Sladká horčica Sojvita obsahuje horčičné semienka, vínny ocot, korenie a ryžový slad Sojvita. Zvlášť ryžový slad zvyšuje kvalitu horčice, pretože ryžový slad je nielen oveľa jemnejší a prírodnejší ako cukor alebo umelé sladidlá, ale dodáva horčici obzvlášť krémovú konzistenciu.
Sojvita jačmenný slad z kontrolovaného ekologického pestovania je prírodný produkt, ktorý sa získava veľmi šetrne a môže sa používať rôznymi spôsobmi - na sladenie müsli, kaše, detskej výživy, sušienok, pečiva a rôznych dezertov, omáčok, dressingov, teplých a studených nápojov,
Kukuričný slad Sojvita z kontrolovaného ekologického pestovania je prírodný produkt, ktorý sa získava mimoriadne šetrne a dá sa použiť mnohými spôsobmi. - Na sladenie müsli, kaše, detskej výživy, sušienok, pečiva a rôznych dezertov, omáčok, dressingov, teplých a studených nápojov
Slad je naozaj dobrou alternatívou cukru, umelých sladidiel a medu.