Červená fazuľa Adzuki 340 g Nazýva sa fazuľa, ale je príbuzná skôr mungu. Pochádza z Ázie, kde sa pestovala už pred rokom 1000 pr. n. l. V Číne a v Japonsku sa používa predovšetkým na prípravu sladkých pokrmov. Typickým príkladom je sladký krém mochi. Z namočených fazúľ potom robia horúci nápoj, ktorý sa podobá čaju. V Japonsku je adzuki druhou najobľúbenejšou strukovinou po sóji. Fazľa adzuki podporuje imunitu, trávenie, zabezpečuje detoxikáciu organizmu, podporuje chudnutie, zvyšuje tvorbu svalovej hmot
Sladká pasta z červenej fazule Shirakiku 500 g. Krajina pôvodu Čína. Vhodná na plnenie mochi ryžových koláčikov, dezertov alebo na zdobenie zmrzlinových pohárov. Hotová na použitie. Nemusíte zdĺhavo variť sladkú červenú fazuľku. Dá sa použiť všade tam, kde aj džem. V Ázii sa používa hlavne na zmrzlinové poháre s ľadvou drťou, plnia sa s ňou koláče, dezerty, ryžové koláčiky, knedlíčky, taštičky.