Jemne mletá himalájska soľ Himalájska soľ je podľa našich skúseností najzdravšia soľ vhodná do jedál i očistného kúpeľa. Jedlu dodáva nielen energiu, ale aj dôležité minerály potrebné pre organizmus. Minerály sú v koloidnej forme, preto ich naše telo dokáže lepšie prijať. Ako kúpeľ revitalizuje naše telo a zjemňuje pokožku. Himalájska kryštalická soľ vznikla vyschnutím pramora, spôsobenými klimatickými zmenami pred vyše 220 miliónmi rokov. Dnes je uložená v hĺbke približne 400 - 600 metrov, chránená pre
Prírodné sladidlo rastlinného pôvodu. Brezový cukor je známy aj ako xillit, xylitol, alebo Xukor. Je to cukru podobné 100 % prírodné sladidlo vyrobené z vlákien brezovej kôry, ktoré môžu bezpečne užívať aj diabetici. Má nízku energetickú hodnotu, znižuje chuť do jedla a odďaľuje pocit hladu. Používa sa na varenie i pečenie podobne ako bežný cukor. Je nevhodný na prípravu kysnutého cesta. Nadmerné používanie môže spôsobiť hnačku. Glykemický index: 7 Obsahuje o 40% menej kalórii a o 70% menej uhľohydrá
100 % Prírodný cukor z kokosových kvetov Hnedý kokosový cukor je vyrobený zo sladkého nektáru kvetov kokosovej palmy. 100% organické, nerafinované, nefiltrované, nebielené prírodné sladidlo, ktoré neobsahuje konzervačné látky. Má nižší glykemický index GI 35, ako trstinový cukor a sirup z agáve. Má príjemnú karamelovú chuť. Poskytuje energiu a výživu v rámci zdravého životného štýlu. Je bohatý na minerály ako draslík (K), horčík (Mg),zinok (Zn), železo (Fe) i vitamíny B1, B2, B3, B6, C. Obsahuje 14
Prírodné sladidlo rastlinného pôvodu. Brezový cukor je známy aj ako xillit, xylitol, alebo Xukor. Je to cukru podobné 100 % prírodné sladidlo vyrobené z vlákien brezovej kôry, ktoré môžu bezpečne užívať aj diabetici. Má nízku energetickú hodnotu, znižuje chuť do jedla a odďaľuje pocit hladu. Používa sa na varenie i pečenie podobne ako bežný cukor. Je nevhodný na prípravu kysnutého cesta. Nadmerné používanie môže spôsobiť hnačku. Glykemický index: 7 Obsahuje o 40% menej kalórii a o 70% menej uhľohydrá