K výrobe tohto piva sa používajú úplne rovnaké suroviny ako na výrobu bežného českého piva: voda, jačmenný slad a žatecký chmeľ. Bolo vyrobené na základe technického riešenia výskumného ústavu pivovarníckeho a sladárského v Prahe, ktorého predmetom je spôsob výroby piva pre osoby trpiace celiakiou a tých, ktorí musia dodržiavať bezlepkovú diétu. Obsah lepku u piva CELIA je pod hranicou 0,5 mg/100 ml. Unikátny je na tomto pive fakt, že si plne nesie vlastnosti typického českého piva, ku ktorým patrí zlatis
Celia tmavé bezlepkové pivo 0,5l Špeciálne tmavé pasterizované pivo CELIA je špeciálny ležiak, uvarený zo žateckej vody, českého jačmenného, bavorské a zo žateckého chmeľu. Osloví vás jeho temná tmavohnedá farba a chuť, ktorá prekvapí