Bezlepkové těstoviny z rýžové mouky vhodné pro celiaky. Využití: rýžové nudle s arašídovou omáčkou - kostičky tofu marinujte 30 min. v sójové omáčce, poté je na pánvi orestujte, zvlášť orestujte zeleninu a houby a uvařte nudle, pro omáčku smíchejte v hrnci ocet, sojovou omáčku, cukr, máslo, vodu, rozdrcený česnek a nasekanou chilli papričku a krátce prohřejte, nakonec vše na pánvi promíchejte, zdobte arašídy a koriandrem zapečené nudle - třeba klasické šunkofleky můžete připravit z rýžových nudlí polé
Vlastnosti Bez lepku, Bez konzervantov, Bez farbív Marketing produktu Neobsahuje lepok, konzervanty a farbivá. Ryžové cestoviny bezvaječné. Dehydratovaný výrobok. Ingredients Zloženie v suchom stave:, Ryžová múka, Prírodný tapiokový škrob, Soľ Nutritional Information Výživové hodnoty na 100g výrobku v suchom stave Energetická hodnota 1448 kJ/100g 346 Kcal Tuky 0,4 g z toho: -nasýtené mastné kyseliny 0,2 g Sacharidy 82,3 g
Bezvaječné, ryžové cestoviny z čerstvo namletých, bielych ryžových zŕn. Sú obľúbenou a vhodnou súčasťou racionálnej výživy, pre ľudí citlivých na lepok, vegetariánov aj vegánov. Sú dobrým zdrojom železa, vápnika a sacharidov, ktoré naše telo dokáže ľahko premeniť na energiu. Okrem iného majú nízky podiel tuku. Ich príprava je veľmi rýchla a bezproblémová. Možno ich použiť ako prílohu, hlavné jedlo, súčasť šalátov alebo polievok. Neobsahujú lepok, cholesterol, konzervačné látky, umelé farbivá ani suroviny
Bezvaječné, ryžové cestoviny z čerstvo namletých, bielych ryžových zŕn. Sú obľúbenou a vhodnou súčasťou racionálnej výživy, pre ľudí citlivých na lepok, vegetariánov aj vegánov. Sú dobrým zdrojom železa, vápnika a sacharidov, ktoré naše telo dokáže ľahko premeniť na energiu. Okrem iného majú nízky podiel tuku. Ich príprava je veľmi rýchla a bezproblémová. Možno ich použiť ako prílohu, hlavné jedlo, súčasť šalátov alebo polievok. Neobsahujú lepok, cholesterol, konzervačné látky, umelé farbivá ani suroviny
Bezvaječné, ryžové cestoviny z čerstvo namletých, bielych ryžových zŕn. Sú obľúbenou a vhodnou súčasťou racionálnej výživy, pre ľudí citlivých na lepok, vegetariánov aj vegánov. Sú dobrým zdrojom železa, vápnika a sacharidov, ktoré naše telo dokáže ľahko premeniť na energiu. Okrem iného majú nízky podiel tuku!Ich príprava je veľmi rýchla a bezproblémová. Možno ich použiť ako prílohu, hlavné jedlo, súčasť šalátov alebo polievok. Neobsahujú lepok, cholesterol, konzervačné látky, umelé farbivá ani suroviny ž
Bezlepkové cestoviny z ryžovej múky s vyváženou chuťou, ktoré by nemali chýbať v žiadnej kuchyni a domácnosti. Sú chutnou alternatívou pšeničných cestovín a vynikajúcou variantovou zdravého stravovania. TABUĽKA DÁT Zloženie ryžová múka, prírodný tapiokový škrob, soľ Alergény žiadne Energetická hodnota 1 452 kJ / 347 kcal Bielkoviny 4,81 g Sacharidy 80,0 g z toho cukry 1,02 g Tuky 0,61 g z toho nasýtené mastné kyseliny 0,3 g Soľ 0,55 g
Bezvaječné, ryžové cestoviny z čerstvo namletých, bielych ryžových zŕn. Sú obľúbenou a vhodnou súčasťou racionálnej výživy, pre ľudí citlivých na lepok, vegetariánov aj vegánov. Sú dobrým zdrojom železa, vápnika a sacharidov, ktoré naše telo dokáže ľahko premeniť na energiu. Okrem iného majú nízky podiel tuku!Ich príprava je veľmi rýchla a bezproblémová. Možno ich použiť ako prílohu, hlavné jedlo, súčasť šalátov alebo polievok. Neobsahujú lepok, cholesterol, konzervačné látky, umelé farbivá ani suroviny ž