Ďalší jedinečný rum z rodiny Naga, ktorý sa vyrába na severe ostrova Java prostredníctvom ázijského destilačného procesu. Takto vyrobené rumy nesú v Indonézii meno Batavia Arrack . Limitovaná edícia Naga Siam zreje 10 rokov, destiluje sa v piatich kolónach, potom sa rum nechá vyzrieť v 200 litrových sudoch z amerického bieleho dubu.
NAGA Anggur symbolizuje spojenie medzi indonézskym rumom a vínom, Saint Emilion s NAGA Java Reserve a Château Pas de l'Ane. Proces zrenia prebieha vo francúzskych dubových sudoch, ktoré obsahovali Château pas de l'Ane 2018 Saint Emilion Grand Cru po dobu 18 mesiacov. Potom sa sudy naplnia 65% NAGA Java Reserve rum, ktorý predtým zrel 4 roky v teakovom dreve a 3 roky v sudoch po bourbone. Vďaka tomu rum Naga Anggur získal perfektne vybalansované pikantné tóny rumu a vína s plnou drevitosti.
Rum pochádzajúci z Indonézie, ktorý prekvapí dokonalou rovnováhou medzi arómou a chuťou. Vyrába sa z melasy, pomalou fermentáciou, do ktorej sa postupne pridávajú červené sladové kvasnice. Destilácia rumu prebieha v severnej časti ostrova Java podľa autentických ázijských techník. Výsledný rum je zmesou dvoch destilácii- tradičnej kotlíkovej a stĺpcovej. Následne rum starne v sudoch z teakového dreva, neskôr v dubových sudoch po bourbone. Výsledkom je jedinečný rum oceňovaný znalcami a milovníkmi rumu.
Naga rum je pochádzajúci z Indonézie, ktorý prekvapí dokonalou rovnováhou medzi arómou a chuťou. Vyrába sa z melasy, pomalou fermentáciou, do ktorej sa postupne pridávajú červené sladové kvasnice.
Naga rum je pochádzajúci z Indonézie, ktorý prekvapí dokonalou rovnováhou medzi arómou a chuťou. Vyrába sa z melasy, pomalou fermentáciou, do ktorej sa postupne pridávajú červené sladové kvasnice.