Mäsiarsky nôž je určený na predprípravu a finálne spracovanie mäsa. Pre tento účel má špeciálne tvarovanú pevnejšiu čepeľ. Dĺžka jeho čepele je 24cm. Kuchynské nože Swibo majú ergonomicky tvarované rukoväte nezameniteľnej žltej farby, ktoré sa mimoriadne ľahko držia, sú veľmi dobre vyvážené a umožňujú jednoduchú manipuláciu. Navyše sú vyhotovované bez mikropórov a k čepeli pripevňované zatavením po celej dĺžke, vďaka čomu poskytujú optimálnu pevnosť a hygienickú ochranu. Je možné ich sterilizovať až do
Mäsiarsky nôž je určený na predprípravu a finálne spracovanie mäsa. Pre tento účel má špeciálne tvarovanú pevnejšiu čepeľ. Dĺžka jeho čepele je 21cm. Kuchynské nože Swibo majú ergonomicky tvarované rukoväte nezameniteľnej žltej farby, ktoré sa mimoriadne ľahko držia, sú veľmi dobre vyvážené a umožňujú jednoduchú manipuláciu. Navyše sú vyhotovované bez mikropórov a k čepeli pripevňované zatavením po celej dĺžke, vďaka čomu poskytujú optimálnu pevnosť a hygienickú ochranu. Je možné ich sterilizovať až do
Mäsiarsky nôž je určený na predprípravu a finálne spracovanie mäsa. Pre tento účel má špeciálne tvarovanú pevnejšiu čepeľ. Dĺžka jeho čepele je 17cm. Kuchynské nože Swibo majú ergonomicky tvarované rukoväte nezameniteľnej žltej farby, ktoré sa mimoriadne ľahko držia, sú veľmi dobre vyvážené a umožňujú jednoduchú manipuláciu. Navyše sú vyhotovované bez mikropórov a k čepeli pripevňované zatavením po celej dĺžke, vďaka čomu poskytujú optimálnu pevnosť a hygienickú ochranu. Je možné ich sterilizovať až do
Univerzálny kuchársky nôž je určený na predprípravu a finálne spracovanie mäsa. Pre tento účel má špeciálne tvarovanú pevnú čepeľ. Dĺžka jeho čepele je 18cm. Kuchynské nože Swibo majú ergonomicky tvarované rukoväte nezameniteľnej žltej farby, ktoré sa mimoriadne ľahko držia, sú veľmi dobre vyvážené a umožňujú jednoduchú manipuláciu. Navyše sú vyhotovované bez mikropórov a k čepeli pripevňované zatavením po celej dĺžke, vďaka čomu poskytujú optimálnu pevnosť a hygienickú ochranu. Je možné ich sterilizova
Univerzálny kuchársky nôž je určený na predprípravu a finálne spracovanie mäsa. Pre tento účel má špeciálne tvarovanú pevnú čepeľ. Dĺžka jeho čepele je 16cm. Kuchynské nože Swibo majú ergonomicky tvarované rukoväte nezameniteľnej žltej farby, ktoré sa mimoriadne ľahko držia, sú veľmi dobre vyvážené a umožňujú jednoduchú manipuláciu. Navyše sú vyhotovované bez mikropórov a k čepeli pripevňované zatavením po celej dĺžke, vďaka čomu poskytujú optimálnu pevnosť a hygienickú ochranu. Je možné ich sterilizova
Univerzálny kuchársky nôž je určený na predprípravu a finálne spracovanie mäsa. Pre tento účel má špeciálne tvarovanú pevnú čepeľ. Dĺžka jeho čepele je 14cm. Kuchynské nože Swibo majú ergonomicky tvarované rukoväte nezameniteľnej žltej farby, ktoré sa mimoriadne ľahko držia, sú veľmi dobre vyvážené a umožňujú jednoduchú manipuláciu. Navyše sú vyhotovované bez mikropórov a k čepeli pripevňované zatavením po celej dĺžke, vďaka čomu poskytujú optimálnu pevnosť a hygienickú ochranu. Je možné ich sterilizova
Nárezový nôž je určený na finálne spracovanie spracovanie mäsa alebo iných stredne tuhých potravín. Pre tento účel má špeciálne tvarovanú pružnú čepeľ. Dĺžka jeho čepele je 15cm. Kuchynské nože Swibo majú ergonomicky tvarované rukoväte nezameniteľnej žltej farby, ktoré sa mimoriadne ľahko držia, sú veľmi dobre vyvážené a umožňujú jednoduchú manipuláciu. Navyše sú vyhotovované bez mikropórov a k čepeli pripevňované zatavením po celej dĺžke, vďaka čomu poskytujú optimálnu pevnosť a hygienickú ochranu. Je
