Spoľahlivé a stabilné vzťahy s miestnymi farmami nám umožňujú používať iba kvalitné miestne broskyne. V procese destilácie sa čisté broskyňové destiláty, pri dodržaní všetkých filtračných kritérií, vyrábajú z prírodných surovín.
Na výrobu estragónovej pálenky sa používa iba prírodný čerstvý estragon dodávaný farmami a farmármi z údolia Ararat. Estragon sa premyje, naseká a umiestni do špeciálneho zariadenia na destiláciu. Kvapalina vyrobená v procese destilácie, filtrovaná v laboratóriu, sa používa na výrobu počas procesu miešania vodky. Výsledkom je vysoko kvalitná vodka plne z prírodných surovín.
V procese destilácie sa čisté jablkové destiláty, pri dodržaní všetkých filtračných kritérií, vyrábajú z prírodných surovín. Potom surový základ jablkového brandy (Calvados) dozrieva v dubových sudoch 3 roky. Podľa technológie je počas celého procesu starnutia pod kontrolou odborníkov a prechádza všetkými potrebnými fázami. Nakoniec sa tento úžasný nápoj vyrobený z prírodných plodov arménskej pôdy a vody plní do fliaš a predstavuje spotrebiteľovi.
Na výrobu citrónovej pálenky sa používajú iba čerstvé citróny dodávaný farmami a farmármi z údolia Ararat. Citróny sa umyjú, nasekajú a umiestnia do špeciálneho zariadenia na destiláciu. Kvapalina vyrobená v procese destilácie, filtrovaná v laboratóriu, sa používa na výrobu počas procesu miešania destilátu. Výsledkom je vysoko kvalitný destilát plne z prírodných surovín.
Spoľahlivé a stabilné vzťahy s miestnymi farmami nám umožňujú používať iba kvalitné miestne jablká. Semerenko, Golden a Demirchyan druhy jabĺk sú dodávané. V procese destilácie sa čisté jablkové destiláty, pri dodržaní všetkých filtračných kritérií, vyrábajú z prírodných surovín.
V procese destilácie sa čisté jablkové destiláty, pri dodržaní všetkých filtračných kritérií, vyrábajú z prírodných surovín. Potom surový základ jablkového brandy (Calvados) dozrieva v dubových sudoch 3 roky. Podľa technológie je počas celého procesu starnutia pod kontrolou odborníkov a prechádza všetkými potrebnými fázami. Nakoniec sa tento úžasný nápoj vyrobený z prírodných plodov arménskej pôdy a vody plní do fliaš a predstavuje spotrebiteľovi.
Na výrobu anízovej pálenky sa používa iba prírodný čerstvý aníz dodávaný farmami a farmármi z údolia Ararat. Semená anízu sa premyjú, nasekajú a umiestnia do špeciálneho zariadenia na destiláciu. Kvapalina vyrobená v procese destilácie, filtrovaná v laboratóriu, sa používa na výrobu počas procesu miešania destilátu. Výsledkom je vysoko kvalitný destilát plne z prírodných surovín.