Víno jemnej žlto zelenej farby s vôňou medového plástu, rozkvitnutej lúky a sušených hrozienok. Chuť je plná, extraktívna s dotykom lúčneho medu, sušených marhúľ a lahodnou dochuťou kandizovaného ovocia. Výrobca vína: Pivnica Radošina, s.r.o. Pestovateľ hrozna: Sky Group Slovakia, s.r.o. Rajón: Radošinský vinohradnícky rajón Odroda: Pálava Obsah skutočného alkoholu: 11,0 obj. % Cukornatosť pri zbere: 26 °NM Obsah kyselín vo víne: 6,8 g/l
Víno jemnej žlto zelenej farby s vôňou šťavnatej broskyne, medového plástu, rozkvitnutej lúky a sušených hrozienok. Chuť je plná, extraktívna s dotykom lúčneho medu, sušených marhúľ a lahodnou dochuťou kandizovaného ovocia. Výrobca vína: Pivnica Radošina, s.r.o. Pestovateľ hrozna: Pivnica Radošina, s.r.o Rajón: Radošinský vinohradnícky rajón Odroda: Hetera Obsah skutočného alkoholu: 10,5 obj. % Cukornatosť pri zbere: 26,0 °NM Obsah kyselín vo
VELTLÍNSKE ZELENÉ Slamové, sladké Nitrianska vinohradnícka oblasť, Radošinský vinohradnícky rajón - Radošina Zlato-žltá farba vína s výraznou vôňou sušených datlí, hrozienok a medového plástu. Chuť je plná, extraktívna a je v nej cítiť hrozienka, jablkovú štrúdlu a lúčny med. Obsah skutočného alkoholu: 8,5 obj. % Obsah zvyškového cukru: 162,0 g/l Obsah cukru vo víne: 30,0 °NM 0,375 l Vyrobené na Slovensku
Alibernet Slamové, sladké Nitrianska vinohradnícka oblasť, Radošinský vinohradnícky rajón - Radošina Purpurovo červená farba vína s výraznou vôňou slivkového lekváru, mletého maku a kandizovaného ovocia. Chuť je plná, ovocná a je cítiť po sušených slivkách, medových plástoch, dopĺňaná jemnou korenistou dochuťou. Obsah skutočného alkoholu: 8,0 obj. % Obsah zvyškového cukru: 168,0 g/l Obsah cukru vo víne: 38,0 °NM 0,375 l Vyrobené na Slovensku
Víno granátovo červenej farby. Výrazná vôňa lesných jahôd je harmonicky dopĺňaná jemnými smotanovými tónmi. V šťavnatej chuti môžeme taktiež cítiť lesné jahody a drobné ovocie s pikantnou dochuťou.
Víno jemnej žltej farby s vôňou korenistej hrušky, ananásu a nektáriniek, chuť je svieža, plná tónov citrusových plodov. Zvyškový cukor harmonicky dopĺňa iskrivú kyselinu. Víno s nízkym obsahom HISTAMÍNU.
Víno purpurovo červenej farby s typickou prenikavou vôňou ostružín, zelených makovíc a korenia. Chuť je tanínová, plná drobného ovocia a kakaa. Víno s nízkym obsahom HISTAMÍNU.
Originálne frizzante vyrobené z odrody Alibernet, rubínovo purpurovej farby s vôňou čiernych a červených ríbezlí. Vo sviežej chuti môžete taktiež cítiť šťavu červených ríbezli a drobného bobuľového ovocia s nasladlou dochuť.
Iskrivé víno so sviežou citrusovou vôňou s dominanciou červeného grepu a muškátového oriešku. Šťavnatá chuť, ktorá korešponduje s vôňou je doplnená nasladlou chuťou zrelého ovocia. Víno s nízkym obsahom HISTAMÍNU.
Víno jemnej žlto-zelenej farby s výraznou kvetinovo-korenistou vôňou ruží a liči. Chuť je korenistá so šťavnatou citrusovou dochuťou. Víno s nízkym obsahom HISTAMÍNU.
Víno rubínovo červenej farby s výraznou vôňou zrelých čerešní a černíc. V šťavnatej chuti môžete taktiež cítiť čerešne s dotykom kakaa. Víno s nízkym obsahom HISTAMÍNU.
Víno jemnej žlto zelenej farby s vôňou šťavnatej broskyne, medového plástu, rozkvitnutej lúky a sušených hrozienok. Chuť je plná, extraktívna s dotykom lúčneho medu, sušených marhúľ a lahodnou dochuťou kandizovaného ovocia. Víno s nízkym obsahom HISTAMÍNU.
Víno jemnej, žlto-zelenej farby s intenzívnou ovocnou vôňou manga, ananásu a iného tropického ovocia. V chuti je taktiež možné cítiť tropické ovocie spolu so šťavnatou citrusovou kyselinou. Víno s nízkym obsahom HISTAMÍNU.
Vďaka výbornému ročníku vinárstvo Pivnica Radošina prináša Radošinský Klevner aj pre milovníkov polosladkých vín. Víno je typickej slamovo žltej farby s prenikavou vôňou vinohradníckej broskyne, tropického ovocia a prezretého hrozna. Chuť je plná, harmonická, medovo hrozienková s príjemnou kyselkavou koncovkou. Víno s nízkym obsahom HISTAMÍNU.
Víno žlto-zelenej farby s nasládlou vôňou vinohradníckej broskyne, lipového kvetu a dotykom nastrúhanej pomarančovej kôry. V chuti Vás taktiež osloví rozkvitnutý lipový kvet, vinohradnícka broskyňa a pevná kyselina harmonicky dopĺňaná zvyškovým cukrom. Víno s nízkym obsahom HISTAMÍNU.