Vo vôni sú veľmi výrazné tóny vanilky, medu a kandizované hrušky. Chuť je plná, extraktívna so sladkým dymovým nádychom. Vhodné podávať k údeným pařeným syrom či dezertom. Vhodné pre dlhšie uchovávanie. Teplota podávania 10 - 12 C
Veľmi výrazný buket je tvorený čajovú ruží, kandizovaným pomarančom, medom a čerstvo odtrhnutým hroznom. Exotické korenie dotvárajú, spolu s tým čo nájdeme vo vôni, chuť vína. Odporúčame podávať k paštétam z husacej jatýrek. Sa syry s modrou plesňou či len tak ako aperitiv.Teplota podávanie je 9 - 11 ?C.
Komplexný buket vyzretých lesných čučoriedok a jarabinu sa postupne vyvíja až do kávových zŕn a orientálneho korenia. Lahodná a hladká, pritom široká a bohatá, chuť je záverom podčiarknutá vnemom lesných plodov. Vhodné podávať ku vyzretom bielym aj plesnivým syrom. Teplota podávania 13 - 15 ?C.