tuky (olej z palmových jadier, kokosový), kakaový prášok (10-12%), emulgátor: SOJOVÝ lecitín, arómy.Prípravok môže obsahovať stopy MLIEKA, MLIEČNE výrobky.Cukrársky výrobok určený na dekoráciu zákuskov , tort a zmrzlín.
Zloženie: cukor, čiastočne hydrogenovaný rastlinný tuk (olej z palmových jadier, kokosový), sušené odtučnené sušené MLIEKO , emulgátor: SOJOVÝ lecitín, arómy.Cukrársky výrobok určený na dekoráciu zákuskov , tort a zmrzlín.
Zloženie: cukor, čiastočne hydrogenovaný rastlinný tuk (olej z palmových jadier, kokosový), sušené odtučnené sušené MLIEKO , emulgátor: SOJOVÝ lecitín, arómy.Cukrársky výrobok určený na dekoráciu zákuskov , tort a zmrzlín.
Zloženie : Repkový olej, Ryžový škrob, Kukuričný škrob, Spirulina koncentrát, Zemiakový škrob, E122, E151, Jablkový koncentrát a E270.Rozmer kvetinky je cca 2cm.
Zloženie : repkový olej, ryžový škrob, kukuričný škrob, koncentrát z čiernych ríbezlí, jablkový koncentrát, reďkovkový koncentrát, zemiakový škrob, Korektor kyslosti : E270
Vyrobené z celulózového vlákna a potiahnuté hliníkovou fóliou. Hrubý podnos priemer 30cm a hrúbka 1,2cm. Vyrobená je zo zdravotne neškodného materiálu.
Biela čokoláda s 29% kakaovej sušiny pre dekoráciu . Zloženie: kakaové máslo 30%, cukor,sušené plnotučné MLIEKO, emulgátor e 322 (SOJA), aroma. Použitie : Rozohrejte na teplotu 47°C , 2/3 hmoty schladte temperovaním na teplotu 26°C a pridajte k zvyšnej 1/3 rozpustenéj hmoty. Hmotu priebežne premiešavajte. Pri spracovaní by hmota mala mať teplotu 29°C.
Čokoláda s 58% kakaovej sušiny pre dekoráciu . Zloženie: kakaová hmota, cukor, kakaové máslo, emulgátor e 322 (SOJA), aroma. Použitie : Rozohrejte na teplotu 47°C , 2/3 hmoty schladte temperovaním na teplotu 27°C a pridajte k zvyšnej 1/3 rozpustenéj hmoty. Hmotu priebežne premiešavajte. Pri spracovaní by hmota mala mať teplotu 30°C.
Zloženie: dextróza, maltodextrín, škrob, glukózový sirup, protihrudkujúca látka: E470b, cukor, aróma, zahusťovadlo: E414, leštiaca látka: E904, E903, farbivo: E153, SOJOVY proteín, lecitíny (SOJA) . Veľkosť oka cca 0,7mm. Balenie 57g
Vysúvacia krabička na makrónky s integrovaným viečkom a priehľadným okienkom v dizajne Sweet. Dizajn je jednoduchý a elegantný. Ideálne pre cukrárne a kaviarne. Môže obsahovať až 12 kusov s priemerom 4,5 – 5 cm a hrúbkou 2 – 3 cm. Krabičky sú vyrobené z kraftového papiera. Krabička na jedlo je vyrobená z recyklovateľného materiálu, ktorý má za cieľ znížiť ekologickú záťaž obalov na pokrmy. Môže byť recyklovaná ihneď po použití. Priezor je z materiálu: PE a PP + PLA, nie je teda recyklovateľný.
S kovovým vykrajovačkámi môžete vyrábať nádherné sušienky! Sú vhodné aj na vykrajovanie marcipánu a fondánu.Ideálne na Valentína a Deň matiek.Veľkosť: cca. 5 až 12,7 cm.Obsah: 4 vykrajovačky.
Forma je vyrobená z vysokokvalitného LSR tekutého silikónu. Je vhodná na pečenie, rovnako aj na mrazenie.Teplotná odolnosť v rozmedzí -60°C +230°C.Formy Easy Choc zaručujú ľahké použitie, flexibilitu a odolnosť. Možno použiť v rúre v mikrovlnke, chladničke a mrazničke.Teplotná odolnosť v rozmedzí -60°C +230°C.1, Nedávajte na priame zdroje tepla2, Nepoužívajte nože a ostré predmety na prácu s formou.3, Neumývajte s agresívnymi prostriedkami (PH musí byť medzi 5 a 10) a s abrazivnymi špongiami. Umývajte p
Zloženie : Cukor, Sušené plnotučné MLIEKO, Kakaové maslo. Farbivá : E172. Emulgátory : slnečnicový lecitín. Prírodná vôňa : Vanilka. Obsah kakaa je min. 29,8 %.
Čokoládová dekorácia trojuholník 30ks / balenie. Rozmer trojuholníkov je cca 5,5 x 3,5cm. Zloženie: cukor, kakaové maslo, plnotučné MLIEKO v prášku, kakaová hmota, emulgátor: E322 /slnečnicový lecitín/, prírodná vanilková aróma,