Neisson Profil 107 Bio je rum zrejúci v dreve z Martiniku. Pre niekoľko z týchto nových fliaš Neisson experimentoval s niekoľkými profilmi opekania nových dubových sudov. Z tohto experimentu bolo vybraných niekoľko profilov, vrátane profilu 107, ktorý bol vybraný pre tuto šaržu. Rum vyrobený z čistej organickej šťavy z cukrovej trstiny teda zreje 20 mesiacov najskôr v starých sudoch po bourbone, potom v sudoch profilu 107. Aróma a Chuť: Má intenzívnu ovocno-korenistú vôňu s nádychom vanilky a sladkého dri
Aróma: intenzívna, cukrová trstina a citrón Vzhľad: Ćíry. Chuť: Bohatá, citrusová. Záver: Hladký a veľmi chutný. NEISSON Le Rhum Neisson, najmenší nezávislý liehovar na Martiniku, bol založený v obci Carbet bratmi Neissonovými v roku 1931, Adrien a Jean, z ktorých každý mal veľmi špecifickú úlohu. Adrien sa staral o operácie. Jeho brat Jean, inžinier, bol zodpovedný za transformáciu a inštaláciu ich slávnej destilačnej kolóny vyrobenej z medi známej ako kolóna Savalle v roku 1958. Bolo to v roku 1995, keď