Bhut Jolokia sa prekladá ako „paprika duchov“ a to je isté – táto chilli paprička vám môže privodiť strašidelné pocity: Na výrobu Naga Chilli Vodky sú chilli struky Bhut Jolokia ponorené do vodky. Do vodky sa uvoľňuje prirodzená aróma chilli, jej ohnivá farba a samozrejme pikantnosť, ktorú si treba vychutnávať opatrne.
„To je hrôza! Hrôza! Čo sme to stvorili... Poviem vám, čo sme stvorili, stvorili sme netvora. Naplnili sme demižón vodkou a do nej sme nasypali toľko Naga Jolokia čili, až v demižóne nezostalo nič, len temnota, iba temnota. Nechali sme čili, nech sa vylúhuje a rozšíri svoju chuť, farbu a smrteľný oheň do vodky a výsledok sme uložili do fliaš. Je nám to ľúto. Úprimne ľúto.