Kypriaci prášok do pečiva 12g Labeta Použitie: prášok rozmiešajte v múke vhodnej pre bezlepkovú diétu a pridajte do cesta. Používa sa pri príprave treného, krehkého a piškótového cesta, perníkov a pod. Zloženie: kypridlá (pyrofosforečnan
Zmes na bezlepkovú bábovku DIA 400g, Labeta - Sypká zmes pre jednoduchú prípravu domácej bezlepkovej bábovky, pridáte iba vajcia, olej a vodu. Ako náhrada repného cukru bola použitá fruktóza, výrobok je vhodný aj pre
Zmes na bezlepkový mazanec 500g, Labeta Sypká zmes na prípravu tradičného českého pečiva. Odporúčame prípravu v domácej pekárni ETA - program klasik. Možná je príprava aj v rúre, kedy spracované cesto necháme 50 minút kysnúť a potom ho
Zmes na bezlepkové zemiakové knedle 300g, Labeta - Bezlepková zmes na prípravu zemiakových knedlí. K obsahu vrecka pridáte studenú vodu, spracujete, necháte krátko odležať, vytvarujete knedle a varíte v osolenej vode. Zloženie: ryžová múka,
Zmes na bezlepkový perník 400g Labeta Krehký perník podľa tradičnej receptúry. Zloženie: cukor, kukuričná múka, ryžová múka, kukuričný škrob, zemiakový škrob, kypriace látky (pyrofosforečnan disodný, jedlá sóda), kakao, zmes korení,
Banánová torta bez lepku - zmes 410g Balenie obsahuje zmes na prípravu korpusu aj zmes na prípravu náplne. Pridáme iba maslo, vajcia, mlieko, banány a šľahačku. Cesto na korpus upečieme na menšom plechu, po vychladnutí vydlabeme, pridáme