Vynikajúca omáčka zo žltých paradajok výborne chutí a obzvláštni vašu kuchyňu.
Vyrobené z hrozna Merlot, idálne ako aperitív.
Mit seiner natürlichen Kohlensäure ist dieser Prosecco angenehm prickelnd. Er wird jung und gut gekühlt getrunken (8-10°C) als Aperitif, zu Meeresfisch, Krustentieren und hellem Fleisch.
Na špagety, cestoviny, s ryžou alebo ako základ ďalšej omáčky.
Bruschetta je predkrm populárny v celom Taliansku: nadrobno nakrájaná zelenina, jemne okorenená, pripravená s extra panenským olivovým olejom a podávaná na opekanom bielom chlebe.
Ochutené, aromatické olivy, zozbierané zrelé a umiestnené v slanom náleve. Vyznačujú sa svojou šedo-čiernou farebnou paletou, ktorá je výsledkom prirodzeného kvasenia.
Farfalle cestoviny z organickej krupice z tvrdej pšenice.
Konzervované v octe. Produkt so sviežou a intenzívnou chuťou pripravený na použitie v kuchyni.