Panettone je sladká sviatočná špecialita, originálna talianska pochúťka pôvodom z Milána. Počas sviatkov je táto špecialita obľúbená už po celom svete. Do cesta sa bežne pridávajú kandizované hrozienka, pomaranč a citrónová kôra. Môže byť však ochutené iba čokoládou, alebo aj bez prísad. Panettone sa podáva krájané na vertikálne kúsky spoločne s teplými nápojmi alebo sladkým vínom, vhodné sú aj likéry typu Amaretto. V niektorých talianskych regiónoch sa podáva aj s mascarpone či zabaione. Zloženie:pšeničn
Panettone je sladká vianočná špecialita, originálna talianska pochúťka pôvodom z Milána. Počas sviatkov je táto špecialita obľúbená už po celom svete. panettonePrirodzene kvasený výrobok s vysokým tvarom typickým pre Panettone, povrch má narezaný priečnym rezom. Žlté cesto je obohatené o kvapky horkej čokolády a čokoládový krém. Do cesta sa bežne pridávajú kandizované hrozienka, pomaranč a citrónová kôra. Panettone sa podáva krájané na vertikálne kúsky spoločne s teplými nápojmi alebo sladkým vínom, vhodn
Panettone je sladká sviatočná špecialita, originálna talianska pochúťka pôvodom z Milána. Počas sviatkov je táto špecialita obľúbená už po celom svete. Do cesta sa bežne pridávajú kandizované hrozienka, pomaranč a citrónová kôra. Môže byť však ochutené iba čokoládou, alebo aj bez prísad. Panettone sa podáva krájané na vertikálne kúsky spoločne s teplými nápojmi alebo sladkým vínom, vhodné sú aj likéry typu Amaretto. V niektorých talianskych regiónoch sa podáva aj s mascarpone či zabaione. Zloženie:pšeničn
Sbrisola Nocciola Ciocco je znovuvynájdením mantovskej sbrisolony (rozpadnutý koláč) – tradičnej farmárskej sladkosti, ktorú tu obohatili a znovu vytvorili remeselníctvo Daria Loisona. Drobivá a neodolateľná konzistencia tohto koláča pochádza z kukuričnej múky Marano zmiešanej s maslom. Cesto ručne vyvaľkajú naši remeselníci a potom ho ozdobia lieskovými orieškami PGI Piemont a kvapkami z horkej čokolády. Výber tých najkvalitnejších surovín, vďaka ktorým je táto sladkosť Made in Italy par excellen
Sbrisola Nera je znovuvynájdením mantovskej sbrisolony (rozpadnutého koláča) – tradičnej farmárskej sladkosti, ktorú tu obohatila a znovu vytvorila remeselná zručnosť Daria Loisona. Drobivá a neodolateľná konzistencia tohto koláča pochádza z čiernej ryžovej múky a kukuričnej múky Marano zmiešanej s maslom. Cesto ručne vyvaľkajú naši remeselníci a potom ho ozdobia lahodnými IGP Piemont lieskovými orieškami, talianskymi Tuono mandľami a krásnym kakaovým krémom. Výber tých najkvalitnejších surovín, vďa
Klasický Mini Panettone v roztomilom 100 gramovom formáte je jemný koláč, získaný prirodzenou fermentáciou materských kvasníc a je výsledkom 72 hodín pomalého remeselného spracovania. Klasický mini panettone má jemné, dobre tvarované cesto, ozdobené šťavnatou kandizovanou pomarančovou kôrou a hrozienkami. Malá poznámka o sladkosti, ale bohatá na celú kvalitu Loison.
Klasický Mini Panettone v roztomilom 100 gramovom formáte je jemný koláč, získaný prirodzenou fermentáciou materských kvasníc a je výsledkom 72 hodín pomalého remeselného spracovania. Klasický mini panettone má jemné, dobre tvarované cesto, ozdobené šťavnatou kandizovanou pomarančovou kôrou a hrozienkami. Malá poznámka o sladkosti, ale bohatá na celú kvalitu Loison.
Classic Artisanal Panettone a.D. 1476 je typickým dezertom vianočnej tradície so žltým, mäkkým a dobre tvarovaným cestom, výsledkom 72 hodín pomalého remeselného spracovania. Jeho pasta je bohatá na šťavnaté kandizované sicílske pomaranče a citrón Diamante s prirodzene intenzívnou arómou, sladkými hrozienkami a prírodnou vanilkou Mananara z Madagaskaru. Klasický remeselný Panettone sa získava prirodzenou fermentáciou z materských kvasníc a základné suroviny sú všetky čerstvé: vajcia z voľného chovu v Tali