Tento nôž z nehrdzavejúcej ocele je vhodný na presné filetovanie rýb, zveriny a mäsa. Tento nôž je súčasťou rady Gourmet, v ktorej nájdete nekované nože brúsené špeciálnou technológiou, ktorá zaručuje extrémnu ostrosť nožov. Tvarované rukoväte sú vyrobené zo syntetiky a medzi rukoväťou a oceľou nie je z hygienických dôvodov žiadna medzera, spoj je nitovaný. Nože sú dokonale vyvážené a pohodlne sa držia v ruke.
Ak chcete krájať chlieb, syr, údeniny, paradajky alebo ovocie, tento nôž je tou najlepšou voľbou. Vrúbkovaná čepeľ je vhodná najmä na potraviny s tvrdou kôrkou. Tento nôž je súčasťou jedinečnej rady nožov Crafter. Je inšpirovaný tradičnými umelcami a remeselníkmi. Je určený pre moderného kuchára s vášňou pre remeslo.
Malý univerzálny nôž s tenkou čepeľou a rovným ostrím: tento nôž na zeleninu/špikovací nôž je určený na krájanie cibule a byliniek a je tiež užitočný na krájanie, čistenie a zdobenie ovocia a zeleniny. Tento nôž na zeleninu s ostrou špicatou čepeľou slúži aj ako špíz.
Ideálny spoločník na prípravu obedových balíčkov alebo občerstvenia: vďaka jemne vrúbkovanej čepeli tento nôž krája nielen bagety čisto a bez roztrhnutia, ale je vhodný aj na krájanie zeleniny (napríklad paradajok), ovocia alebo suchých salám. Vďaka tomu je neoddeliteľnou súčasťou prípravy sendvičov, ale aj stolovania, kde je ideálne umiestnený vedľa noža na syr.
Typ noža Santoku, ktorý pochádza z Japonska a všeobecne sa spája s ázijskou kuchyňou, sa stal veľmi obľúbeným medzi kuchármi na celom svete. Ideálny nástroj, najmä ak je potrebné surovinu presne nakrájať na tenké plátky alebo malé kúsky. Tvar, hmotnosť a čepeľ sú natoľko univerzálne, že sa dajú použiť na krájanie byliniek, zeleniny a ovocia, ako aj rýb a mäsa. Ostrá čepeľ Santoku umožňuje všetky spôsoby krájania od bežných plátkov až po tie najtenšie rezy - preto je dnes nepostrádateľná v kuchyniach po ce
Precízna, dvojzubá čepeľ WÜSTHOF tohto noža na chlieb vykazuje jasný rozdiel: v porovnaní s jednoduchou zúbkovanou čepeľou má tento nôž ďalšie zúbky v zúbkoch, čo znamená, že zostáva dlhšie ostrý, vyžaduje menší tlak a je vhodný na veľmi presné a hladké rezy. Pri krájaní týmto dvojitým zubatým nožom sa chlieb s tvrdou kôrkou vo vnútri nerozmačká a chlieb s mäkkou kôrkou sa nakrája čisto bez toho, aby sa roztrhol jeho jemný povrch. Nôž je vhodný aj na pečené mäso, údeniny a iné potraviny.
Nôž na šunku dostal svoj názov podľa svojej ostrosti a tvaru čepele, ktorá je určená na krájanie veľmi tenkých plátkov tvrdých surovín, najmä šunky. Vďaka týmto vlastnostiam je tento nôž ideálny na krájanie ovocia, zeleniny a mäsa, ako aj na orezávanie pečene.
Nôž na šunku dostal svoj názov podľa svojej ostrosti a tvaru čepele, ktorá je určená na krájanie veľmi tenkých plátkov tvrdých surovín, najmä šunky. Vďaka týmto vlastnostiam je tento nôž ideálny na krájanie ovocia, zeleniny a mäsa, ako aj na orezávanie pečene.
Univerzálne kuchynské náradie: najdôležitejšia súčasť základného vybavenia pre každého hobby aj profesionálneho kuchára. Kuchársky nôž je vhodný na väčšinu úloh v kuchyni, na rôzne techniky rezania a uchopenia. Príprava jedla je vďaka nemu skutočným potešením. Pomocou kuchárskeho noža môžete krájať mäso, ovocie, zeleninu a bylinky alebo mletý cesnak. Široký nôž umožňuje rýchle prenesenie nasekaných surovín do hrnca.
Všestranný kuchynský nástroj: najdôležitejšia súčasť základného vybavenia každého hobby aj profesionálneho kuchára, kuchársky nôž je vhodný na väčšinu úloh v kuchyni, na rôzne techniky krájania a uchopenia. Príprava jedla je vďaka nemu skutočným potešením. Pomocou kuchárskeho noža môžete krájať mäso, ovocie, zeleninu a bylinky alebo mletý cesnak. Široký nôž umožňuje rýchle prenesenie nasekaných surovín do hrnca.