Nárezový nôž je určený na finálne spracovanie spracovanie mäsa alebo iných stredne tuhých potravín. Pre tento účel má špeciálne tvarovanú stredne pružnú čepeľ. Dĺžka jeho čepele je 21cm. Kuchynské nože Swibo majú ergonomicky tvarované rukoväte nezameniteľnej žltej farby, ktoré sa mimoriadne ľahko držia, sú veľmi dobre vyvážené a umožňujú jednoduchú manipuláciu. Navyše sú vyhotovované bez mikropórov a k čepeli pripevňované zatavením po celej dĺžke, vďaka čomu poskytujú optimálnu pevnosť a hygienickú ochr
Nárezový nôž je určený na finálne spracovanie spracovanie mäsa alebo iných stredne tuhých potravín. Pre tento účel má špeciálne tvarovanú stredne pružnú čepeľ. Dĺžka jeho čepele je 18cm. Kuchynské nože Swibo majú ergonomicky tvarované rukoväte nezameniteľnej žltej farby, ktoré sa mimoriadne ľahko držia, sú veľmi dobre vyvážené a umožňujú jednoduchú manipuláciu. Navyše sú vyhotovované bez mikropórov a k čepeli pripevňované zatavením po celej dĺžke, vďaka čomu poskytujú optimálnu pevnosť a hygienickú ochr
Nárezový nôž je určený na finálne spracovanie spracovanie mäsa alebo iných stredne tuhých potravín. Pre tento účel má špeciálne tvarovanú stredne pružnú čepeľ. Dĺžka jeho čepele je 13cm. Kuchynské nože Swibo majú ergonomicky tvarované rukoväte nezameniteľnej žltej farby, ktoré sa mimoriadne ľahko držia, sú veľmi dobre vyvážené a umožňujú jednoduchú manipuláciu. Navyše sú vyhotovované bez mikropórov a k čepeli pripevňované zatavením po celej dĺžke, vďaka čomu poskytujú optimálnu pevnosť a hygienickú ochr
Kuchársky nôž je určený hlavne na finálne spracovanie spracovanie mäsa. Pre tento účel má špeciálne tvarovanú pevnú čepeľ. Dĺžka jeho čepele je 25cm. Kuchynské nože Swibo majú ergonomicky tvarované rukoväte nezameniteľnej žltej farby, ktoré sa mimoriadne ľahko držia, sú veľmi dobre vyvážené a umožňujú jednoduchú manipuláciu. Navyše sú vyhotovované bez mikropórov a k čepeli pripevňované zatavením po celej dĺžke, vďaka čomu poskytujú optimálnu pevnosť a hygienickú ochranu. Je možné ich sterilizovať až do
Kuchársky nôž je určený hlavne na finálne spracovanie spracovanie mäsa. Pre tento účel má špeciálne tvarovanú pevnú čepeľ. Dĺžka jeho čepele je 22cm. Kuchynské nože Swibo majú ergonomicky tvarované rukoväte nezameniteľnej žltej farby, ktoré sa mimoriadne ľahko držia, sú veľmi dobre vyvážené a umožňujú jednoduchú manipuláciu. Navyše sú vyhotovované bez mikropórov a k čepeli pripevňované zatavením po celej dĺžke, vďaka čomu poskytujú optimálnu pevnosť a hygienickú ochranu. Je možné ich sterilizovať až do
Kuchársky nôž je určený hlavne na finálne spracovanie spracovanie mäsa. Pre tento účel má špeciálne tvarovanú pevnú čepeľ. Dĺžka jeho čepele je 20cm. Kuchynské nože Swibo majú ergonomicky tvarované rukoväte nezameniteľnej žltej farby, ktoré sa mimoriadne ľahko držia, sú veľmi dobre vyvážené a umožňujú jednoduchú manipuláciu. Navyše sú vyhotovované bez mikropórov a k čepeli pripevňované zatavením po celej dĺžke, vďaka čomu poskytujú optimálnu pevnosť a hygienickú ochranu. Je možné ich sterilizovať až do
Kuchársky nôž je určený hlavne na finálne spracovanie spracovanie mäsa. Pre tento účel má špeciálne tvarovanú pevnú čepeľ. Dĺžka jeho čepele je 18cm. Kuchynské nože Swibo majú ergonomicky tvarované rukoväte nezameniteľnej žltej farby, ktoré sa mimoriadne ľahko držia, sú veľmi dobre vyvážené a umožňujú jednoduchú manipuláciu. Navyše sú vyhotovované bez mikropórov a k čepeli pripevňované zatavením po celej dĺžke, vďaka čomu poskytujú optimálnu pevnosť a hygienickú ochranu. Je možné ich sterilizovať až do
Vykosťovací nôž je určený na predprípravu a spracovanie mäsa. Pre lepšiu manipuláciu má úzku špeciálne tvarovanú pružnú čepeľ. Dĺžka jeho čepele je 16cm. Kuchynské nože Swibo majú ergonomicky tvarované rukoväte nezameniteľnej žltej farby, ktoré sa mimoriadne ľahko držia, sú veľmi dobre vyvážené a umožňujú jednoduchú manipuláciu. Navyše sú vyhotovované bez mikropórov a k čepeli pripevňované zatavením po celej dĺžke, vďaka čomu poskytujú optimálnu pevnosť a hygienickú ochranu. Je možné ich sterilizovať až