Nattokináza je enzým izolovaný z natto, tradičného japonského fermentovaného sójového jedla. Natto sa konzumuje tisíce rokov a je odvodená zo sóje, ktorý nie je GMO. Natto od Active Natto je vyrobené z organických, geneticky nemodifikovaných sójových bôbov. Natto prechádza prirodzeným fermentačným procesom av Japonsku je známe ako prvotriedny fermentovaný produkt. Je veľmi populárny ako vo východnej Ázii, tak v Európe pre svojich šesť základných živín: vitamín K2mk7, enzým nattokináza, spermidín, PQQ, sój
Nattokináza je enzým izolovaný z natto, tradičného japonského fermentovaného sójového jedla. Natto sa konzumuje tisíce rokov a je odvodená zo sóje, ktorý nie je GMO. Natto od Active Natto je vyrobené z organických, geneticky nemodifikovaných sójových bôbov. Natto prechádza prirodzeným fermentačným procesom av Japonsku je známe ako prvotriedny fermentovaný produkt. Je veľmi populárny ako vo východnej Ázii, tak v Európe pre svojich šesť základných živín: vitamín K2mk7, enzým nattokináza, spermidín, PQQ, sój