Slnečnicový lecitín je čisto prírodný, rastlinný doplnok ľudskej výživy, ktorý je alternatívou sójového lecitínu. Slnečnica ako plodina nie je spájaná s genetickou modifikáciou a nie je alergénom. Výhodou slnečnicového lecitínu je jeho neutrálna chuť a vôňa.
Ide o novú generáciu cukru, ktorý je vyrobený z čisto prírodných surovín (cukrovej repy). Izomaltulóza je disacharid, ktorý má formu bieleho kryštalického prášku. Môžeme ju nazvať aj zdravým cukrom, keďže má veľmi nízky glykemický index (GI = 32), nízky inzulinemický efekt a taktiež zabraňuje tvorbe zubného povlaku a zubného kazu.
Fruktóza spolu s glukózou patrí do skupiny monosacharidov, ide teda o jednoduchý cukor skladajúci sa z jednej molekuly sacharidovej jednotky. Fruktóza sa nazýva tiež ako ovocný cukor, keďže sa nachádza najmä v ovocí. Je sladšia ako glukóza a sacharóza (cukor), avšak nepodporuje uvoľňovanie inzulínu tak, ako tieto dva spomínané sacharidy.Preto je vhodná aj pre diabetikov po predošlej konzultácii so svojim lekárom.
Prispieva k: správnej funkcii imunitného systému, psychiky, kostí, zubov, chrupaviek, ďasien a pokožky, k správnemu vstrebávaniu a využitiu vápnika a fosforu, k správnej reprodukčnej funkcii a plodnosti.
Exkluzívny, čisto rastlinný sušený kokosový nápoj s obsahom 95% podielu kokosu, ktorý vznikne jednoduchým pridaním prášku do vody. Neobsahuje umelé konzervačné látky, farbivá ani príchute.
Exkluzívny, čisto rastlinný sušený ryžový nápoj s obsahom 85% podielu ryže, ktorý vznikne jednoduchým pridaním prášku do vody. Neobsahuje umelé konzervačné látky, farbivá ani príchute.
Glukóza (dextróza, tzv. hroznový cukor) je monosacharid, teda jednoduchý cukor skladajúci sa z jednej molekuly sacharidovej jednotky. Keďže táto jednoduchá štruktúra už nepotrebuje ďalšie trávenie a štiepenie na jednoduchšie formy, glukóza sa príjmom do tela rýchlo a priamo dostáva do krvi. Okamžite sa tak stáva zdrojom energie. Glukóza má oproti repnému cukru nižšiu sladivosť, je však rovnako kaloricky výdatná.
Ľudské telo, podobne ako iné živé organizmy nie je navrhnuté tak, aby dokázalo efektívne vstrebať syntetické vitamíny a minerály. Problémom dnešnej doby je prijať dostatočné množstvo tzv. odporúčanej dennej dávky vitamínov a minerálov v prirodzenej podobe.Mleté listy zeleného jačmeňa sú výbornou voľbou pre zabezpečenie komplexného prísunu výživných látok, ktoré naše telo potrebuje každý deň.
Inulín je prírodný polysacharid, ktorý je získavaný extrakciou z koreňa čakanky. Svojou sladkastou chuťou slúžidiabetikom ako náhrada cukru, jeho kalorická hodnota je minimálna. Inulín sa dostáva do tráviaceho traktu v neporušenom stave, kde ovplyvňuje konzistenciu a zloženie čriev. Prechádza nezmenený až do hrubého čreva, kde sa stáva zdrojom „potravy“ pre prospešné črevné baktérie. Rozmnoženie zdravšej mikroflóry zlepšuje čínnosť čriev, a teda aj zdravie konzumenta. Efektívne fungujúce črevá zachovávajú
Sójový proteín 90% - izolát predstavuje zdroj zdravej, geneticky nemodifikovanej sójovej bielkoviny s nízkym podielom tukov bez obsahu laktózy. Ideálna potravina pre všetkých, ktorí si chcú udržať optimálnu hmotnosť, vybudovať svalovú hmotu a byť prirodzene zdravý, fit a plný energie.
Výživový doplnok vhodný na zabezpečenie zvýšenej dennej potreby vitamínu C v prírodnej forme pre fyzicky aktívnych ľudí, športovcov, fajčiarov, tehotné a dojčiace ženy.