Polievka z homára (bisque) sa pripravuje z lokálneho rybolovu, varí sa v malom množstve v niekoľkých etapách tak, aby každá ingrediencia odovzdala svoju chuť. Homárový bisque je zamatová polievka vyrobená z celých bretónskych homárov. Môžete ju podávať tak ako typickí francúzi s krutónmi a omáčkou Rouille, prípadne doplniť ešte strúhaným syrom. Omáčka rouille (ruji) je niečo, bez čoho si francúzi nevedia rybacie polievky, ryby a iné rybacie pokrmy a dokonca ani ich zeleninovú polievku bouillabaisse predst
Langustové Supréme rovnako ako všetky polievky od spoločnosti Compagnie Bretonne, aj náš tradičný recept na rybiu polievku sa pripravuje z miestneho rybolovu, varí sa v malom množstve v niekoľkých etapách tak, aby každá ingrediencia odovzdala svoju chuť. Vrcholom pri príprave je použitie celých langúst. Polievka je krémová jemná a delikátna, v ktorej sa nachádza všetka chuť langúst. Langustové Supréme môžete podávať tak ako typickí francúzi s krutónmi a omáčkou Rouille, prípadne doplniť ešte strúhaným s
Sardinka Pilchardus Walbaum ulovená počas hlavnej sezóny, naše sardinky sú spracované čerstvé, orezané a vložené ručne. Vyrábajú sa staromódnym spôsobom a sú vyprážané na slnečnicovom oleji. Vyrobené vo Francúzsku. La Compagnie Bretonne