Bottle-store - Obľúbený eshop s alkoholom, široký výber alkoholických nápojov a vína
Na výrobu citrónovej pálenky sa používajú iba čerstvé citróny dodávaný farmami a farmármi z údolia Ararat. Citróny sa umyjú, nasekajú a umiestnia do špeciálneho zariadenia na destiláciu. Kvapalina vyrobená v procese destilácie, filtrovaná v laboratóriu, sa používa na výrobu počas procesu miešania destilátu. Výsledkom je vysoko kvalitný destilát plne z prírodných surovín.
Spoľahlivé a stabilné vzťahy s miestnymi farmami nám umožňujú používať iba kvalitné miestne jablká. Semerenko, Golden a Demirchyan druhy jabĺk sú dodávané. V procese destilácie sa čisté jablkové destiláty, pri dodržaní všetkých filtračných kritérií, vyrábajú z prírodných surovín.
V procese destilácie sa čisté jablkové destiláty, pri dodržaní všetkých filtračných kritérií, vyrábajú z prírodných surovín. Potom surový základ jablkového brandy (Calvados) dozrieva v dubových sudoch 3 roky. Podľa technológie je počas celého procesu starnutia pod kontrolou odborníkov a prechádza všetkými potrebnými fázami. Nakoniec sa tento úžasný nápoj vyrobený z prírodných plodov arménskej pôdy a vody plní do fliaš a predstavuje spotrebiteľovi.
Táto limitovaná edícia rumu The Real McCoy bola vytvorená pri príležitosti 100. výročia príbehu Billa McCoya na začiatku prohibície v roku 1920. Preto sa tiež plní do fliaš s obsahom alkoholu 100 proof - 50 %.
Puntacana Club Tesoro je nádherne sfarbený rum pochádzajúci z Dominikánskej republiky. Má suchú zemitú vôňu rašeliny. Chuť je komplexná, dobre vyvážená, jemne korenistá so sladkastým záverom hrozienok.
Na výrobu anízovej pálenky sa používa iba prírodný čerstvý aníz dodávaný farmami a farmármi z údolia Ararat. Semená anízu sa premyjú, nasekajú a umiestnia do špeciálneho zariadenia na destiláciu. Kvapalina vyrobená v procese destilácie, filtrovaná v laboratóriu, sa používa na výrobu počas procesu miešania destilátu. Výsledkom je vysoko kvalitný destilát plne z prírodných surovín.
Z tejto limitovanej edície rumu The Real McCoy bolo vyrobených len 3 000 fliaš. Pozostáva z rumov s minimálnym vekom 10 rokov, ktoré dozrievajú v nových dubových sudoch, ako aj v sudoch po prémiovom bourbone. Fľašuje sa do fliaš s obsahom 46 %.
Rumy Twezo sa vyrábajú z cukrovej trstiny, ktorá je starostlivo vyberaná a zbieraná v jej plnej zrelosti. Základom pre tieto nevšedné rumy je extrahovanie toho najlepšieho a riadenie procesu destilácie tak, aby sa mohli ponúknuť tie najlepšie finálne produkty z cukrovej trstiny. Po destilácii biely rum zreje niekoľko rokov v malých sudoch.
Bartida Original Griotka Cherry likér vyrobený tradičnou metódou z veľmi jemného liehu, višní a ovocného destilátu, má svoju charatkeristickú sladkokyslú chuť získanú maceráciou zrelých višní, ktorá ju výrazne odlišuje od ostatných produktov Griotte likérov.
PÁĽENÔ STARÔ je štyri roky zrejúci destilát v dubovom sude. Má sladko-korenistú arómu, s tónmi vanilkového krému, rumu, čokolády a orientálneho korenia, praženého jačmenného sladu, so závanom čerstvo upečeného pečiva, rumu a čokolády.
Pre Maxime Trijol je charakteristická ovocná chuť, z marhúľ, pomarančovej kôry a marmelády. Zľahka cítiť vanilku, karamel a oriešky. Je to krémový koňak s výnimočnou dĺžkou chuti na podnebí.
Nezameniteľnú chuť Demänovke dáva niekoľko druhov starostlivo vybraných bylín, včelí med, kvalitný jemný lieh, podtatranská voda a receptúra, ktorej korene siahajú hlboko do minulosti.
Nezameniteľnú chuť Demänovke dáva niekoľko druhov starostlivo vybraných bylín, včelí med, kvalitný jemný lieh, podtatranská voda a receptúra, ktorej korene siahajú hlboko do minulosti.
Famous Grouse, jedna z najobľúbenejších zmesí na svete a najpredávanejšia škótska whisky v Škótsku, je veľmi príjemne vyvážená sladová zmes, ktorú vyrobili prvýkrát v roku 1896. Vlastne ju vytvorila spoločnosť Matthewa Gloaga, keď ho požiadali, aby dodal víno na kráľovský banket, ktorého sa zúčastnila aj kráľovná Viktória.
Táto whisky zreje po dobu 14 rokov v tradičných dubových sudoch, kým je premiestnená do karibských rumových sudov, ktoré jej odovzdajú ďalšie príchute. Tento proces vytvoril ucelenú a pitnú whisky s tónmi ovocia a vanilky