Pacari BIO Raw 100% horká čokoláda 50g RAW 100% BIO horká čokoládaRaw čiže surová čokoláda je vyrobená z kakaových bôbov šetrne spracovaných pri nízkych teplotách, čo zaručuje zachovanie v kakau obsiahnuté antioxidanty a zvýrazňuje chuťový
Pacari BIO Raw 85% horká čokoláda 50g Raw 85% horká BIO čokoláda s kokosovým cukrom Raw čiže surová čokoláda je vyrobená z kakaových bôbov šetrne spracovaných pri nízkych teplotách, čo zaručuje zachované v kakau obsiahnuté antioxidanty a
Táto čokoláda bola ocenená zlatou medailou v roku 2017 v Amerike na medzinárodnej súťaži Chocolate Awards. Kombinácia verbeny a pravého kakaa je skutočnou lahôdkou aj pre tých najnáročnejších gurmánov.
Pacari je ekvádorský výrobca najkvalitnejšej čokolády už od roku 2002. Ide o rodinnú firmu, ktorá používa iba tie najlepšie suroviny a vyhýba sa masovej produkcii. S čokoládou Pacari si môžete byť istý, že ochutnáte dokonalú kvalitu, čokoládu takú, aká má skutočne byť. Všetky suroviny, ktoré tento výrobca používa, pochádzajú priamo z Ekvádoru a sú výlučne v certifikovanej demeter kvalite.
Vytvorte si vo svojej kuchyni nové recepty vďaka týmto kúskom tej najkvalitnejšej čokolády - odporúčame na polevy, plnky, pralinky, fondue, parížsky krém, koláče, muffiny či ako horúcu čokoládu so šľahačkou alebo ovocím.
Chrumkavé kakaové bôby, s hlbokým, jemným a skutočne čokoládovým nádychom majú tú najkrajšiu vôňu, čo je možné oceniť hneď po otvorení balíčka. Sú perfektným doplnkom do kaší či smoothies a majú mnoho zdravotných výhod!
Odporúčame na polevy, plnky, pralinky, fondue, parížsky krém, koláče, muffiny či ako horúcu čokoládu so šľahačkou alebo ovocím.