Toto víno na nose presvedčí intenzívnou vôňou sušeného ovocia, ale aj niekoľkými tónmi mladého červeného ovocia. Výrazný orechový tón rozširuje vôňu. Celé telo a korenisté tóny charakterizujú komplexnú chuť s veľmi dlhým povrchom. Odporúčame ho so smotanovo-brule, makadamiou a vanilkovou zmrzlinou, jablkovým koláčom, ale aj s foie gras. Odporúčaná teplota konzumácie: 16°C - 18°C
Nádherná červenohnedá farba s oranžovými zvýrazneniami žiari v pohári v tomto prístave. Komplexná kytica vie, ako očariť nos: arómy kandovaného ovocia a sušených marhúľ sa stretávajú s vlašskými orechmi a lieskovými orechmi s tónmi sušených sliviek. Sušené marhule sú tiež veľmi prítomné na poschodí a dokonale sa miešajú s hustým telom, čím vytvárajú okrúhly celkový dojem. Finále presvedčí svojou nádhernou dĺžkou a orechovými nuansami. Odporúčaná teplota konzumácie: 16°C - 18°C