Bottle-store - Obľúbený eshop s alkoholom, široký výber alkoholických nápojov a vína
Amuerte Coca Leaf Gin sa vyrába z vyberaných exotických surovín, vrátane koka listov pochádzajúcich z Peru. Gin v sebe nesie tóny tamarilla, papáje a pitaye. Dizajn fľaše vyjadruje bláznivosť toho, čo sa deje v jej vnútri. Je zdobená 24 karátovým zlatom. Amuerte Coca Leaf Gin vás vezme na chutnú cestu do džunglí v Južnej Amerike.
Baileys Colada je dokonalou pochúťkou pre všetky vaše letné zážitky. Ide o dokonalý írsky krémový likér s príchuťou krémového kokosu a sladkého ananásu. Kombinácia týchto vecí, vytvorila hodvábny osviežujúci letný likér.
Legenda z roku 1752 - Riga Black Balsam. Tvorcom receptu je farmaceut a kováč z Rigy, Abraham Kunce. Farba tohto nápoja je hnedasto čierna, chuť horká a pripomínajúca liečivú zmes. Riga Black Balsam je jeden z tých špeciálnych nápojov, ktorých recept je tajný. Známe je len to, že obsahuje 24 prísad - kvety a puky lipy a brezy, koreň valeriány, maliny, brusnice, zázvor a veľa ďalších koreňov, listov, pukov kvetov a alkoholu. Tento bylinný balzam zrie v dubových sudoch.
Tento rum Rammstein je unikátna zmes rumov zrejúcich v tropickom prostredí až 12 rokov. Táto limitovaná edícia dozrela dodatočne deväť mesiacov vo francúzskych ex-Sauternes sudoch. Výsledkom je dokonale vyvážený rum s jemnými tónmi tropického citrusového ovocia a medu zo sudov od vína Sauternes.
Return to Saint-Aulaye (Návrat do Saint-Aulaye) je limitovaná edícia koňaku single cru vyrobeného z jedinej odrody hrozna a Colombard z jedinej vinice na malej výmere , len 1,5ha v Dordogne. Je výsledkom destročia trvajúceho projektu zameranú na znouobjavenie a ochranu jedinečného terroir, pretože aj keď je to súčasť AOC COGNAC od jeho prvého mapovania, tak tradícia výroba Cognacu tu bola na pokraji konca.
CAMUS Ile de Ré Fine Island je koňak ako žiadny iný z najzápadnejších viníc Francúzska s jedinečne výrazným morským chuťovým profilom, ktorý je hlboko spojený s jeho ostrovným pôvodom. Vápnité a piesočnaté pôdy ostrova prispievajú k vitalite viniča, zatiaľ čo prirodzené množstvo morských rias (kelp) a morská voda, ktorá sa valí ponad vinice, dodávajú hroznu typické morské zloženie, ktoré je bohatšie na jód. Jedinečná ostrovná klíma, veterná, ale teplejšia ako kontinent vytvára tiež ideálne prostredie pre
Spoľahlivé a stabilné vzťahy s miestnymi farmami nám umožňujú používať iba kvalitné miestne broskyne. V procese destilácie sa čisté broskyňové destiláty, pri dodržaní všetkých filtračných kritérií, vyrábajú z prírodných surovín.
Elixír z rakytníka sa vyrába maceráciou rakytníkových plodov v liehu. Po dokonalom vylúhovaní sa plody rakytníka odfiltrujú, a zostáva tak charakteristická oranžová farba a prirodzený zákal pochádzajúci práve z macerovaných plodov. Posledným výrobným krokom je riedenie vodou na 14,7 % alkoholu. Zázračná rastlina, zázračný likér, jednoducho elixír z rakytníka!
Balenie obsahuje miniatúry produktov: TATRATEA 37 % HIBISCUS & RED TEA, TATRATEA 47 % FLOWER, TATRATEA 57 % ROSEHIP& SEABUCKTHORN, TATRATEA 67 % APPLE& PEAR.
WOODFORD RESERVE DISTILLER'S SELECT DERBY ED. 2020 1L 45.2% (čistá fľaša) Od roku 1875 sa v Louisville každoročne koná Kentucky Derby, slávny dostihový pretek, ktorý pravidelne priláka tisíce nadšencov z celého sveta. A teraz, na počesť tejto tradičnej udalosti, vám s hrdosťou predstavujeme edíciu Derby z Woodford Reserve Distillers. Táto výnimočná edícia Derby bola vytvorená s najväčšou starostlivosťou a precíznosťou, aby zdôraznila a oslavila dôležitosť Kentucky Derby v srdciach ľudí v Louisville. Kaž
Tekirdag je hlavné mesto provincie, ktoré sa nachádza neďaleko tureckého hlavného mesta Istanbul. Rovnomenný región sa v Turecku s láskou nazýva aj „perla Marmara“.
Víno na výrobu nemeckej brandy Asbach Uralt sa dováža z francúzskej oblasti Charente a hotový destilát zreje tri roky v dubových sudoch z oblasti Limousin.
Camus XO Borderies pochádza z najprestížnejšej a najmenšie oblasti na výrobu koňakov - Borderies. Táto oblasť sa nachádza v srdci regiónu Cognac. Camus XO Borderies má jantárovú farbu s mahagónovými odleskami. Svieža, vysoko ovocná a kvetinová vôňa s náznakmi fialiek, zrelých mirabeliek a hrozienok. Chuť je hladivá, komplexná a delikátna s pevnou kostrou, vyrovnaným dlhým záverom s tónmi sladkého sušeného ovocia.
Na výrobu estragónovej pálenky sa používa iba prírodný čerstvý estragon dodávaný farmami a farmármi z údolia Ararat. Estragon sa premyje, naseká a umiestni do špeciálneho zariadenia na destiláciu. Kvapalina vyrobená v procese destilácie, filtrovaná v laboratóriu, sa používa na výrobu počas procesu miešania vodky. Výsledkom je vysoko kvalitná vodka plne z prírodných surovín.
V procese destilácie sa čisté jablkové destiláty, pri dodržaní všetkých filtračných kritérií, vyrábajú z prírodných surovín. Potom surový základ jablkového brandy (Calvados) dozrieva v dubových sudoch 3 roky. Podľa technológie je počas celého procesu starnutia pod kontrolou odborníkov a prechádza všetkými potrebnými fázami. Nakoniec sa tento úžasný nápoj vyrobený z prírodných plodov arménskej pôdy a vody plní do fliaš a predstavuje spotrebiteľovi.