Pergamenový papier na pečenie 20 hárkov 38 x 30 cm. Praktickým riešením pre pečenie rôznych druhov jedál v kuchyni je Papier na pečenie s rozmermi 72,5 x 50 cm, ktorý funguje ako pergamenová náhrada. Typ papiera je navrhnutý tak, aby poskytoval rovnomerné pečenie a ochranu pred prichytávaním sa potravín na plechu. Je vhodný aj na sušenie zeleniny, alebo húb. Využijete ho aj do veľkých krabíc pod zákusky, slané pečivo, alebo pod štrúdle aby sa vám nepremočila alebo nepremastila krabica. Materiál
Papierové košíčky MINI metalické farebné sú vhodné na pralinky, cukríky, šuhajdy a iné malé dezerty. Vonkajšia povrchová hliníková úprava. Obsah balenia: 75 ks Rozmer: 2,5 x 1,9 cm
Sada 3 gulatých špičiek na krémové kvety, Patisse Decorating Tips Russian, P01807 Táto sada Patisse obsahuje 3 ruské dekoratívne špičky v tvare kvetu (európsky dizajn). Jeden tip špičky vytvorí jeden celý kvet, čím ušetríte čas pri
Valček na cesto 25 cm, Patisse Silver-Top Rolling Pin Non-Stick, P03650 Valček na cesto Patisse Silver-Top má nepriľnavú vrstvu, takže vaše cesto sa na valec neprilepí. Vhodný aj na vaľkanie fondánu a marcipánu. Veľkosť: 25 cm.
Chladiaca mriežka 40 x 25 cm, Patisse Cooling Grid Non-Stick Táto chladiaca mriežka má nelepivú vrstvu. Vhodná na oblievanie a ochladzovanie koláčov, košíčkov, a iných jedál. Rozmer: 40 x 25 cm
Sada 6 špičiek na krémové kvety, Patisse Decorating Tips Flowers, P01806 Táto sada Patisse obsahuje 6 ruských dekoratívnych špičiek v tvare kvetu (európsky dizajn). Jeden tip špičky vytvorí jeden celý kvet, čím ušetríte čas pri zdobenie
Forma na pečenie O 28cm, s vyberateľným dnom, P03578, Patisse Silver-Top Quiche Pred každým použitím sa odporúča formu vymastiť alebo použiť olej v spreji. Pred prvým použitím sa odporúča prázdnu formu vypiecť na 10 min. pri teplote
Forma na pečenie 35 x 11 cm, s vyberatelným dnom P03567, Patisse Silver-Top Quiche Form Loose Bottom Pred každým použitím sa odporúča formu vymastiť alebo použiť olej v spreji. Pred prvým použitím sa odporúča prázdnu formu vypiecť na 10
Forma na pečenie O 24cm, s vyberateľným dnom, P3574, Patisse Quiche Pan -Loose Bottom Pred každým použitím sa odporúča formu vymastiť alebo použiť olej v spreji. Pred prvým použitím sa odporúča prázdnu formu vypiecť na 10 min. pri teplote
Guličkový šľahač RVS 30cm, Patisse, Ball Whisk P10222 Guličkový šľahač Patisse je šikovný šľahač, kde veľa rotujúcich guličiek privádza do cesta alebo krému veľa vzduchu bez zhlukov. Šľahač je vyrobený z nehrdzavejúcej ocele. Celková
Nôž na narezanie chleba 13cm, Patisse French Bread Knife Francúzsky nôž na chlieb od Patisse je špeciálne navrhnutý na ľahké krájanie a krájanie francúzskych bagiet. S nožom urobíte zárezy na nedopečenom chlebe. Počas pečenia sa chlieb
Silikónová mašľovačka s drevenou rúčkou dlhá 27 cm. Dĺžka štetín: 4 cm
Valček na cesto Silver-Top Rolling Pin Non-Stick 25cm
Silikónová podložka na vaľkanie Patisse 42 x 30 cm
Silikónová podložka na vaľkanie s rozmermi 60 x 40 cm