Sitko precízne Baristapro pre 1 šálku 8/10 g ø hrany 70 mm - výška 22,5 mm - 269 otvorov Oceľ Aisi 304 - certifikovaná pre potraviny. Precízne vŕtanie so zvýšenými otvormi 90 % na získanie väčšej extrakcie aj s ľahko praženou kávou Elektroleštenie pre zaručenie povrchu s vyššou pevnosťou a odolnosťou 100% vyrobené v Taliansku Použiteľnosť : ASTORIA CMA BEZZERA BFC BIANCHI BRASILIA CASADIO COFFEE QUEEN CONTI CREM ECM ECM ESPRESSO COFFEE MACHINES GMBH ELEKTRA EXPOBAR FAEMA FIORENZATO C.S. FRACINO FUTURMAT-
Sitko precízne Baristapro pre 1 šálku 7/8,5 g ø hrany 70 mm - výška 21 mm - 269 otvorov Oceľ Aisi 304 - certifikovaná pre potraviny Precízne vŕtanie so zvýšenými otvormi 90 % na získanie väčšej extrakcie aj s ľahko praženou kávou Elektroleštenie pre zaručenie povrchu s vyššou pevnosťou a odolnosťou 100% vyrobené v Taliansku Použiteľnosť : ASTORIA CMA BEZZERA BFC BIANCHI BRASILIA CASADIO COFFEE QUEEN CONTI CREM ECM ECM ESPRESSO COFFEE MACHINES GMBH ELEKTRA EXPOBAR FAEMA FIORENZATO C.S. FRACINO FUTURMAT-AR
Sitko precízne Baristapro pre 2 šálky 15 g ø hrany 70 mm - výška 22 mm - 661 otvorov Oceľ Aisi 304 - certifikovaná pre potraviny. Otvory vyrobené s presným priemerom a počtom Špeciálne navrhnuté a testované aby sa zabezpečila homogénna extrakcia dosiahlo sa vyváženého množstva kávy v pohári Odpojený od okraja filtra a distribuovaný kúdeľ. stred na odstránenie channelingu. Elektroleštenie pre zaručenie povrchu s vyššou pevnosťou a odolnosťou 100% vyrobené v Taliansku Použiteľné : ASTORIA CMA BEZZERA BFC B
štetec na čistenie mlynčeka a kávovaru Praktický štetec na čistenie centrálnej jednotky automatického kávovaru a na čistenie mlynčeka Dĺžka štetca : 15 cm Dĺžka štetín : 2 cm
tamper Pressino Essential Legno 53 mm Ergonomický tvar zaručuje pohodlnú, bezpečnú a ľahkú ovládateľnosť a maximálny výkon. Drevená rukoväť, podstavec z ušľachtilej ocele, plochá lisova Vyrobené v Taliansku, kvalita a odolnosť. Hmotnosť : 260 g
tamper Dynamometric Coffee Tamper - PUQ PRESS 58 MM Utlačenie kávy je dôležitou fázou pri príprave dobrého espressa, pretože musí zaručiť správnu odolnosť voči prechodu vody. Tamper je teda jeden zo základných pracovných nástrojov profesionálneho baristu, ktorý zabezpečuje dôsledné a rovnomerné utlačenie kávy. Automatický dynamometrický tamper Puq Press, je ideálnym tamperom na kompaktný a rovnomerný spôsob dávkovania kávy a extrakciu najlepších aróm z kávy espresso. Pri použití tampera Puq Press Q1 sa k