Bottle-store - Obľúbený eshop s alkoholom, široký výber alkoholických nápojov a vína
Bib & Tucker Small Batch je 6-ročný bourbon, ktorý pôvodne vyrábala spoločnosť 35 Maple Street Spirits, ale v súčasnosti ho vlastní spoločnosť Deutsch Family Wine and Spirits. Táto whisky z Tennessee pochádza z neznámej pálenice a je dvakrát destilovaná. Je vyrobená zo záparu zo 70% kukurice, 26% raže a 4% sladového jačmeňa a dozrieva najmenej 6 rokov v zuhoľnatených sudoch z amerického bieleho duba.
Emperor Rum Jubilee je vyrobený zo súboru tradičných rumov pochádzajúcich z destilácie čistej a čerstvej šťavy z cukrovej trstiny a melasy. Výsledok dôsledného výberu destilovaných a starnutých dávok je povrchová úprava v 400-litrových sudoch s koňakom, ktoré predtým obsahovali veľmi starý koňak zrejúci vo vlhkej pivnici. Tento komplexný rum predstavuje tóny džemovitého tropického ovocia zmiešaného s vanilkou Bourbon.
Gordon´s Sicilian lemon ponúka pikantný nádych originálneho receptu od Alexandra Gordona. Receptúra je vyrobená z najkvalitnejších surovín a používa 100% prírodné arómy. Dokonale bola vytvorená tak, aby vyvážila tóny borievky a osviežujúcu chuť Gordona s najjemnejšími sicílskymi citrónmi.
Camus XO Intensely Aromatic starne najmenej desať rokov, predstavuje fantastický príklad koňaku XO s bohatými ovocnými tónmi, kvetmi a korením. Eaux-de-vie používané pre koňak Camus Instant of Intensity XO boli unikátne destilované metódou „intenzity“ v House of Camus, kde počas druhej destilácie vyberú najaromatickejšie litre destilátu.
Koskenkorva, bola uvedená na trh v roku 1953. Vyrába sa v liehovare The Koskenkorva Distillery neďaleko fínskej dediny s rovnakým názvom. Kolóny liehovaru majú 250 destilačných poschodí. Liehovar používa miestnu pramenitú vodu a len jačmeň z Fínska. Proces destilácie vedie k jednej z najjemnejších a najčistejších vodiek na svete. Vodka má silu pravého fínskeho jačmeňa a čistotu krištáľovej vody, ktorá steká z ľadovcov.
Beach Bum Rum Gold je rum vyrábaný na Mauríciu. Destilovaný je z miestnej cukrovej trstiny, ktorá v spojení s extraktom z kokosu a vanilky ponúka osviežujúce tropické chute.Výrazné chute kokosu vanilky a medu ho predurčujú ako ideálny základ na mnohé tiki drinky.
Pisco Capel Moai Statue je vyrábaný zo zmesi 30% hrozno Muscat a 70% hrozno Pedro Jimenez a Torontel. Vylisovaná šťava z ručne vybraného hrozna je fermentovaná a pomaly destilovaná s krištáľovou vodou z Álp. Zreje 5 mesiacov v sudoch z amerického dubu.Má lahodnú ovocnú chuť s jemným nádychom dreva. Perfektný produkt v dokonalej fľaši.
Pastis 51 je druhým najpredávanejším alkoholickým nápojom vo Francúzsku. Vyrába sa maceráciou bylín a korienkov, obzvlášť badyánu a sladkého drievka, ktoré v tomto nápoji aj prevláda. Jeho jemné prírodné anízové príchute vyžarujú neporovnateľnú sviežosť.
Ouzo z Plomari, Jedinečná receptúra Ouzo Plomari obsahuje veľkú rozmanitosť z ovocia a bylín Lesbosu spolu s feniklom, anízom asteroidov, škoricou, muškátovým orieškom a mastichovými výťažkami.
La Fée Absinthe je založený na starej francúzskej receptúre z roku 1800. Ide o báječný, sladký, bylinný a staromódny absint. Výroba využíva kombináciu 11 bylín a predovšetkým paliny pravej. Nerezová lyžica La Fee Absinthe je súčasťou každej fľaše.
Vyrobené z najlepšieho hrozna Glera v talianskom regióne v Benátsku. Spoločnosť Freixenet rozširuje svoje skúsenosti a celosvetovo preslávené meno na Prosecco a spája vynikajúcu kvalitu s úžasnou krásou. Záblesky zlatým svetlom a podávané v úžasnej unikátnej fľaši, je svieže a jemne šumivé, s vôňami kvetov, citrusov a jabĺk - delikátne potešenie pre chuťové poháriky.
Martini Asti má jemnú ovocnú, príjemne osviežujúcu sladkú chuť. Asti je jedno z najlepších talianskych šumivých vín, ktoré sa vyrábajú z odrody hrozna Moscato Bianco (biely muškát). Potom čo je hrozno Moscato Bianco zozbierané na svahoch piemontských viníc, sú vzápätí lisované a fermentované tak, aby v zmesi vznikla len nízka hladina alkoholu. Tento proces pomáha zachovať prírodne sladkú chuť a vôňu, s nádychom hrozna, melónov a broskýň.
LAVOROVICA JANOVEJ STAREJ MAMY je najlepšia domáca pálenka, vypáli aj červa, aj všetko čo nás bolí, dobre po nej trávi, lieči aj vredy v žalúdku – preto je nám po nej tak dobre. Najlepšie je vypiť aspoň dva-tri dobré štamperlíky.
PÁĽENÔ ZRELÔ je dva roky zrejúci destilát v dubovom sude. Má sviežu, hlbokú a zároveň veľmi jemnú arómu. V nose dominuje výrazná vanilka s čokoládou a sladkými mandľami. Chlebový tón s medovo-koreneným závanom lúčnych kvetov, rasce a kôpru a niekedy dokonca veľmi ľahká nota kandizovaného ovocia v tmavej čokoláde.
Bombardino je tradičný taliansky vaječný likér, ktorý sa výborne hodí na prípravu ako teplého nápoja s rovnakým názvom, tak priamu konzumáciu. Tento jedinečný vaječný likér z pravého rumu obsahuje min. 10% vaječných žĺtkov. Výrobok je typický svojou dominantnou rumovou chuťou, ktorá je doprevádzaná jemnou punčovou príchuťou čerstvých citrusových plodov.