p Kuchynský nôž s čepeľou dlhou 7,8 cm z kvalitnej japonskej nerezovej ocele AUS-8. Rukoväť z dreva pakawood je pevná a odolná voči vlhkosti. Nôž využijete predovšetkým pri práci so zeleninou alebo ovocím. /p
p Tradičný srbský nôž šefkuchára. Perfektný na rezanie, sekanie, krájanie a krájanie na kocky. Nie príliš ťažký, ale výkonný sekáčik s čepeľou ostrou ako žiletkou a konvexným tvarom profilu. Kuchynský sekáčik s čepeľou dlhou 18 cm z ručne kovanej kvalitnej japonskej nerezovej ocele AUS-8. Rukoväť z G10 je pevná, odolná a príjemná na dotyk. Ručné kovanie poskytuje jedinečný vzhľad pre každý nôž. Na brúsenie sa odporúča použiť brúsny kameň /p
p Špeciálny obojstranný kuchynský nôž s rukoväťou z ABS plastu bielej farby a čepeľou dlhou 18 cm z kvalitnej japonskej nerezovej ocele AUS-8. Jedna strana čepele je určená na krájanie chleba a pečiva. Druhá strana čepele slúži na rezanie mrazeného jedla, mäsa a pod. /p
p Čierny plastový stojan Samura na kuchynské nože. Výplň stojanu tvoria jemné plastové štetiny, ktoré nepoškodia ostrie noža. Nože do stojanu môžete uložiť podľa seba, stojan nemá pevné otvory na nože. Takisto do stojanu bez problémov vložíte aj ocieľku. Hmotnosť stojanu je 1,25 kg, takže je dostatočne stabilný a neprevracia sa. /p p strong Rozmery: /strong výška - 22,5 cm, priemer 11,5 cm. /p
p Kuchynský nôž s čepeľou dlhou 17,5 cm z kvalitnej japonskej nerezovej ocele AUS-8. Rukoväť tradičného vzhľadu z palisandrového dreva, zakončená čiernym bolstrom. Nôž typu santoku je ideálny na rýchle a precízne krájanie a sekanie. /p
p Kuchynský nôž s 17 cm čepeľou z kvalitnej japonskej nerezovej ocele AUS-8. Rukoväť tradičného vzhľadu z palisandrového dreva, zakončená čiernym bolstrom. Nôž typu gyuto je tradičný japonský tvar noža, podobný európskemu kuchárskemu nožu. Jedná sa teda o všestranný nôž, ktorý zvláda prácu so zeleninou, ovocím, rybami, mäsom a všetkými potravinami. /p
p Kuchynský nôž s 17,2 cm čepeľou z kvalitnej japonskej nerezovej ocele AUS-8. Rukoväť tradičného vzhľadu z palisandrového dreva, zakončená čiernym bolstrom. Nôž typu nakiri je tradičný japonský tvar noža. Je ideálny na rýchle a precízne krájanie a sekanie. /p
p Kuchynský nôž s 17 cm čepeľou z kvalitnej japonskej nerezovej ocele AUS-8 s jednostranným výbrusom. Rukoväť tradičného vzhľadu z palisandrového dreva, zakončená čiernym bolstrom. Nôž typu deba je tradičný japonský tvar noža. Je určený predovšekým na spracovanie rýb (aj filetovanie) a hydiny. /p
p Kuchynský nôž s 27 cm dlhou čepeľou z kvalitnej japonskej nerezovej ocele AUS-8. Rukoväť tradičného vzhľadu z palisandrového dreva, zakončená čiernym bolstrom. Nôž typu yanagiba je tradičný japonský tvar noža. Je ideálny na precízne krájanie tenkých plátkov, preto sa využíva aj pri práci s rybami a príprave sushi a sashimi. /p
p Kuchynský nôž s 24 cm dlhou čepeľou z kvalitnej japonskej nerezovej ocele AUS-8. Rukoväť tradičného vzhľadu z palisandrového dreva, zakončená čiernym bolstrom. Nôž typu yanagiba je tradičný japonský tvar noža. Je ideálny na precízne krájanie tenkých plátkov, preto sa využíva aj pri práci s rybami a príprave sushi a sashimi. /p
p Exkluzívny kuchynský nôž inšpirovaný orientom. Zakrivená čepeľ typu Tugri dĺžky 16,4 cm z japonskej damaškovej ocele tvrdosti až 61 HRC. Rukoväť z G10 je pevná, odolná a príjemná na dotyk. Kuchársky nôž so širokou a zakrivenou čepeľou pre rýchle a efektívne krájanie. /p
p Exkluzívny kuchynský nôž inšpirovaný orientom. Zakrivená čepeľ typu Kayik dĺžky 15,9 cm z japonskej damaškovej ocele tvrdosti až 61 HRC. Rukoväť z G10 je pevná, odolná a príjemná na dotyk. Kuchársky nôž so širokou a zakrivenou čepeľou pre rýchle a efektívne krájanie. /p
p Sada kuchynských nožov Samura z modelovej rady Damascus 67. Nože Samura Damascus 67 sú kvalitné kuchynské nože, ktoré ponúkajú spojenie najlepších vlastností japonských a európskych kuchynských nožov. Sada obsahuje 3 nože - kuchársky nôž, univerzálny nôž a nôž na zeleninu. /p
p Exkluzívny kuchynský nôž s čepeľou dlhou 17,5 cm z japonskej damaškovej ocele tvrdosti až 61 HRC. Rukoväť z micarty je pevná odolná a príjemná na dotyk. Nôž typu santoku je ideálny na rýchle a precízne krájanie a sekanie. /p
p Exkluzívny kuchynský nôž s čepeľou dlhou 20,8 cm z japonskej damaškovej ocele tvrdosti až 61 HRC. Rukoväť z micarty je pevná odolná a príjemná na dotyk. Kuchársky nôž so širokou a zakrivenou čepeľou pre rýchle a efektívne krájanie. /p