Santoku je univerzálny Japonský nôž používaný na krájanie zeleniny, ovocia, mäsa, alebo rýb. Jeho výška vám umožní nakrájanú surovinu nabrať na čepeľ a preniesť do hrnca či panvice. Vhodný na každodennú prácu, veľmi obľúbený nôž aj na profesionálne použitie. Nakiri je Japonský nôž určený na krájanie byliniek a zeleniny či pučenie cesnaku. Tenká, obdĺžniková čepeľ je schopná krájať tenučké plátky (katsura-muki). Má širokú čepeli s ktorou môžete nakrájané suroviny rovno prenášať na panvicu, alebo priamo na
3-dielna sada nožov Satake obsahuje tri samostatné nože: nôž na zeleninu Santoku 17cm, filetový nôž Sashimi 21cm a japonský kuchársky nôž Nakiri 17cm, ktorý slúži ako čepeľ na všeobecné použitie. Každý nôž je vyrobený z pevnej a odolnej Hi-Carbon ocele a má krásnu rukoväť z magnóliového dreva. Dizajn je elegantnou kombináciou škandinávskeho a japonského štýlu. Nože majú odolné a ostré ostrie a sú skvelým darčekom pre každého nadšenca varenia. Uhol ostria: 15°. Sashimi Filetovací nôž, vďaka ktorému jednodu